Languages
English Русский Hrvatski 中文 Deutsch Français
English Русский Hrvatski 中文 Deutsch Français
日本語 Italiano Español Svenska Polski Tiếng Việt
日本語 Italiano Español Svenska Polski Tiếng Việt
Want to Translate the News in Your Language?Contents

Bailey
Bailey är det officiella nyhetsbudet; du kan följa henne på Twitter. Nyheterna på denna sida är en direkt kopia av nyheterna i spelet (inklusive signaturer). Detta innebär att de är licensierade under CC-by-NC-SA 3.0. Ibland tas det friheter att rätta stavningen eller justera radbrytningar för att kompensera för olikheterna i format. För att se nyheterna i spelet, klicka på "Visa Bailey"-knappen under Inställningar (direkt länk).

Här ser du alla nyheter från 2019.

Vill du läsa nyheter från andra år också? Ta en titt här:

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013

Letar du bara efter ett datum? Ta då en titt på sammanställningarna här:

2013-2014 | 2015-2016


December 2019[edit | edit source]

31/12 2019[edit | edit source]

DECEMBER SISTA CHANSEN, SNÖBOLLAR, BLOGINLÄGG NYÅRSLÖFTEN, OCH NYÅRSHATT OCH KORT!

Npc justin bb2016.png

Partyhattar[edit | edit source]

För att hedra det nya året är några gratis Partyhattar tillgängliga i dina Belöningar! Du låser upp en ny hatt varje gång du firar Nyår med Habitica. Mycket nöje, och håll dig uppdaterad för de matchande rockarna som kommer i slutet av januari under Habiticas årliga Födelsedagsbash!

av Lemoness och SabreCat

Inventory special nye.png

Nyårskort[edit | edit source]

Fram till den 1:a januari finns Nyårskort i lager på (https://habitica.com/shops/market Marknaden]! Nu kan du skicka kort till dina vänner (och dig själv) för att önska dem ett Gott nytt Habitica år. Alla avsändare och mottagare får Gammal Bekant prestationen!

av Lemoness och SabreCat

Bloginlägg: Få ett försprång med dina 2020 Nyårslöften med Habitica[edit | edit source]

Har du ett speciellt löfte eller mål för det kommande året? Spana in det nya inlägget på Habitica bloggen med våra bästa tips och resurser för att hjälpa dig skapa och hålla ditt nyårslöfte för 2020!

av Beffymaroo

Promo snowballs.png

Snöbollar![edit | edit source]

Säsongsbutiken säljer Snöbollar för Guld! Kasta dem på dina vänner för att få en spännande effekt. Om du blir träffad av en snöboll får du Jobbiga Vänner prestationen. Resultatet av att bli träffad av en Snöboll kommer vara till slutet av din dag, men du kan också få effekten att försvinna tidigt genom att köpa Salt från Belöningskolumnen. Snöbollar är tillgängliga till den 31:a januari.

av Shaner och Lemoness

Promo mystery 201912.png

Sista Chansen för Polär Pixie-setet[edit | edit source]

Påminnelse: den 31:a är sista dagen som du kan abonnera och få Polär Pixie-setet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre du abonnerar, desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper Habitica fortsätta.

av Beffymaroo


27/12 2019[edit | edit source]

HABITICA BLOGGINLÄGG: NYA GILLEN OCH ANVÄNDNING AV HABITICAS SOCIALA UTRYMMEN

Scene studying.png

Månadens Gille-spotlight[edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram fler nykomna gillen i Habitica knutna till en grann skala intressen! Spana in det nu för att hitta några av Habiticas bästa nya gemenskaper.

av shanaqui

Scene tavern.png

Användar-spotlight: Habiticas sociala utrymmen[edit | edit source]

Månadens Användar-spotlight handlar om att använda Habiticas sociala utrymmen för motivation! Den innehåller ett antal fantastiska förslag från habiticaner i Use Case Spotlights-gillet (Användar-spotlight Gillet). Vi hoppas den är till hjälp för er som letar efter stöd och kamratskap när ni arbetar på era mål!

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa spotlight! X Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Användar-spotlight nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet (Användar-gillet) redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui


19/12 2019[edit | edit source]

VINTRIGT SAGOLAND BÖRJAR! KLASS-UTRUSTNING, UPPDRAG, OCH KLÄCKNINGSDRYCKER

En kall vind sveper in från Stoïkalm Steppes och snön faller försiktigt ner över Habitica City. Vintrigt Sagoland-eventet har börjat!

Promo winter wonderland 2020.png

Vintrig Klass-utrustning[edit | edit source]

Från och med nu till den 31:a januari är utrustning i begränsad utgåva tillgängligt i Belönings-kolumnen. Beroende på klass kan du bli en Vintergrön Krigare, Bjäller Magiker, Vinterkryddig Helare eller Lykt Smygare. Det är bäst att du blir produktiv och tjänar tillräckligt med Guld innan dem försvinner. Lycka till!

av Vikte, gawrone, jjgame83, Aspiring Advocate och SabreCat

Promo winter wonderland 2019.png

Säsongsbutiken är öppen![edit | edit source]

Säsongsbutiken har öppnat! Säsongens trollkarl lagerför säsongens versioner av tidigare vintrig utrustning, nu tillgängliga för Juveler istället för Guld, och Vinteruppdragskedjan. Dessutom kommer det finnas mer roliga saker i butiken när eventet fortskrider. Säsongsbutiken kommer bara ha öppet till den 31:a januari, så vänta inte!

av Lt Cabel, Vikte, AnnDeLune, Persephone, WeeWitch, katy133, yayannabelle, Stefalupagus, Io Breese, foreverender, Podcod, Beffymaroo, SabreCat och Lemoness

Promo winter quests bundle.png

Ny djuruppdragsbunt: Winter Quest (Vinteruppdrag)[edit | edit source]

Om du letar efter vänner som gillar kallt väder till ditt Habitica-stall, har du tur! Från och med nu till den 31:a januari kan du köpa djuruppdragsbunten Vinteruppdrag och få uppdragen Pälsjägartomten, Hitta Björnungen, och Pingvinuppdrag för endast 7 Juveler! Det är en rabatt på 5 juveler jämfört med att köpa dem alla separat. Spana in bunten redan idag i Uppdragsbutiken

av Lemoness och SabreCat
Skrivet av Lefnire, Leephon och Daniel the Bard
Konstverk av UncommonCriminal, Shaner, Eevachu, Pandoro, melynnrose, Breadstrings, Rattify och PainterProphet

Promo winter potions 2020.png

Ny Norrsken kläckningsdryck och återkomsten av Mistel och Stjärnklar Natt![edit | edit source]

En ny husdjursras är här! Spana in den sprillans nya Kläckningsdrycken Norrsken och de återkommande Misten och Stjärnklar Natt. Du kan skaffa dem på Marknaden och använda dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker fungerar inte på Uppdragshusdjursägg). Husdjur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, de äter gladeligen all typ av mat du ger dem! När de försvunnit från Marknaden kommer det ta minst ett år innan dessa tre kläckningsdrycker är tillbaka, så se till att skaffa dem nu!

av QuartzFox, Archeia, Willow The Witty, JinjooHat, Tyche Alba och SabreCat


17/12 2019[edit | edit source]

GE EN, FÅ EN KAMPANJ! OCH BLOGGINLÄGG OM ATT HÅLLA I UTMANINGAR!

Buyonegetonefree.png

Ge bort ett Abonnemang och få ett gratis![edit | edit source]

För att hedra säsongen--och på grund av den populära efterfrågan!--återinför vi nu en speciell kampanj som varar från idag till den 6:e januari. Nu när du ger bort ett abonnemang till någon får du själv samma abonnemang, helt gratis!

Abonnenter får tonvis med fördelar varje månad, inklusive exklusiv utrustning, förmågan att köpa Juveler med Guld, ett speciellt Jackalope-husdjur, och ökad datahistorik. Dessutom hjälper det att hålla Habitica igång :)

För att ge bort ett abonnemang till någon på vår mobilapp, gå till Meny och klicka på Gift One Get One (Ge en få en) banderollen. På webbsidan öppnar du bara deras profil och klickar på present ikonen uppe till höger. Du kan öppna deras profil genom att klicka på deras avatar i ditt Sällskaps-sidhuvud eller deras namn i chatten.

Var snäll och notera att denna kampanj endast gäller när du ger bort ett abonnemang till en annan Habitican. Om du eller mottagaren redan har ett återkommande abonnemang kommer det skänkta abonnemanget starta efter att det återkommande abonnemanget har avbryts eller löpt ut.

Tack så mycket för ert stöd! <3

Scene todos.png

Blogginlägg: Hålla i Utmaningar[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om att hålla i Utmaningar! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du letar efter spännande sätt att motivera dig själv och andra. Se till att spana in det och låt oss veta vad du tycker genom att kontakta oss på Twitter, Tumblr, och Facebook.

av shanaqui och Wiki Wizards


10/12 2019[edit | edit source]

NYA EMBLEM FÖR HUSDJURS-SAMLING

Promo achievement white.png

Vi släpper en ny prestation så att du kan fira dina framgångar i världen av Habiticas husdjurs-samling! Förtjäna Grundmålad för Måleri- och Pärlskimrande Proffs-prestationerna genom att samla Vita husdjur och riddjur och få ett snyggt emblem till din profil.

Om du redan har alla Vita husdjur och/eller riddjur i ditt stall, får du märket automatiskt! Spana in dem i din profil och fira din nya prestation med stolthet!

av Piyowo och SabreCat


3/12 2019[edit | edit source]

NYA BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201912.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar handla en Högtidlig Marknad, njuta av doften från en Högtidlig Krans, och värma sig i stjärnljuset från en Vintrig Nocturne. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive Duffelrocken och Öron-lapp Hatten. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Katy133, gawrone, Vikte, Maans, GeraldThePixel, QuartzFox, KatieSlug, och SabreCat


2/12 2019[edit | edit source]

ABONNENT-SET OCH NYA OFFICIELLA UTMANINGAR

Promo mystery 201912.png

Decembers abonnentföremål avslöjade![edit | edit source]

Decembers abonnentföremål har avslöjats: Polär Pixie-setet! Du har till den 31:a december på dig att få setet när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och gå till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa per månad! Det finns också andra fördelar, som längre tillgång till okomprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Allra bästa med abonnemang är att de låter oss hålla Habitica igång. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Beffymaroo

Promo take this.png

December 2019 Resolution Success-utmaning och ny Take This-utmaning[edit | edit source]

Habitica-teamet har lanserat en särskild serie officiella utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella nyårslöftesgillet). Dessa utmaningar är framtagna för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, "Journey's End and New Beginnings", fokuserar vi på att dela vår framgång och granska året som gått! Utmaningen har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut den 1:a januari till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av novembers utmaning, @LuxInWonderland, @noblegeas, @thebadhobbit, @Slardibarfast, och @yasaminnb!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Test Thy Courage!", med fokus på positiva sociala interaktioner. Se till att kolla in det för att få ytterligare delar till Take This utrustningsset!

Take This är en ideell organisation som syftar till att informera spelargemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "Cast of Characters": storprisvinnaren Geomiceman och andrapristagarna Christen, no_robot, 🔥 KidSlazy 🔥, marek13, och Nova Rose! Dessutom har alla som deltagit i utmaningen fått en del av Take This-setet, om de inte redan har ett fullt set. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, och SabreCat


November 2019[edit | edit source]

27/11 2019[edit | edit source]

HABITICA SKÖRDEFEST! OCH SISTA CHANSEN FÖR NOVEMBER TIDSBEGRÄNSADE OBJECT

Promo harvest feast.png

Glad skördefest[edit | edit source]

Det är dags för Habiticas skördefest! På denna dag firar Habiticaner genom att spendera tid med sina älskade, vara tacksamma, njuta av sin favoritmat, och rida på strålande kalkoner genom den magnifika solnedgången. Vissa NPCer firar högtiden!

Kalkon husdjur, riddjur, kostymer... och paj![edit | edit source]

Ni som inte har varit med och firat skördefesten tidigare år har fått en bedårande Kalkon! Vilken typ av Kalkon? Det beror på hur många skördefestar du firat med oss. Om du har färdigställt din kalkonsamling, får du en buffé av läcker paj för dina husdjur!

Tack för att du använder Habitica - vi älskar er alla <3

av Lemoness och Beffymaroo

Promo mystery 201911.png

Sista chansen för Charmerande Kristall-setet[edit | edit source]

Påminnelse: slutet av November är sista chansen att få Charmerande Kristall-setet när du registrerar dig för ett abonnemang! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre du abonnerar, desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper Habitica fortsätta.

av Beffymaroo

Promo ember thunderstorm potions.png

Sista chansen för Glöd och Åskväder dryck[edit | edit source]

Påminnelse: tiden för att köpa Kläckningsdryckerna Åskväder och Glöd rinner ut. Om de återvänder så blir det tidigast om ett år, så skjut inte upp det!

av Balduranne och SabreCat

Promo delightful dinos.png

Sista chansen för Förtjusande Dinos äventyrsägg paket[edit | edit source]

Det är även bara några få dagar kvar för att köpa den rabatterade djuruppdragsbunten Förtjusande Dinos, innehållande Pterodactyl, Triceratops och T-Rex uppdrag för endast sju Juveler! Se till att få din från uppdrags affären innan erbjudandet utrotas!

av SabreCat och Beffymaroo
Skrivet av Lemoness, Daniel the Bard, Lilith of Alfheim, och Ali Stewart
Konstverk av Baconsaur, Eevachu, UncommonCriminal, Kiwibot, McCoyly, plumilla, Seraphina, PainterProphet, Stefalupagus, Katy133, Edge, Willow The Witty, Lilith of Alfheim, Procyon, GeraldThePixel, och Archeia

26/11 2019[edit | edit source]

NYTT UPPDRAG FÖR MAGISK KLÄCKNINGSDRYCK

Quest amber.png

Kan du inte stanna ett tag--kanske några perfekt och vackert bevarade epoker? Få det senaste Magiska kläckningsdrycksuppdraget, "Bärnstens Alliansen", och besegra Trerezinen för att förtjäna kläckningsdrycken Bärnsten genom att klara dina verkliga uppgifter!

av SabreCat och Beffymaroo
Skrivet av Rain
Konstverk av Vikte, -Tyr-, och beffymaroo

21/11 2019[edit | edit source]

NOVEMBERS ABONNENTFÖREMÅL ÄR TILLGÄNGLIGA OCH KOMMANDE FÖRÄNDRINGAR I UTDELNING AV MYSTISKA FÖREMÅL

Promo mystery 201911.png

Novembers abonnentföremål avslöjade![edit | edit source]

Novembers abonnentföremål har avslöjats: Charmerande kristall-setet! Du har till den 30:e november på dig att få setet när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och gå till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa per månad! Det finns också andra fördelar, som längre tillgång till okomprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Allra bästa med abonnemang är att de låter oss hålla Habitica igång. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

Förändringar i utdelning av Abonnentutrustning[edit | edit source]

Med start nästa månad förändrar vi sättet hur Abonnentsutrustning delas ut! Vi kommer släppa utrustningen i början på månaden. Med denna förändring kan abonnenter njuta av sin nya utrustning hela månaden och nya abonnenter kommer att få den senaste utrustningen så snart de registrerar sig, oavsett vilken dag på månaden det är. Utrustningen kommer släppas runt den 1:a varje månad med lite svängrum för tidszoner, likt när Juvel-köp återställs. Vi hoppas att denna förändring hjälper dig njuta av ditt abonnemang ännu mer!

av Beffymaroo och SabreCat

19/11 2019[edit | edit source]

HABITICA BLOGINLÄGG: NYA GILLEN OCH SPELIFIERADE UPPGIFTER

Pet yarn boss promo by hachiseiko-da82txl.png

Gille-spotlight: Nya och framstående gillen för november![edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram fler nykomna gillen i Habitica knutna till en grann skala intressen! Spana in det nu för att hitta några av Habiticas bästa nya gemenskaper.

av shanaqui

Scene office.png

Användar-Spotlight: Spelifiera dina uppgifter[edit | edit source]

Månadens Användnar-spotlight handlar om att spelifiera dina uppgifter! Den innehåller ett antal fantastiska förslag från habiticaner i Use Case Spotlights-gillet (Användar-gillet). Vi hoppas den är till hjälp för er som letar efter sätt att lägga till roliga och äventyrlyga element till era uppgifter!

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa spotlight! X Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Användar-spotlight nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet (Användar-spotlight Gillet) redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui

14/11 2019[edit | edit source]

NY DINOSAURIE DJURUPPDRAGSBUNT OCH WIKI SPOTLIGHT

Promo delightful dinos.png

Nytt äventyrsägg paket: Förtjusande Dinos[edit | edit source]

Om du letar efter lite dinosaurier till ditt Habitica stall, hittar, uh, livet en väg! Från och med nu till den 30:e november an du köpa djuruppdragsbunten Förtjusande Dinos och få uppdragen Pterodactyl, Triceratops och T-Rex (Dinosaurien upptäcktes), för endast 7 Juveler! Det är en rabatt på 5 juveler jämfört med att köpa dem alla separat. Spana in bunten redan idag i Uppdragsbutiken!

av SabreCat och Beffymaro
Skrivet av Lemoness, Daniel the Bard, Lilith of Alfheim, och Ali Stewart
Konstverk av Baconsaur, Eevachu, UncommonCriminal, Kiwibot, McCoyly, plumilla, Seraphina, PainterProphet, Stefalupagus, Katy133, Edge, Willow The Witty, Lilith of Alfheim, Procyon, GeraldThePixel, och Archeia

Scene habitica map.png

Blogginlägg: Platser i Habitica[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om platser i Habitica! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du spelifierar dina uppgifter. Se till att spana in det och låt oss veta vad du tycker genom att kontakta oss på Twitter, Tumblr, och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards

12/11 2019[edit | edit source]

ÅSKVÄDER OCH GLÖD KLÄCKNINGSDRYCK

Promo ember thunderstorm potions.png

Två favoriserade Magiska kläckningsdrycker är tillbaka! Från och med nu till och med den 30:e november kan du köpa de Magiska kläckningsdryckerna Åskväder och Glöd från Marknaden och använda dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker fungerar inte på Uppdragshusdjursägg). Husdjur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, de äter gladeligen all typ av mat du ger dem!

När de försvunnit från Marknaden kommer det ta minst ett år innan X och X är tillbaka, så se till att skaffa dem nu!

av Balduranne och SabreCat

5/11 2019[edit | edit source]

NOVEMBER BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET

Promo armoire backgrounds 201911.png

i har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar flyga genom ett stormigt åskväder, hitta de starkaste elixirerna i trolldrycksbutiken och vandra genom en färgstark bondemarknad. pana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive Alkemist-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Vikte, QuartzFox, Gully, Aspiring Advocate, Lt. Cabel, och SabreCat

1/11 2019[edit | edit source]

NYA OFFICIELLA HABITICA UTMANINGAR! FRAMGÅNG MED NYÅRSLÖFTEN OCH TAKE THIS

Promo seaserpent.png

Habitica-teamet har lanserat en särskild serie officiella utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella nyårslöftesgillet). Dessa utmaningar är framtagna för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Here be Dragons (Här finns drakar), fokuserar vi på hinder som uppkommer när du når slutet av året! Utmaningen har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut den 2:a december till fem lyckliga vinnare.

Grattis till vinnarna av Oktobers utmaning, @boxofdelights, @aethelflaeda, @pygy, @threethreethree, och @ScarlettJill!

Promo take this.png

Nästa Take This-utmaning har också släppts, Cast of Characters (Rollista av karaktärer) , med ett fokus på att behandla våra känslor genom att omvandla dem till karaktärer i ett spel eller en historia.

Se till att kolla in det för att få ytterligare delar till Take This utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som syftar till att informera spelargemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen, "Check Your HP!": storpristagaren @shadowdancer16, och andrapristagarna @kuumathebronze, Ras Algathier, @OldMan76, @JuanaTango, and @Khontis! Dessutom har alla som deltagit i utmaningen fått en del av Take This-setet om de inte redan har ett fullt set. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, och SabreCat


Oktober 2019[edit | edit source]

1/10 2019[edit | edit source]

NYA BAKGRUNDER, FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET, OCH OFFICIELLA HABITICA UTMANINGAR

Promo armoire backgrounds 201910.png

Oktober-bakgrunder och föremål från vapenskåpet[edit | edit source]

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar experimentera i Monster Makarnas Verkstad, resa i en magisk Pumpavagn, och resa över en Dimmig hed. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive X-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av GeraldThePixel, QuartzFox, Tigergurke, Vikte, Daikagaru, och SabreCat

Scene strength.png

Oktober 2019 Resolution Success-utmaning och ny Take This-utmaning[edit | edit source]

Habitica-teamet har lanserat en särskild serie officiella utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella nyårslöftesgillet). Dessa utmaningar är framtagna för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Staying Strong, fokuserar vi på att öka din motivation när vi ger oss in i årets sista kvartal! Utmaningen har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut den 1:a november till fem lyckliga vinnare.

Grattis till vinnarna av septembers utmaning, Inkblots, Betelgeuse_aOri, timohi, IceBlueMelody, och han-!!

Nästa Take This-utmaning har också släppts, "Check Your HP!", med fokus på att följa ditt humör över tid. Se till att kolla in det för att få ytterligare delar till Take This utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som syftar till att informera spelargemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "It's Dangerous to Go Alone!": storprisvinnaren @Ukioye_Kana och andrapristagarna @TheReptilianCave, @Merilio, @DocBajillian, @Melodyheart, och @Melanchoii! Dessutom har alla som deltagit i utmaningen fått en del av Take This-setet, om de inte redan har ett fullt set. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar.

Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, och SabreCat

Promo take this.png

Vinnarna av utmaningen förberedelser för skolstart[edit | edit source]

Vinnarna av Habiticas Förberedelser för skolstart-utmaning har valts ut! Grattis till: gils__, talklesssmilemore, Nadoko, pigmaniac1941, och French1Fry !

Tack till alla som har deltagit! Vi är glada över att hjälpa dig att uppnå dina mål genom, och efter, det nya skolåret!

av Beffymaroo och SabreCat


Juli 2019[edit | edit source]

25/7 2019[edit | edit source]

Promo mystery 201907.png

JULIS ABONNENTFÖREMÅL OCH NYA INLÄGG PÅ HABITICA-BLOGGEN

Julis abonnentföremål avslöjade![edit | edit source]

Julis abonnentföremål har avslöjats: det superspeciella tredelade Beach Buddy-setet! Du har tills 31:a juli på dig att få setet när du abonnerar.

Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan eller appen och bege dig sen till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa per månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till okomprimerad data och ett gulligt jackalope-husdjur. Allra bästa med abonnemang är att de låter oss hålla Habitica igång. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss. av Beffymaroo

Scene casting spells.png

Blogginlägg: Helare[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel och Use Case Spotlight handlar om Helarklassen! Vi hoppas att de är till hjälp för dig när du ska välja den klass som passar just ditt spelsätt bäst. Spana in dem och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr och Facebook.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa spotlight! Vi vill höra era bästa trick och strategier för att göra det mesta utav Smygarklassen. Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui och the Wiki Wizards

Scene tools.png

Gille-spotlight: Fler nya och framstående gillen![edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram fler nykomna gillen i Habitica knutna till en grann skala intressen! Spana in det nu för att hitta några av Habiticas bästa nya gemenskaper.

av shanaqui


17/7 2019[edit | edit source]

PROBLEM MED GILLEN OCH SÄLLSKAP, GRATIS TÅRTA SAMT PLASKIGA POLARE-UPPDRAGSBUNT

Problem med Gillen, Sällskap och Uppdrag; Vi bjuder på tårta![edit | edit source]

Hej habiticaner! Vi ber så mycket om ursäkt för avbrottet igår som påverkade tillgången till Värdshuset, Gillen och Sällskap. För de som kan ha fått problem med sina Uppdrag till följd av detta vill vi meddela att uppdragsägarna har fått varsin ny kopia av uppdraget samt fyra juveler för att köpa valfritt Uppdrag eller föremål. Om ni har några funderingar eller fortsatta problem med Gillen, Sällskap eller Uppdrag, vänligen kontakta oss på admin@habitica.com så kommer vårt lilla team försöka lösa det så fort vi kan!

Tack för er förståelse och erat stöd! Vi känner oss lyckligt lottade över att ha en så underbar gemenskap. :) Som ett tack till ert alla för ert tålamod har vi givit samtliga användare en smaskig tårta att mata sina husdjur med!

av Habitica-teamet <3

Promo splashy pals bundle.png

Rabatterad djuruppdragsbunt: Plaskiga polare![edit | edit source]

Om du letar efter vattenkära djur till ditt Habitica-stall har du just nu tur! Fr.o.m. nu t.o.m. 31:a juli kan du köpa djuruppdragsbunten Plaskiga polare och få uppdragen Sjöhäst, Sköldpadda och Val för endast 7 juveler! Det är en rabatt på 5 juveler jämfört med att köpa dem alla separat. Spana in bunten redan idag i Uppdragsbutiken!

av Lemoness och UncommonCriminal
Skrivet av Calae, Ginger_Hanna och Lemoness
Konstverk av McCoyly, krazjega, UncommonCriminal, zoebeagle, Kiwibot, JessicaChase, Scarabsi och JaizakArpaik


7/2/2019[edit | edit source]

PLASKANDE HUDTYPER, BAKGRUNDER, FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET SAMT BLOGGINLÄGG

Promo splashy skins.png

Plaskande hudtyper[edit | edit source]

Säsongsutgåvan Plaskiga hudtyper är tillbaka! Du kan komplettera din avatars somriga look med de nya hudtyperna Clownfisk, Djuphavsblå, Tropiskt vatten, Havsguld, Havsgrön, Havsblå, Havsrubin och Haj.

Denna säsongsutgåva avatarmodifikationer kommer endast vara tillgängliga att köpa t.o.m. 31:a juli, sen är de borta tills nästa sommar, så se till att få tag i dem nu! Du hittar dem under Användare > Redigera karaktär!

av Lemoness och UncommonCriminal

Promo armoire backgrounds 201907.png

Juli-bakgrunder och föremål från vapenskåpet[edit | edit source]

Vi har laft till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar njuta av utsikten under en Flygning över tropiska öar, utforska koraller Bland enorma havsanemoner och titta på stjärnorna vid en Sjö med flytande lyktor. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive Astronommagiker-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Tashus, Tigergurke, Vikte, QuartzFox, Gully, Swazzy och SabreCat

Scene casting spells.png

Blogginlägg: Krigare[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om Krigarklassen! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du utforskar fördelarna med varje klass. Spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards


1/7 2019[edit | edit source]

SISTA CHANSEN FÖR JUNI-FÖREMÅL; NYA OFFICIELLA UTMANINGAR

Promo mystery 201906.png

Sista chansen för Kindly Koi-setet[edit | edit source]

Påminnelse: imorgon är sista dagen som du kan abonnera och få Kindly Koi-setet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre du abonnerar, desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo

Promo oddballs bundle.png

Sista chansen för Annor-runda uppdragsbunten[edit | edit source]

Imorgon är sista dagen du kan köpa den rabatterade Annor-runda djuruppdragsbunten som omfattar uppdragen Sten, Garn och Marshmallowslem för endast sju Juveler! Se till att fånga den innan den rullar iväg från Uppdragsbutiken!

Skrivet av Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro och Lemoness
Konstverk av PainterProphet, Pfeffernusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon och Shaner

Scene hat guild.png

Juli 2019 Resolution Success-utmaning och ny Take This-utmaning[edit | edit source]

Habitica-teamet har lanserat en särskild serie officiella utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella nyårslöftesgillet). Dessa utmaningar är framtagna för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Convene Your Companions, fokuserar vi på att skapa ansvarskänsla med dina vänner i Habiticas sociala utrymmen! Utmaningen har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut 1:a augusti till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av junis utmaning: whisperingwraith, katie9, Mavro_Asteri, Chasquared och Taichi1!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Rolling a Natural 1!", med fokus på att handskas med motgångar. Spana in den nu för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "You've Got a Friend in Me!": storprisvinnaren 13_phoenix och andrapristagarna rpelepei, Khaamo, kikithegecko, calankh och augustgreatsword! Dessutom har alla som deltagit i utmaningen fått en del av Take This-setet, om de inte redan hade ett fullt set. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo och SabreCat

Promo take this.png


Juni 2019[edit | edit source]

25/6 2019[edit | edit source]

HAVSSKUM OCH NYA ABONNENTFÖREMÅL

Promo seafoam.png

Havsskum[edit | edit source]

Kasta lite havsskum på dina vänner så förvandlas de till en skojig sjöstjärna tills sin nästa cron! Du kan köpa havsskummet i Säsongsbutiken för 15 Guld tills galan slutar 31:a juli. Om du själv blir stänkt med havsskum får du dessutom Akvatiska vänner-märket!

Vill du inte vara en sjöstjärna? Köp bara lite Sand från Belöningsfliken för att bli återställd.

av Lemoness

Promo mystery 201906.png

Nya abonnentföremål avslöjade[edit | edit source]

Junis set av abonnentföremål har avslöjats: Kindly Koi Item Set! Du har tills 31:a juli på dig att få detta föremålsset när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och bege dig sen till Förråd > Objekt för att hämta hem din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Beffymaroo


20/6 2019[edit | edit source]

NYA OCH ÅTERVÄNDANDE KLÄCKNINGSDRYCKER, USE CASE SPOTLIGHT OCH GILLE-SPOTLIGHT

Promo glass watery potions.png

Kläckningsdryckerna Vattnig och Glas[edit | edit source]

En ny husdjurssort är här! Spana in den sprillans nya kläckningsdrycken Vattnig och återvändaren Glas. Du kan skaffa dem på Marknaden och använda dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker funkar inte på husdjursägg från Uppdrag). Djur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, så oavsett vad du matar dem med blir de glada!

Dessa drycker kommer endast finnas tillgängliga tills Sommarplaskgalans slut den 31:a juli. När de försvunnit kommer det ta minst ett år innan dryckerna Vattning eller Glas är tillgängliga igen, så se till att skaffa dem nu!

av Mako, Willow the Witty, Persephone och SabreCat

Scene casting spells.png

Use Case Spotlight: Krigaren[edit | edit source]

Månadens Use Case Spotlight handlar om krigarklassen! I den finns flera toppenförslag inskickade av habiticaner i Use Case Spotlights-gillet. Vi hoppas den är till hjälp för de av er som funderar på vilken klass som passar ert sätt att spela bäst.

Dessutom håller vi på att samla in användarbidrag till nästa spotlight! Vi vill höra dina bästa tricks och strategier för att göra mesta möjliga utav Helarklassen. Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui

Scene positivity.png

Gille-spotlight: Fler nya och framstående gillen[edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram en ny skara nya och kommande Gillen! Spana in den nu för att hitta lovande gemenskaper där du kan diskutera dina mål och intressen.

av shanaqui


18/6 2019[edit | edit source]

SOMMARPLASKET BÖRJAR! KLASS-OUTFITS, SÄSONGSBUTIKEN, SPÄCKHUGGARE OCH NPC-DEKORATIONER

För att komma bort från sommarhettan i Vanestaden har alla flyttat ner i undervattensstaden av Lathet (Dilatory). Sommarplask-eventet har börjat!

Promo summer splash 2019.png

Sommarens klass-outfits[edit | edit source]

Fr.o.m. nu t.o.m. 31:a juli kommer en begränsad utgåva outfits finnas tillgängliga bland dina Belöningar. Beroende på din klass kan du nu bli en Havssköldpaddekrigare, Hammarhuvudsmygare, Snäckhelare eller Näckrosmagiker! Bäst att bli produktiv så att du kan få ihop tillräckligt med Guld innan de försvinner. Lycka till!

av AnnDeLune, gawrone, Vikte och SabreCat

Seasonalshop summer2015.png

Säsongsbutiken är öppen![edit | edit source]

Säsongsbutiken har öppnat! Säsongshäxan har samlat på sig säsongsutgåvor av tidigare sommaroutfits, nu tillgängliga att köpa med Juveler i stället för med Guld. Dessutom kommer det finnas fler roliga grejer i butiken allteftersom eventet flyter på. Säsongsbutiken komer bara vara öppen tills 31:a juli, så vänta inte för länge!

av SabreCat, Lemoness, Giu09, JaizakAripaik, Teto Forever, Kai, AnnDeLune, Vampitch, TheDudeAbides, Lalaitha, nonight, tricksy.fox och Beffymaroo

Promo orcas.png

Späckhuggare till alla![edit | edit source]

Delfiner är inte de enda djuren som simmar runt Staden av Lathet: det verkar som att några vänliga Späckhuggare simmar just nu in i habiticaners stall! Till Sommarplaskets ära har alla som inte redan hade en Späckhuggare nu fått en som hus- eller riddjur. Hoppas du tycker om den!

av Beffymaroo och UncommonCriminal

Npc matt Summer Splash.png

NPC-dräkter[edit | edit source]

Verkar som att NPC:erna har svepts upp ordentligt i den spralliga sommarstämningen runtom på sajten. Och vem skulle inte det? Firandet har ju trots allt bara börjat...

av Lemoness


11/6 2019[edit | edit source]

NYTT DJURUPPDRAG, NYA PRESTATIONER, DEN ANNOR-RUNDA UPPDRAGSBUNTEN ÄR TILLBAKA

Promo dolphin quest.png

Nytt djuruppdrag: Delfin! Samt ny husdjurssamling och Djuruppdrags-märken[edit | edit source]

Tvivlar du på din förmåga att ta itu med dina uppgifter? Kanske har du bara delfinbrist! Skaffa det senaste djuruppdraget, The Dolphin of Doubt (Tvivlets delfin), och få skojfriska delfinhusdjur genom att göra klart dina uppgifter i verkliga livet.

Viktigt meddelande om Uppdrag: Vi kommer att lägga till nya typer av uppdrag med spännande belöningar såsom Magiska kläckningsdrycker! Vi kommer också fortsätta släppa Djuruppdragsbuntar så att du kan sträva efter en full samling. Dock kommer "The Dolphin of Doubt" vara vårt sista nya djuruppdrag i Uppdragsbutiken inom en överskådlig framtid.

Vi släpper också nya prestationer så att du kan fira dina framgångar inom djursamlande på Habitica! Nu kan du tjäna märken till din profil när du gör klart vissa kategorier av djuruppdrag och genom att samla hus- och riddjur i de klassiska husdjursfärgerna. Vi kickar igång med följande märken: Cover Your Bases och All Your Base för att ha samlat alla klassista Standardhus- och riddjur, Just Add Water för att ha gjort klart samtliga uppdrag för vattendjur (inklusive Delfinerna!) och Mind over Matter för att ha gjort klart alla djuruppdrag för (vanligtvis) orörliga föremål.

Om du redan har gjort klart de Uppdrag som behövs för ett nyss släppt märke behöver du inte göra dem alla igen! Gör bara klart ett av de relaterade Uppdragen så kommer märket att låsas upp för dig.

av Shogirlgeek, mewrose, Aries Faries, khdarkwolf, confusedcicada, Lady Tabletop, OuttaMyMind och Habitica-teamet

Promo oddballs bundle.png

Rabatterad djuruppdragsbunt: Annor-runda![edit | edit source]

För att fira våra nya djuruppdragsprestationer välkomnar vi nu tillbaka Uppdragsbunten Oddballs (Annor-runda uppdragsbunten)! Fr.o.m. nu t.o.m. 30:e juni kan du köpa den och få uppdragen Sten, Marshmallowslem och Garnnystan för endast 7 Juveler! Det är 5 Juveler billigare jämfört med att köpa dem alla separat. Spana in den nu idag i Uppdragsbutiken!

Skrivet av Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro och Lemoness
Konstverk av PainterProphet, Pfeffernusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon och Shaner


4/6 2019[edit | edit source]

JUNI-BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201906.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar ta djupa dyk till Undervattensventilerna, simma med ett Fiskstim och njuta av Kustklippors skönhet. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, bland annat Seglaroutfiten. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Tyche Alba, The Mushroom King, Manostion, FolleMente, Katy133, Chimera Liani och SabreCat


3/6 2019[edit | edit source]

JUNI 2019 RESOLUTION SUCCESS-UTMANING OCH NY TAKE THIS-UTMANING

Scene hiking.png

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Mark Your Journey, reflekterar vi över det ni åstadkommit sedan januari och ser fram mot resten av året! Den har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut 1:a juli till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av majs Utmaning: @CamelliaLynne, @wespe, @bdwilson, @skyflower, och @Mawri!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "You've Got a Friend in Me!", med fokus på att uttrycka tacksamhet till personer som gör våra liv bättre. Spana in den för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "Organize Your Inventory!": storprisvinnaren t3h5rC och andrapristagarna avogad-ro, DrearyDear, BlueSky, Riou och Keeva! Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, och SabreCat

Promo take this.png


Maj 2019[edit | edit source]

30/5 2019[edit | edit source]

NYA GLASÖGONALTERNATIV FÖR AVATARER OCH SISTA CHANSEN ATT SKAFFA FÖREMÅL FRÅN MAJS BEGRÄNSADE UTGÅVA

Nya glasögonalternativ för avatarer[edit | edit source]

Vi har ett nytt set av gratis modifikationer till din avatar: halvmåneglasögon! Vi hoppas att alla ni glasögon-bärande habiticaner där ute tycker om dessa nya alternativ. Du hittar dem under Användare > Redigera karaktär > Extra.

av Breadstrings och SabreCat

Promo mystery 201905.png

Sista chansen för Dazzling Dragon-setet[edit | edit source]

Påminnelse: imorgon är sista dagen för att abonnera och få Dazzling Dragon-setet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre ditt abonnemang är desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo

Promo floral sunshine potions.png

Sista chansen för Kläckningsdryckerna Solsken och Blommig[edit | edit source]

Påminnelse: imorgon är sista dagen att köpa Kläckningsdryckerna Solsken och Blommig! Om de återvänder så blir det tidigast om ett år, så skjut inte upp det!

av OuttaMyMind, Lt.Cabel, Eslyn, Mako och SabreCat

Promo feathered friends bundle.png

Sista chansen för Djuruppdragsbunten Feathered Friends[edit | edit source]

Imorgon är också sista dagen att köpa den rabatterade Djuruppdragsbunten Feathered Friends, som innehåller uppdragen Falk, Papejoga och Uggla för endast sju Juveler! Se till att lägga vingarna på ett par innan de flyger iväg! Du hittar bunten i Uppdragsbutiken.

av Lemoness och SabreCat
Skrivet av Lemoness, Token och Bartelmy
Konstverk av Casey, Teto Forever, Eevachu, UncommonCriminal, JonArinbjorn, Trogdorina, Onheiron, Squish


28/5 2019[edit | edit source]

MAJS ABBONENTFÖREMÅL AVSLÖJADE!

Promo mystery 201905.png

Majs set av abonnentföremål har avslöjats: Dazzling Dragon Item Set! Du har tills 31:a maj på dig att få detta föremål när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och klicka dig sedan till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av beffymaroo


23/5 2019[edit | edit source]

BLOGGINLÄGG: WIKI OCH USE CASE SPOTLIGHTS!

Scene buying rewards.png

Blogginlägg: Förtrollade vapenskåpet[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel är om det Förtrollade vapenskåpet! Vi hoppas att artikeln hjälper dig belöna dig själv för det du åstadkommit. Se till att spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards

Scene gold.png

Use Case Spotlight: Förliva Slutspelet[edit | edit source]

Den här månadens Use Case Spotlight handlar om att hålla det intressant i Habiticas Slutspel (Endgame)! I den finns flera toppenförslag från habiticaner i Use Case Spotlights-gillet. Vi hoppas att den är till hjälp för er habiticaner som varit med länge och vill prova något nytt.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa Spotlight! Vi vill höra dina bästa trick och strategier för att göra mesta möjliga utav Krigar-klassen. Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui


21/5 2019[edit | edit source]

NYTT MAGISKT KLÄCKNINGSDRYCKSUPPDRAG!

Goda nyheter, habiticaner! Vi introducerar en ny typ av Uppdrag som belönar dig och medlemmarna i ditt sällskap med aldrig-förr-släppta Magiska kläckningsdrycker. Hämta det allra första Magisk kläckningsdryck-uppdraget någonsin, Brazen Beetle Battle, och besegra bossen för att få förtrollande Bronsmagiska kläckningsdrycker (Bronze Magic Hatching Potions) genom att göra klart dina uppgifter i verkliga livet. Spana in uppdraget i Uppdragsbutiken idag!


av Beffymaroo, Hachiseiko, UncommonCriminal, redphoenix och SabreCat

Promo bronze quest.png

16/5 2019[edit | edit source]

GILLE-SPOTLIGHT: DE SENASTE NYA OCH FRAMSTÅENDE GILLENA!

Scene languages.png

Det finns en ny Gille-Spotlight på bloggen som lyfter fram ännu fler nya och kommande Gillen! Spana in det nu för att finna nya gemenskaper där du kan diskutera dina mål och intressen.

av shanaqui


14/5 2019[edit | edit source]

KLÄCKNINGSDRYCKERNA SOLSKEN OCH BLOMMIG!

Promo floral sunshine potions.png

En ny husdjurssort är här! Spana in den sprillans nya Kläckningsdrycken Solsken och återvändaren Blommig. Du kan skaffa dem på Marknaden och använda dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker fungerar inte på Uppdragshusdjursägg). Husdjur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, så vad du än matar dem med blir de glada!

När de försvunnit från Marknaden kommer det ta minst ett år innan Solsken och Blommig är tillbaka, så se till att skaffa dem nu!

av OuttaMyMind, Lt.Cabel, Eslyn, Mako och SabreCat

9/5 2019[edit | edit source]

UPPDRAGSBUNT: FEATHERED FRIENDS!

Promo feathered friends bundle.png

Om du är ett fan av fåglar som hus- och riddjur så har du tur! Fr.o.m. idag och t.o.m. 31:a maj kan du köpa Uppdragsbunten Feathered Friends och få uppdragen Papegoja, Uggla och Falk för endast 7 Juveler! Det är 5 Juveler billigare än att köpa dem separat. Spana in den nu idag i Uppdragsbutiken!

av Lemoness och SabreCat
Skrivet av Lemoness, Token och Bartelmy
Konstverk av Casey, Teto Forever, Eevachu, UncommonCriminal, JonArinbjorn, Trogdorina, Onheiron, Squish

7/5 2019[edit | edit source]

MAJ-BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201905.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar lära sig nya moves i Dojon, promenera i en Park med en staty och beundra en Regnbågsäng. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive Nephrite Archer-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Balduranne, QuartzFox, AnnDeLune, GeraldThePixel, Reesachan, och Mewrose

2/5 2019[edit | edit source]

MAJ 2019 RESOLUTION SUCCESS-UTMANING OCH NY TAKE THIS-UTMANING

Scene casting spells.png

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Review Your Combat Tactics, fokuserar vi på att förfina din strategi så att du kan hålla dig motiverad och fortsätta framåt nu när vi är nästan halvvägs genom året!! Den har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut 3:e juni till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av aprils Utmaning: punkshep, Syntrillium, BardoVelho, Betsy, och Baileythebookworm!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Organize Your Inventory!", med fokus på att göra din omgivning mindre plottrig. Spana in den för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "Harder, Faster, Stronger!": storprisvinnaren Evan Cowan, och andrapristagarna ResearcherLilly, corinnetags, Lucy, mrdarq, och Snarky. Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo och SabreCat

Promo take this.png


April 2019[edit | edit source]

30/4 2019[edit | edit source]

SISTA CHANSEN FÖR APRIL-ERBJUDANDEN!

Promo classes spring2019.png

Sista chansen för Våryra-outfits, avatar-modifikationer, Magiska kläckningsdrycker, samt Shiny Seeds[edit | edit source]

Idag är sista dagen av Våryra-festivalen, så om du fortfarande har några Våryra-föremål som du vill köpa är det bäst att du skyndar dig! Våryra-utrustningen kommer inte återvända förrän tidigast om ett år; när det väl är tillgängligt igen kommer det kosta Juveler i stället för Guld.

Pastell-hudsetet och Skimrande hårfärger kommer också försvinna när Galan tar slut, så se till att skaffa dem snabbt från Användare > Redigera karaktär!

Magiska kläckningsdryckerna Regnbåge, Himmelsk och Trädgård kommer också försvinna från Marknaden när Galan tar slut. Se till att roffa åt dig alla dryckerna du behöver innan de är borta!

Dessutom kommer Säsongsbutiken också stänga ner, så nu är det dags att lägga beslag på de sista föremålen och fylla på ditt lager av Shiny Seeds!

Promo mystery 201904.png

Sista chansen för Opulent Opal Set[edit | edit source]

Påminnelse: idag är sista dagen att abonnera och få Opulent Opal-setet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre ditt abonnemang är desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo


25/4 2019[edit | edit source]

APRILS ABONNENTFÖREMÅL!

Aprils set av abonnentföremål har avslöjats: Opulent Opal Item Set! Du har tills 30:e april på dig att få detta föremål när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, uppdatera sidan och bege dig sen till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

Promo mystery 201904.png

av Beffymaroo


23/4 2019[edit | edit source]

BAKOM KULISSERNA: ETT FJÄRILSTRÄDGÅRDSÄVENTYR MED BEFFYMAROO!

Det finns ett nytt Bakom kulisserna-inlägg på Habitica-bloggen! Beffymaroo delar med sig av hur det går till att skapa sin egen fjärilsträdgård och njuta av synen av dessa fascinerande--och fördelaktiga--varelser i hemmet och på gården.

av Beffymaroo

Promo butterflies.png


18/4 2019[edit | edit source]

HABITICA BLOGGAR: USE CASE SPOTLIGHT

Scene yesterdailies repeatables.png

Månadens Use Case Spotlight handlar om att se över och bedöma dina Uppgifter! I den finns flera toppenförslag från habiticaner i Use Case Spotlights-gillet. Vi hoppas att den är till hjälp för de av er som funderar på att fräscha upp sina Att-Göra-listor.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa Spotlight! Hur gör man för att det ska fortsätta kännas nytt och intressant när man använt Habitica under en lång tid? Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui


11/4 2019[edit | edit source]

HABITICA BLOGGAR: GILLE-SPOTLIGHT OCH WIKI-SPOTLIGHT

Scene podcast.png

Gille-spotlight: Fler nya och framstående Gillen[edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram ännu fler nya och kommande Gillen! Spana in den nu för att finna nya gemenskaper där du kan diskutera dina mål och intressen.

av shanaqui

Resting in Inn by draayder.png

Blogginlägg: Utbrändhet[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om utbrändhet! Vi hoppas att den hjälper dig i balanserandet av realistiska förväntningar för produktivitet. Se till att spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards


9/4 2019[edit | edit source]

APRIL FOOLS-UTMANINGENS VINNARE, TRÄDGÅRDSKLÄCKNINGSDRYCKER SAMT VÅR-MODIFIKATIONER FÖR DIN AVATAR

April Fools-utmaningens vinnare och Blogginlägg![edit | edit source]

Vinnarna för April Fools-social-medie-utmaningen har valts! Grattis till: isaaleonardo, Bee_, kitt-haven, alittleofeverything och Zelah_Meyer!

Tack till alla som delade sina grymma bilder på sina frukt-och-grönt-husdjur! Du kan se en rolig sammanställning av hyssen på vår blogg. Häng kvar för att se vilka knasiga upptåg som Aprilnarren får för sig nästa år!

Promo april fools 2019.png

Magisk kläckningsdryck: Trädgård[edit | edit source]

Aprilnarren återvänder till Värdshuset, han ler sitt karakteristiska busiga flin och drar på en vagn vars innehåll är täckt med ett färgglatt skynke.

"Jag är så glad att alla tyckte om mitt nyttiga skämt!" förkunnar han och kastar konfetti i luften, såsom han ofta gör. "Eftersom ni alla hade så mycket kul har jag tagit med mig en till överraskning!"

Han drar dramatiskt av skynket och avslöjar att vagnen är full av trolldrycksflaskor! Varje flaska ser ut att innehålla en formskiftande grönsak.

"Nu kan du behålla dina frukt- och grönsakshusdjur året runt!" säger han. "Ta väl hand om dem, så ser jag er alla snart igen. Jag har visst överträffat mig ordentligt den här gången, så jag måste komma på en riktigt bra plan inför nästa år..." Med det tar narren avsked och försvinner i ett moln av salladsblad, lämnande efter sig en vagn full av trolldrycker.

Tack vare Aprilnarren kan du köpa Magiska trädgårdskläckningsdrycker på Marknaden mellan nu och 30:e april! Trädgårdshusdjur har inga ridbara former (ännu!) så ha det i åtanke när du handlar. När de försvunnit kommer det ta åtminstone ett år innan dryckerna är tillgängliga igen, så se till att skaffa dem nu!

av Beffymaroo, Piyo och SabreCat

Promo spring avatar customizations.png

Skimrande hårfärger och Pastellfärgade hudtyper[edit | edit source]

Säsongsutgåvan Skimrande hårfärger och Pastellfärgade hudtyper-setet finns nu att köpa under Användarikon > Redigera karaktär! Dessa utseende-sets kommer endast finnas tillgängliga t.o.m. 30:e april, sen försvinner de från butiken tills nästa Våryra. Dock, om du köper dem nu kan du komma åt dem under hela året!

av Lemoness och McCoyly


2/4 2019[edit | edit source]

NYA BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET, MÅNATLIGA UTMANINGAR, SAMT SHINY SEEDS

Promo armoire backgrounds 201904.png

April-bakgrunder och föremål från Vapenskåpet[edit | edit source]

Vi har lagt till tre nya bakgrunder till Bakgrundsbutiken! NU kan din avatar besöka ett Halvlingshus, fördriva tiden i en fridfull Björkskog och beskåda superblomstret i den Blomstrande öknen. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet, inklusive lite roliga skämtartiklar till äran av 1:a April! Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Vikte, QuartzFox, Katy133, GeraldThePixel, and Gully

Scene hat guild.png

April 2019 Resolution Success-utmaning och ny Take This-utmaning[edit | edit source]

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens utmaning, Samla ditt sällskap, fokuserar vi på att hitta uppmuntrande kamrater för att hjälpa dig känna ansvar för dina mål! Den har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut 1:a maj till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av mars Utmaning: DcryptMart, LONEW0LF, Elcaracol, DungeonMasterful och 7NationTpr!

Promo take this.png

Nästa Take This-utmaning har också lanserats: "Harder, Faster, Stronger!", med fokus på att sätta och uppnå mål om fysisk aktivitet. Spana in det för att få ytterligare delar till Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "Do One Thing Well!": storprisvinnaren Денис Кадников, och andrapristagarna addone, alihenri, Hemogoblin3991, Kalu_Ienvru, and gabriellamara! Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo och SabreCat

Promo shiny seeds.png

Shiny Seed[edit | edit source]

Kasta ett Shiny Seed på dina vänner så förvandlas de till glada blommor ända tills deras nästa cron! Du kan köpa fröna med Guld i Säsongsbutiken. Dessutom: om du blir förvandlad genom ett Shiny Seed får du Jordbruksvänner-prestationen!

Vill du inte vara en blomma? Då kan du enkelt köpa Petal-Free Potion från dina Belöningar för att ta bort effekten.

Shiny Seeds är tillgängliga i Säsongsbutiken t.o.m. 30:e april!

av Lemoness


1/4 2019[edit | edit source]

APRILNARREN SLÅR TILL IGEN!

Promo april fools 2019.png

Frukt- och Grönsakshusdjur och NPC:er[edit | edit source]

Aprilnarren har dykt upp, och han har med sig så mycket frukt och grönt att det skulle räcka till en bondemarknad.

"HAHA!" ropar han, medan en drakfrukt studsar bredvid honom. "Jag har alltid tyckt att bra humor ska vara hälsosamt och näringsrikt, så jag har återgått till mina rötter, så att säga, för att än en gång förse Habitica med nyttig växtkraft!"

"Han har ersatt alla våra rustade husdjur med frukter och grönsaker!" säger QuartzFox och klappar mjukt en tomat med nöjd min. "Fast det är sant, det är ju väldigt gulliga frukter och grönsaker!"

Olika rustade djur visar olika frukter och grönsaker. Ha det så kul med att upptäcka alla!

NPC:erna har också förvandlats till frukt- och grönsaksvarianter av sig själva som en hyllning till Habiticas allra första aprilskämt år 2014! Gå och spana in dem.

Speciell April Fools-social medie-utmaning![edit | edit source]

För ännu mer kul, ta en titt på den officiella Utmaningen som lagts upp särskilt för idag! Dela din avatar rustad med ditt nya frukt-och-grönt-husdjur på sociala medier mellan nu och 3:e april, så har du chansen att vinna juveler och få din avatar utvald till Habitica-bloggen!

av Beffymaroo, SabreCat, Piyo, Viirus och Lemoness

Npc aprilFool.png


Mars 2019[edit | edit source]

29/3 2019[edit | edit source]

SISTA CHANSEN FÖR MARS ABONNENTUTRUSTNING! OCH APRILNARREN LOVAR ATT HAN KOMMER SKÖTA SIG I ÅR

Promo mystery 201903.png

Sista chansen för mars abonnentutrustning[edit | edit source]

Påminnelse: denna helg är sista chansen att abonnera och få det Ägg-straordinära utrustningssetet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre ditt abonnemang är, desto fler juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo

Aprilnarren svänger förbi Värdshuset...[edit | edit source]

Nu när mars i Habitica är nästan vid sitt slut undrar alla vad den alltig lika busiga Smygarnas mästare, Aprilnarren, har förberett inför sin favorithelgdag.

Han har stannat till vid Värdshuset idag, till synes för att äta lunch, men han verkar angelägen att stilla ryktena kring chansen för hyss inom den närmaste framtiden.

"Jag har lovat mig åt hälsa igen!" säger han, glatt mumsande på ett sprött, moget päron. "Jag är för upptagen med att fräscha upp min näringslära för att över huvudtaget kunna spela ett spratt! Om något så skulle jag hellre vilja hjälpa alla habiticaner att få in mer hälsosam mat i sina rutiner."

Beffymaroo ler och lutar sig för att viska till Piyo och SabreCat på bänken intill.

"Med tanke på hans meritlista under åren skulle jag säga att oddsen för att han kommer bete sig i år är de samma som för att det skulle börja regna kronärtskockor."

Kanske bör du återkomma 1:a april och se vad som händer…


28/3 2019[edit | edit source]

BEFFYMAROO PÅ WONDERCON!

Hej habiticaner! Beffymaroo kommer representera Habitica på Wondercon i år. Hon kommer dela ut Habitica-klistermärken, promo-koder för Unconventional Armor-setet samt andra spännande, speciella prylar (begränsat antal!). Leta efter henne när hon springer runt mässan i sin handgjorda Melior Hood-scarf på fredag 29:e mars!

Promo beffymaroo wondercon.png

26/3 2019[edit | edit source]

MARS ABONNENTFÖREMÅL AVSLÖJADE!

Promo mystery 201903.png

Abonnentföremålen för mars har avslöjats: det Ägg-straordinära setet! Du har endast fem dagar på dig att få föremålet när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och bege dig sen till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Beffymaroo


21/3 2019[edit | edit source]

KLÄCKNINGSDRYCKERNA HIMMELSK OCH REGNBÅGE! PLUS USE CASE SPOTLIGHT OM ATT SKAPA RUTINER

Promo celestial rainbow potions.png

Kläckningsdryckerna Himmelsk och Regnbåge[edit | edit source]

En ny husdjurssort är här! Spana in den sprillans nya kläckningsdrycken Himmelsk och återvändaren Regnbåge från Marknaden för att ljusa upp din avatars Vår-look och använd dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker fungerar inte på Uppdragshusdjursägg). Husdjur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, så vad du än matar dem med blir de glada!

När de försvunnit från Marknaden kommer det ta minst ett år innan kläckningsdryckerna Himmelsk och Regnbåge är tillgängliga igen, så se till att skaffa dem nu!

av Bonogo, Mara, Beffymaroo och SabreCat

Scene todos.png

Use Case Spotlight: Rutiner[edit | edit source]

Månadens Use Case Spotlight handlar om användning av Habitica för att skapa rutiner! I den finns flera toppenförslag inskickade av habiticaner i Use Case Spotlights-gillet. Vi hoppas den är till hjälp för er som letar efter nya idéer på hur man kan strukturera uppgifter som hänger ihop.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa Sptlight! Hur använder du Habitica för att se över och bedöma dina uppgifter? Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

by shanaqui

19/3 2019[edit | edit source]

VÅRYRAN BÖRJAR! BEGRÄNSAD UTGÅVA UTRUSTNING, SÄSONGSBUTIK OCH ÄGGUPPDRAG!

Promo classes spring2019.png

Begränsad utgåva klass-outfits[edit | edit source]

Fr.o.m. nu t.o.m. 30:e april finns en begränsad utgåva outfits tillgängliga i Belöningar! Beroende på din klass kan du vara en Molnsmygare, Rödhakehelare, Bärnstensmagiker eller en Orkidékrigare. Det är bäst att du blir produktiv snabbt för att hinna tjäna ihop tillräckligt med Guld innan tiden tar slut...

av Eslyn, Aspiring Advocate, OuttaMyMind, Lt. Cabel, Beffymaroo och SabreCat

Promo seasonalshop spring.png

Säsongsbutiken öppnar[edit | edit source]

Säsongsbutiken har öppnat! Säsongsvaror med vårtema finns tillgängliga att köpa, inklusive tidigare vårutrustning. Allting i butiken går att köra årligen under Våryra-eventet men det är endast öppet t.o.m. 30:e april så se till att bygga upp ett lager nu, annars behöver du vänta ett år för att kunna köpa dessa föremål igen!

av Vikte, Lalaitha, DialFForFunky, Gerald the Pixel, Scarvia, Awesome kitty, usnbfs, Lemoness, Balduranne, PainterProphet, Beffymaroo och SabreCat

Promo egg hunt horizontal.png

Ägguppdrag tillgängligt[edit | edit source]

Ägguppdraget är också tillgängligt igen i Säsongsbutiken! Konstiga ägg dyker upp överallt i Habitica. Kan du samla dem alla för några färgglada Ägghusdjur och -riddjur i utbyte?

av Megan, Beffymaroo och Lemoness


14/3 2019[edit | edit source]

FIRA PI-DAGEN MED HABITICA!

Promo pi day.png

Hej habiticaner! Till firandet av Pi-dagen den 14:e mars har vi gett samtliga användare utsökta pajbitar som ni kan använda för att mata era husdjur.

Vi har också gett alla användare varsin festliga Pi-paj-hatt och -sköld så att ni kan fira i stil. Ha det så kul med dem, och tack för att du är del av vår gemenskap!

av Beffymaroo och SabreCat


12/3 2019[edit | edit source]

HABITICA-BLOGGEN: NYA GILLEN OCH WIKI-SPOTLIGHT PÅ DAGLIGA UPPGIFTER

Scene tavern.png

Gille-spotlight: Ännu fler nya och framstående Gillen![edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram några nya framåtsträvare i vår gemenskap! Spana in den nu för att hitta nya häftiga platser i Habitica att hänga på, med folk som delar dina intressen och mål.

av shanaqui

Scene dailies.png

Blogginlägg: Dagliga uppgifter[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om Dagliga uppgifter! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du jobbar på att slutföra dina rutinuppgifter. Se till att spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr, och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards


5/3 2019[edit | edit source]

MARS-BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201903.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbtuiken! Nu kan din avatar mata fåglar vid Ankdammen, ögna igenom Blomstermarknaden och jaga vårgodis i ett Fält med målade ägg. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet (som du kan köpa med Guld), inklusive Vårplagg-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av AnneDeLune, GeraldThePixel, QuartzFox, Vikte, gawrone, astigmatism och SabreCat

1/3 2019[edit | edit source]

MARS RESOLUTION SUCESS-UTMANING OCH NY TAKE THIS-UTMANING

Scene achievement.png

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Reach for Your First Achievement, fokuserar vi på att sätta mindre delmål som milstolpar! Den har ett pris på 15 Juveler som kommer delas ut 1:a april till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av februaris Utmaning: February Challenge, Mistress Cerny, Zsuzsa, Chelusine, Sparks och Jinmav!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Do One Thing Well!", med fokus på att minimera multi-tasking. Spana in den för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen "Achievement Unlocked: Self-Care!": storprisvinnaren orli och andrapristagarna Hoofter, Fluor, wema, Shilo_The_Eldest och selesnyancat! Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, shanaqui och SabreCat

Promo take this.png


Februari 2019[edit | edit source]

28/2 2019[edit | edit source]

SISTA CHANSEN FÖR EN MASSA GODSAKER!

Sista chansen för Hemlighetsfull förälskelse-setet[edit | edit source]

Påminnelse: idag är sista dagen för att abonnera och få Hemlighetsfull förälskelse-setet!

Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre ditt abonnemang, desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo

Promo valentines potions.png

Sista chansen för Kläckningsdryckerna Amor och Rosenkvarts[edit | edit source]

Påminnelse: idag är sista dagen du kan köpa Kläckningsdryckerna Amor och Rosenkvarts! Om de återvänder så blir det tidigast om ett år, så skjut inte upp det!

av Vampitch och Willow the Witty

Promo mythical marvels bundle.png

Sista chansen för Uppdragsbunten Mythical Marvels[edit | edit source]

Idag är också sista dagen för att köpa den rabatterade Djuruppdragsbunten Mythical Marvels, som innehåller uppdragen Enhörning, Grip och Sjöorm för endast sju Juveler! Spana in den nu i Uppdragsbutiken innan den blir blott en legend!

Skrivet av Laurel, Daniel the Bard och gwyllgi
Konstverk av greenpencil, UncommonCriminal, RosieSully, Lukreja, Baconsaur, Witticaster, Aries Faries, Mara, Seraphina, 1920-kun, RBrinks och Erikari


25/2 2019[edit | edit source]

FEBRUARIS MYSTISKA ABONNENTFÖREMÅL! PLUS USE CASE SPOTLIGHT

Promo mystery 201902.png

Februaris abonnentföremål avslöjade![edit | edit source]

Februaris abonnentföremål har avslöjats: Hemlighetsfull förälskelse-setet! Du har endast fyra dagar på sig att få föremålet när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, uppdatera sidan och bege dig sen till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Beffymaroo

Promo cooking.png

Use Case Spotlight: Att dela på hushållssysslor[edit | edit source]

Vi har lagt upp en ny Use Case Spotlight på Habitica-bloggen! I den finns flera toppenförslag om hur man kan använda Habiticas uppgiftssystem för att hantera delandet av hushållsysslor. Förslagen skickades in av habiticaner i Use Case Spotlights-gillet.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa Spotlight! Hur använder du Habitica för att sätta upp rutiner? Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui


19/2 2019[edit | edit source]

NY RABATTERAD UPPDRAGSBUNT: MYTHICAL MARVELS!

Promo mythical marvels bundle.png

Om du är sugen på att utöka ditt Habitica-stall med fler magiska föremål har du just nu tur! Fr.o.m. nu t.o.m. 28:e februari kan du köpa Djuruppdragsbunten Mythical Marvels och få uppdragen Grip, Sjöorm och Enhörning, allt för endast 7 Juveler! Det är en rabatt på 5 Juveler jämfört med att köpa alla separat. Spana in bunten i Uppdragsbutiken idag!

Skrivet av Laurel, Daniel the Bard och gwyllgi
Konstverk av greenpencil, UncommonCriminal, RosieSully, Lukreja, Baconsaur, Witticaster, Aries Faries, Mara, Seraphina, 1920-kun, RBrinks och Erikari


14/2 2019[edit | edit source]

BLOGGINLÄGG! WIKI- OCH GILLE-SPOTLIGHTS

Scene office.png

Blogginlägg: Grupp-planer[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om Grupp-planer! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du delar uppgifter med vänner och familj. Se till att spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr, och Facebook.

av shanaqui och the Wiki Wizards

Coding 3 by phoneix faerie-d7idtti.png

Gille-spotlight: fler nya och framstående Gillen[edit | edit source]

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram några nya framåtsträvare i vår gemenskap! Spana in den nu för att hitta nya häftiga platser i Habitica att hänga på med folk som delar dina intressen och mål.

av shanaqui


12/2 2019[edit | edit source]

ALLA HJÄRTANS DAG-FIRANDE! INKLUSIVE KLÄCKNINGSDRYCKERNA AMOR OCH ROSENKVARTS

Promo valentines.png

Habitica firar Alla hjärtans dag![edit | edit source]

Till äran av Habiticas firande av alla former av kärlek, vare sig det är vänskap, familj eller romantisk kärlek, har några av butiksägarna klätt upp sig! Ta en titt runtomkring för att beskåda deras festliga nya utsmyckningar.

av Beffymaroo och Lemoness

Skicka ett Alla hjärtans dag-kort[edit | edit source]

Hjälp motivera alla de fina människorna i ditt liv genom att skicka dem ett hjärtligt kort. Endast under nästa vecka kan du köpa ett Alla hjärtans dag-kort för 10 Guld från Marknaden. För att ha spridit kärlek och glädje genom gemenskapen får både den som skickat kortet OCH den som fått det varsitt eftertraktat "Kära vänner"-emblem. Hurra!

Medan du är där, varför inte ta en titt på de andra korten som du kan skicka till ditt sällskap? Varje kort låser upp sin egen särskilda prestation...

av Lemoness och SabreCat

Promo valentines potions.png

Kläckningsdryckerna Amor och Rosenkvarts[edit | edit source]

En ny husdjurssort är här! Det är så spännande för oss att få introducera den nya Magiska kläckningsdrycken Rosenkvarts, och förkunna återkomsten av Amor-dryckerna! Mellan nu och 28:e februari kan du köpa dessa drycker på Marknaden och använda dem för att kläcka vilket vanligt husdjursägg som helst (Magiska kläckningsdrycker fungerar inte på Uppdragshusdjursägg). Husdjur från Magiska kläckningsdrycker är inte kräsna, så vad du än matar dem med blir de glada!

När de försvunnit från Marknaden kommer det ta minst ett år innan Amor och Rosenkvarts är tillbaka, så se till att skaffa dem nu!

av Vampitch, Willow the Witty och SabreCat


5/2 2019[edit | edit source]

FEBRUARI-BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201902.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar laga mat så det ryker i ett Medeltida kök, njuta av utsökta lukter utanför ett Gammaldags bageri och känna kärleken i en Festsal för Alla hjärtans dag. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya utrustningsdelar i det Förtrollade vapenskåpet (som du kan köpa med Guld), inklusive Kock-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Vampitch, GeraldThePixel, Aspiring Advocate, Marmarru, NekoAtsumeLARPer och Giu09


4/2 2019[edit | edit source]

FEBRUARIS RESOLUTION SUCCESS-UTMANING OCH NY TAKE THIS-UTMANING

Scene dailies.png

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under årets lopp. I den här månadens Utmaning, Hone Your Weapons, fokuserar vi på att förfina och begränsa dina mål så att de blir lättare att uppnå! Den har ett pris på 15 Juveler, som kommer delas ut till 1:a mars till fem tursamma vinnare.

Grattis till vinnarna av januaris Utmaning: Challenge, RainbowZebra27, Annobethal, Pheonix_Heart, rachalza, och grimreader!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Achievement Unlocked: Self-Care!", med fokus på att ta hand om de energiförvar vi använder när vi hjälper andra. Spana in den för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen, "Feed Me, Seymour!": storprisvinnaren _andrey och andrapristagarna runners-up Comebach, FoxInABoxPls, chadm73, creadeliefje och NTScott! Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo och SabreCat

Promo take this.png


Januari 2019[edit | edit source]

31/1 2019[edit | edit source]

HABITICA FÖDELSEDAGSFEST!

Promo birthday 2019.png

Habiticas födelsedagsfest![edit | edit source]

31:a januari är Habiticas födelsedag! Tack så mycket för att du är del av vår gemenskap - det betyder mycket för oss.

Följ nu med och fira med oss och NPC:erna!

Tårta till alla![edit | edit source]

Till äran av festligheterna har ni alla fått ta emot ett urval av smaskiga tårtor att mata era husdjur med! Dessutom säljer Köpmannen Alexander tårta i sin butik under de nästa två dagarna, och du kommer då och då finna tårta när du gör klart dina uppgifter. Tårta fungerar som vanlig husdjursmat, men om du vill veta vilken sorts husdjur som gillar vilken tårtbit kan du kolla på wikin för spoilers.

Festkläder[edit | edit source]

Bland dina Belöningar kan du hitta gratis Festdräkter! Vilken färg du får beror på hur många gånger du firat Habiticas födelsedag. Bär dräkten stolt!

Födelsedagsfest-prestation[edit | edit source]

Till äran av Habiticas födelsedag har alla fått ta emot prestationen "Habiticas födelsedagsfest"! För varje gång du firar med oss får du en till av samma prestation.

Promo mystery 201901.png

Sista chansen för Polaris-setet[edit | edit source]

Påminnelse: imorgon är sista dagen att abonnera och få Polaris-utrustningssetet! Ett abonnemang ger dig också möjligheten att köpa Juveler med Guld. Ju längre ditt abonnemang, desto fler Juveler får du!

Tack så mycket för ditt stöd! Du hjälper hålla Habitica igång.

av Beffymaroo

Promo snow potions.png

Sista chansen för vinterns Kläckningsdrycker[edit | edit source]

Påminnelse: imorgon är sista chansen att köpa Kläckningsdryckerna Stjärnklar natt, Pepparmint och Isig snö! Om de återvänder blir det tidigast om ett år, så skjut inte upp det!

av JinjooHat, Vampitch, Lemoness och SabreCat28/1 2019[edit | edit source]

JANUARIS ABONNENTSFÖREMÅL AVSLÖJADE!

Promo mystery 201901.png

Januaris set av abonnentsföremål har avslöjats: Polaris-setet! DU har bara tills 31:a januari på dig att få detta föremålsset när du abonnerar. Om du redan är en aktiv abonnent, ladda om sidan och bege dig sedan till Förråd > Föremål för att hämta din utrustning!

Abonnenter får också möjligheten att köpa Juveler med Guld -- ju längre du abonnerar, desto fler Juveler kan du köpa varje månad! Det finns också andra fördelar, såsom längre tillgång till icke-komprimerad data och ett gulligt Jackalope-husdjur. Det bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica. Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Beffymaroo


24/1 2019[edit | edit source]

HABITICA BLOGGAR: TIPS FÖR EN NYSTART OCH PERSONAL-SPOTLIGHT OM APOLLO

Scene eating healthy.png

Use Case Spotlight: Att vända blad[edit | edit source]

Månadens Use Case Spotlight handlar om att vända blad och börja på nytt! I den finns flera toppenförslag från habiticaner i Use Case Spotlights-gillet. Vi hoppas att den är till hjälp för er som funderar på att göra en nystart år 2019.

Dessutom håller vi på att samla användarbidrag till nästa Spotlight! Hur använder ni Habitica för att dela på och dela upp hushållssysslor? Vi kommer välja ut tips inskickade av spelare till Habitica-bloggens Use Case Spotlights nästa månad, så lägg upp dina förslag i Use Case Spotlights-gillet redan nu. Vi ser fram emot att lära oss mer om hur du använder Habitica för att göra förbättringar i ditt liv och få saker gjorda!

av shanaqui

Scene apollo.png

Personal-spotlight: Apollo[edit | edit source]

Det fins en ny Personal-spotlight på bloggen! Kom och träffa Tressley, även känd som Apollo, och få reda på hur vår favorit-Yo-yo-mancer balanserar sitt design-jobb hos Habitica med sin entusiasm för Hot Fries och trumspelande.

av Beffymaroo


18/1 2019[edit | edit source]

GILLE-SPOTLIGHT: NYA OCH FRAMSTÅENDE!

Scene hat guild.png

Det finns en ny Gille-spotlight på bloggen som lyfter fram några av Habiticas nya och intressanta Gillen! Spana in den nu och hitta en grupp där du kan dela med dig av dina intressen och mål!

av shanaqui


14/1 2019[edit | edit source]

SISTA CHANSEN: GE BORT ETT ABONNEMANG OCH FÅ ETT GRATIS!

Promo bogo.png

Imorgon är sista chansen att ta del av vårt erbjudande där du kan ge bort ett abonnemang till någon annan och få samma abonnemang till dig själv, gratis!

Abonnenter får en massa fördelar varje månad, bland annat exklusiva föremål, möjligheten att köpa Juveler med Guld samt ett gulligt och eklusivt Jackalope-husdjur. Dessutom hjälper du till att hålla Habitica igång :) För att ge ett abonnemang till någon är det bara att öppna hens profil och klicka på present-ikonen i övre högra hörnet.

Detta specialerbjudande kommer endast hålla på tills imorgon, så om du har varit nyfiken på att prova på ett abonnemang är det hög tid att testa nu! Gör en vän glad och använd alla era nya Juveler för att gå på uppdrag tillsammans.

Vänligen observera att om du eller mottagaren av din gåva redan har ett återkommande abonnemang kommer gåvo-abonnemanget endast börja gälla efter att det tidigare abonnemanget har avbrutits eller gått ut. Tack så mycket för ditt stöd! <3

av SabreCat, Beffymaroo och Lemoness


11/1 2019[edit | edit source]

GE BORT ETT ABONNEMANG PÅ ANDROID SAMT WIKI-SPOTLIGHT

Promo bogo.png

Abonnemang i present nu tillgängligt på Android![edit | edit source]

Hej allihopa! Det går nu att ge bort abonnemang i present i vår Android-app. Gå till Menu > Gems and Subscriptions och tryck på "Gift a Subscription" i Subscriptions-fliken.
Abonnenter får en massa roliga fördelar, såsom exklusiv utrustning, möjligheten att köpa Juveler med Guld samt ett gulligt Jackalope-husdjur. Det allra bästa är att abonnemang hjälper oss att driva Habitica.

Det är ett par dagar kvar på vår Ge-Ett-Få-Ett-erbjudande, så det här är ett toppentillfälle att spana in detta nya Android-tillägg! Tack så mycket för ditt stöd -- det betyder mycket för oss.

av Viirus och Piyo

Promo startingover.png

Blogginlägg: Återfödelsens sfär[edit | edit source]

Månadens utvalda Wiki-artikel handlar om Återfödelsens sfär! Vi hoppas att den är till hjälp för dig när du vänder blad år 2019. Se till att spana in den och låt oss få veta vad du tycker genom att nå ut till oss på Twitter, Tumblr och Facebook.

av shanaqui and the Wiki Wizards


8/1 2019[edit | edit source]

VINTRIGA AVATAR-MODIFIKATIONER OCH NYTT DJURUPPDRAG!

Promo wintery skin hair.png

Vintriga hudtoner & hårfärger[edit | edit source]

Säsongsutgåvan Vintriga hårfärger är nu tillgänglig att köpa! Du kan nu färga din avatars hår i nyanserna Snöig, Pepparmint, Mistelgrönt, Aurora, Vinterstjärna eller Festlig.

Dessutom är Säsongsutgåvan Vinterhudtoner också tillgänglig nu! Du kan färdigställa din vinteravatar-look med hudtonerna Aurora, Prydlig, Festlig, Mistel, Polar, Socker eller Vinterstjärna.

Båda dessa säsongsbegränsade modifikations-seten kommer endast finnas tillgängliga att köpa t.o.m. 31:a januari; efter det försvinner de och återvänder först om ett år, så se till att lägga vantarna på dem nu! Du finner dem under Användare > Redigera karaktär!

av Lemoness och tricksy.fox

Quest velociraptor.png

Nytt djuruppdrag: Veloci-rapparen![edit | edit source]

Slipa på dina beats och träna på dina rim--det är dags för en rap-duell! Skaffa det senaste husdjursuppdraget, Veloci-rapparen, och få listiga velociraptor-husdjur genom att slutföra dina uppgifter i verkliga livet.

Skrivet av lilackbar och SabreCat
Konstverk av *~Seraphina~*, Procyon P, Lilith of Alfheim, Anna Glassman, Uchihamadara och Willow the Witty


4/1 2019[edit | edit source]

JANUARI-BAKGRUNDER OCH FÖREMÅL FRÅN VAPENSKÅPET!

Promo armoire backgrounds 201901.png

Vi har lagt till tre nya bakgrunder i Bakgrundsbutiken! Nu kan din avatar vara med i en Arkeologisk utgrävning, skriva i en Skriftlärds verkstad eller trotsa en kraftfull Lavin. Spana in dem under Användarikon > Bakgrunder!

Dessutom finns det nya föremål i det Förtrollade vapenskåpet, bland annat det nya Skriftlärd-setet. Se till att jobba hårt på dina uppgifter i verkliga livet för att få samtliga delar! Hoppas du tycker om dem :)

av Lt. Cabel, KusSv, Snowdeath, Timsh, Vampitch, mewrose, GeraldThePixel och SabreCat


2/1 2019[edit | edit source]

JANUARIS RESOLUTION SUCCESS-UTMANING OCH NY TAKE THIS-UTMANING

Promo task planning.png

Habitica-teamet har lanserat en ny serie officiella Utmaningar i Official New Year's Resolution Guild (Officiella Nyårslöftes-gillet). Dessa Utmaningar är till för att hjälpa dig sätta uppnåbara mål och sen hålla dig till dem under det nya årets lopp.

Spana in årets första Resolution Success-utmaning för att påbörja din väg mot framgångsrika nyårslöften! I Begin Your Quest fokuserar vi på att välja realistiska och uppfyllbara nyårslöften! Fem tursamma vinnare kommer få ett pris på 15 Juveler när utmaningen stänger den 1:a februari.

Promo take this.png

Grattis till vinnarna av decembers Utmaning: Drosera, Dan O'Dea, StefanieFreige, N5t5lie och DeLauraen!

Nästa Take This-utmaning har också lanserats, "Feed Me, Seymour!", med fokus på att utveckla hälsosamma matvanor. Spana in det för att få ytterligare delar av Take This-utrustningssetet!

Take This är en ideell organisation som vill informera gamer-gemenskapen om psykisk hälsa, utbilda om psykiska sjukdomar och hur man kan förebygga dessa samt minska stigmat kring psykisk ohälsa.

Grattis till vinnarna av förra Take This-utmaningen, Don't Be a Completionist!: storprisvinnaren Hoofter och andrapristagarna mvchelle, Phosphor, agentdwib, KSPanda och fghberius. Dessutom har alla som deltagit i Utmaningen fått en del av Take This-setet, om man inte redan hade hela setet. Du hittar det nya föremålet bland dina Belöningar. Hoppas du tycker om det!

av Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo och SabreCat

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.