Languages
English Deutsch Français Español Русский 日本語
English Deutsch Français Español Русский 日本語
Nederlands Hrvatski Português
Nederlands Hrvatski Português
Want to Translate the News in Your Language?


Contents

Bailey

Bailey is de brenger van officieel nieuws, je kan haar volgen op Twitter. Het nieuws op deze pagina is een directe kopie van het nieuws dat in het spel weergegeven wordt (handtekeningen inbegrepen). En dus, is het gelicenseerd onder de CC-by-NC-SA 3.0 licentie. Af en toe wordt er tijd gespendeerd in het verbeteren van spelling of het bewerken van een regeleinde om het verschil in formaat goed te maken. Om het nieuws in het spel te zien, gebruik de "Bailey laten zien" optie onder Instellingen (directe link ).


Hier zie je al het nieuws van 2016.

Wil je het nieuws van andere jaren ook lezen? Neem dan hier een kijkje:

Enkel op zoek naar een datum? Neem een samengevat kijkje naar het verhaal op de Habitica Geschiedenis Pagina's:

Huidig nieuws[edit | edit source]

23/11/2016[edit | edit source]

DAGELIJKSE STIMULANSEN VOOR INCHECKEN, EN HABITICA T-SHIRTS EN MOKKEN

Dagelijkse stimulansen voor inchecken[edit | edit source]

Promo checkin incentives.png

We introduceren een spannende nieuwe functie! Elke dag dat je nu incheckt op Habitica gaat je incheckteller omhoog en je begint met periodieke prijzen verdienen om je te belonen voor je toewijding om je leven te verbeteren. Deze prijzen kunnen queesterollen, exclusieve magische uitbroeddrankjes, unieke uitrustingen en meer zijn!

De incheckteller reset niet zoals series. Hij gaat alleen omhoog! Je kunt meer te weten komen over stimulansen voor inchecken door de volgende wikipagina te lezen(in het Engels): Dagelijkse stimulansen voor inchecken.

door Lemoness, SabreCat, TheHollidayInn, en paglias

Kunst door InspectorCaracal, Onheiron, Starsystemic, icefelis, Gully, nonight, iamholding6, Eevachu, Balduranne, louiselouise1, Beffymaroo, en Lemoness

Geschreven door sephydark, ajehy, en Lemoness

Habitica T-shirts en mokken[edit | edit source]

We zijn nog een nieuwe Teespring-campagne gestart!

Naast onze Habitica T-shirts verkopen we nu ook Habitica mokken! Deze Teespring-campagne loopt maar tot 13 december, dus zorg ervoor dat je ze koopt voordat ze weg zijn! Bedankt voor het steunen van Habitica!

door Redphoenix en Sara Olson


22/11/2016[edit | edit source]

HABITICA THANKSGIVING, KALKOENHUISDIEREN, EN HABITICA THANKSGIVING, TURKEY PETS, AND CORNUCOPIA VOORWERPENSET

Vrolijk Habitica Thanksgiving![edit | edit source]

Npc daniel-Thanksgiving-2014.png
Promo turkey day 2016.png

Het is Thanksgiving in Habitica! Deze dag vieren Habiticanen door tijd door te brengen met geliefden, te bedanken en met hun glorieuze kalkoenen de grandioze zonsondergang tegenmoet te rijden. Sommige NPC's vieren de gelegenheid!

Kalkoenhuisdier en -rijdier![edit | edit source]

Iedereen heeft een schattige kalkoen gekregen! Wat voor kalkoen? Dat hangt allemaal af van hoeveel Habitica Thanksgivings je met ons hebt gevierd. Elke Thanksgiving krijg je een nieuwe en spannende variant!

Dank je wel voor het gebruiken van Habitica - we houden ontzettend veel van jullie jongens <3

door Lemoness en Beffymaroo

November Abonnee-artikelen onthuld![edit | edit source]

Promo mystery 201611.png

De abonnee-voorwerpenset van november is onthuld: de Cornucopia voorwerpenset! Je hebt maar 8 dagen om de voorwerpenset te ontvangen als je abonnee wordt.

Abonnees ontvangen ook de mogelijkheid om edelstenen voor goud te kopen -- hoe langer je abonnee bent, hoe meer edelstenen je kunt kopen per maand! Er zijn nog meer voordelen, zoals langer toegang tot ongecomprimeerde gegevens. En het beste van alles, abonnees zorgen ervoor dat Habitica blijft lopen. Dank je wel voor je steun -- het betekent veel voor ons.

door Lemoness


17/11/2016[edit | edit source]

NIEUWE KAPSELS VOOR AVATARS, GELUIDSTHEMA, EN BLOGPOST

Nieuwe kapsels voor avatars[edit | edit source]

Promo new hair fall2016.png

Er is een nieuwe set met kapsels beschikbaar op de pagina voor avataraanpassingen, met daarbij ook een gratis set met een krullende pony! Geniet van je nieuwe creatieve updo's!

door FirozTaverbi, BlueStylus, Cerastes, Lotay, Kyuuei, 0mizuki0smith0, Beffymaroo, Lemoness, en SabreCat

Nieuwe geluidseffecten: Airu's Thema[edit | edit source]

Er is een nieuwe set met geluidseffecten beschikbaar op de site! Selecteer "Airu's Thema" van de dropdownlijst om ervan te genieten.

door Airu en Arashi00

Blogpost: Je lijsten gamificeren![edit | edit source]

Het uitgelichte wiki-artikel van deze maand gaat over het leuker maken van je taaklijsten door ze te gamificeren! We hopen dat dit je zal inspireren. Zorg ervoor dat je het bekijkt en laat ons weten hoe je erover denkt op Twitter, Facebook, of Tumblr.

door Beffymaroo en de Wiki Wizards


15/11/2016[edit | edit source]

NIEUWE HUISDIERQUEESTE EN UPDATE VOOR IOS

Nieuwe huisdierqueeste: De Misdadige Fret![edit | edit source]

Pet-Ferret-Desert.png

Een in rood gehulde fret heeft Habiticanen opgelicht met neppe productiviteitsdrankjes! Haal de nieuwste huisdierqueeste, De Misdadige Fret, en krijg harige frethuisdieren door het voltooien van je taken in het echte leven.

Geschreven door Bartelmy

Kunst door beffymaroo, Pandah, Faye, RBrinks, UncommonCriminal, Pocketmole, en James Danger

Herinnering: Nieuwe update voor iOS uitgebracht met crashreparaties, rolstoelen en een countdown voor dagelijkse taken op het app-icoon![edit | edit source]

Mocht je het gemist hebben, gisteren hebben we een nieuwe update voor iOS uitgebracht die belangrijke crashreparaties bevat! Het bevat ook rolstoelen voor avatars en laat het aantal niet-voltooide taken zien op het app-icoon.

Je kunt de countdown voor niet-voltooide taken in het app-icoon aanzetten door te gaan naar Instellingen > Display Notification Badge. Je kunt dan zien hoeveel dagelijkse taken er nog gedaan moeten worden zonder de app te openen! Zorg ervoor dat je de update nu downloadt voor een betere ervaring met Habitica.

Als je de verbeteringen aan de app leuk vindt, plaats dan een review bij de nieuwe versie. Dat helpt ons ontzettend. We hopen dat je de update leuk vindt!

door viirus


14/11/2016[edit | edit source]

UPDATE VOOR IOS EN CONTRIBUTOR SPOTLIGHT

Nieuwe update voor iOS: Rolstoelen voor avatars en app-icoon voor countdown dagelijkse taken![edit | edit source]

We hebben een nieuwe update voor iOS uitgebracht met daarin rolstoelen voor avatars en ook de weergave van het aantal niet-voltooide dagelijkse taken op het app-icoon! LET OP: Deze versie bevat ook de reparatie voor de bug die de beloningenwinkel deed crashen! Bedankt voor jullie geduld.

Je kunt de countdown voor niet-voltooide taken in het app-icoon aanzetten door te gaan naar Instellingen > Display Notification Badge. Je kunt dan zien hoeveel dagelijkse taken er nog gedaan moeten worden zonder de app te openen! Zorg ervoor dat je de update nu downloadt voor een betere ervaring met Habitica.

Als je de verbeteringen in de apps goed vindt willen we je vragen een review te plaatsen bij de nieuwe versie van de app. Dat helpt ons ontzettend! Op iOS worden oude reviews bij elke update onzichtbaar gemaakt, maar als je naar de reviewsectie gaat kun je ze met één tik opnieuw posten. We hopen dat je de update leuk vindt!

door viirus

Bijdragersspotlight: Blade[edit | edit source]

Promo contrib spotlight blade.png

We hebben een nieuwe Bijdragersspotlight op de blog gezet! Bekijk ons nieuwste interview met Blade, één van de breinen achter onze code, om meer te weten over hoe hij Habitica gebruikt.

door Blade, Beffymaroo, en Lemoness


04/11/2016[edit | edit source]

TIPS VOOR SCHRIJVERS, BLOGSUGGESTIES GEZOCHT, EN WINNAAR KOSTUUMUITDAGING BEKEND

Blogpost: Tips voor schrijvers[edit | edit source]

Heb je hulp nodig om je woordenaantal voor NaNoWriMo te halen, of zelfs gewoon op schema te blijven? We hebben een nieuwe blogpost geschreven waarin tips en trucs staan om je schrijfdoel te behalen. We hopen dat dit helpt!

door Redphoenix

Use Case Spotlight suggesties gezocht! Voorbereiding op de feestdagen[edit | edit source]

Hoe kun je Habitica gebruiken om je voor te bereiden op de feestdagen? We lichten door spelers ingezonden voorbeelden uit in Use Case Spotlights op de Habitica Blog aan het einde van deze maand! Plaats je suggesties in de Use Case Spotlight gilde! We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over hoe jullie Habitica gebruiken om je leven te verbeteren en dingen gedaan te krijgen!

door Beffymaroo

Winnaar kostuumuitdaging bekend[edit | edit source]

Gefeliciteerd aan iedereen die dit jaar aan de kostuumuitdaging heeft meegedaan! Als je inzending aan de regels voldeed heb je je badge ontvangen (of is het aantal badges toegenomen). (Als je problemen ervaart, stuur dan een e-mail nar admin@habitica.com in het Engels en we zullen het voor je uitzoeken.) Volg de habitica Tumblr, waar alle kostuums in de loop der tijd geplaatst zullen worden!

door Lemoness, SabreCat, en Beffymaroo


02/11/2016[edit | edit source]

ACHTERGRONDEN, KABINET, ANDROID APP, TAKE THIS EN KOSTUUMUITDAGING

November Backgrounds and Armoire Items![edit | edit source]

Promo armoire 2016.png

We hebben drie nieuwe achtergronden toegevoegd aan de Achtergrondwinkel! Je avatar kan nu bladeren achterna zitten tijdens een Winderige Herfst, over Stormachtige daken kruipen en door de Wolken van Middernacht vliegen.

Er zijn ook nieuwe uitrustingen verkrijgbaar in het Betoverde Kabinet, zoals de Ijzeren Boogschutterset en Rode Feestjurk. Werk dus hard aan je taken in het echte leven om alle stukken te verdienen! Veel plezier :)

Achtergronden door Laurelei Kirsch, FirozTaverbi, en KusSv

Kabinetvoorwerpen door Balduranne en emmavig

Nieuwe update voor Android: Aangepast begin van de dag![edit | edit source]

We hebben een nieuwe update voor Android uitgebracht met daarin de mogelijkheid om het begin van de dag aan te passen!

Wil je dat je Dagelijkse taken op een ander moment starten dan middernacht? Je kunt het begin van de dag aanpassen onder Instellingen! We hebben ook een aantal bugs gerepareerd, dus zorg ervoor dat je hem nu downloadt voor een betere Habitica-ervaring!

Als je de verbeteringen aan de app leuk vindt, plaats dan een review bij de nieuwe versie. Dat helpt ons ontzettend! We hopen dat je de update leuk vindt.

door viirus

Nieuwe Take This Uitdaging![edit | edit source]

De volgende Take This uitdaging is gelanceerd, Keep Calm and Carry On, waarbij de nadruk ligt op het matigen van woede en stress. Bekijk hem nu en verdien nog meer stukken van de Take This uitrustingset!

Take This is een non-profit-organisatie die als doel heeft de gamergemeenschap te informeren over problemen met de geestelijke gezondheid, onderwijs te geven over psychische aandoeningen en het voorkomen hiervan en het stigma over psychische aandoeningen te veranderen.

Gefeliciteerd aan de winnaars van de afgelopen Take This Uitdaging, "Test Thy Courage!": winnaar van de grote prijs taranion en op de tweede plaats Lenny Pepperbottom, Captain Jolly, Red, vorpalblade, and G! En alle deelnemers in die Uitdaging hebben een stuk van de Take This uitrustingset ontvangen. Dit is te vinden in de beloningenkolom. Geniet ervan!

door Lemoness, SabreCat, Doctor B, en het Take This team

Kostuumuitdaging[edit | edit source]

Iedereen die mee heeft gedaan aan de Gemeenschappelijke Kostuumuitdaging: Ontzettend bedankt! We zijn alle inzendingen nog aan het uitzoeken, maar als we klaar zijn zullen we de badges gaan uitreiken aan de deelnemers en nog een aankondiging posten om het te laten weten. We hopen dat jullie het leuk vonden!


Oktober 2016[edit | edit source]

31/10/2016[edit | edit source]

VROLIJK HABITOWEEN!

Vrolijk Habitoween![edit | edit source]

Het is de laatste dag van het Najaarsvolksfeest en alle NPC's zien er monsterlijk uit. En we hebben een heleboel leuke dingen in petto...

Jack O' Lantern huisdieren en rijdieren![edit | edit source]

Promo habitoween 2016.png
De Bloeiende Velden zitten vol schattig uitgesneden pompoenen - en het lijkt erop dat eentje je naar huis is gevolgd!

Spelers die niet bij het vorige Najaarsvolksfeest waren hebben een Jack-O-Lantern-huisdier gekregen, en degenen die vorig jaar een huisdier hebben gekregen, hebben dit jaar een rijdier gekregen! Als je beide al hebt, heb je een Spook-pompoen huisdier gekregen. Vrolijk Najaarsvolksfeest!

door Lemoness

Snoep voor iedereen![edit | edit source]

Basic Candy.png
Het is een smulpartij voor je huisdieren en rijdieren! Ter ere van het Najaarsvolksfeest hebben we iedereen een assortiment aan snoep gegeven. Je kunt het aan je huisdieren voeren in de Stal! Veel plezier.

door SabreCat en Lemoness

Laatste kans voor Najaarsvolksfeest-artikelen en de Spookachtige Vlamset[edit | edit source]

Promo classes fall 2016.png
Dit is de laatste kan om alle Najaarsvolksfeest-artikelen te krijgen voordat ze verdwijnen aan het einde van 31 oktober! Het gaat om de uitrusting in beperkte oplage, de aankopen in de Seizoenswinkel, de huids- en haarkleuren van de seizoenseditie en ja, ook de spookachtige uitbroeddranken. Verzamel ze allemaal nu het nog kan!

Vandaag is ook de laatste dag om je te abonneren en de Spookachtige Vlam-set te krijgen!

Ontzettend bedankt voor het steunen van de site -- jullie helpen ons om Habitica in de lucht te houden. Vrolijk Habitoween

door Lemoness


27/10/2016[edit | edit source]

HABITICA BLOG: GILDEN VOOR SCHRIJVERS EN HABITICA AFSPEELLIJST

Gilde Spotlight: Gilden voor schrijvers![edit | edit source]

Er is een nieuwe Gilde Spotlight op de blog die de Gilden uitlicht die schrijvers kunnen helpen nu NaNoWriMo nadert! Bekijk hem nu om de beste schrijversgemeenschappen van Habitica te vinden.

door Beffymaroo

Habitica Afspeellijst: Het Habiticaanse Reisverhaal[edit | edit source]

We hebben iets leuks voor jullie voorbereid op de Habitica-blog: een afspeellijst met Habitica-thema! Kom luisteren naar een selectie van liedjes die onze medewerkers inspireert om dingen gedaan te krijgen en niveaus omhoog te gaan, gepresenteerd als een verhaal over een ambitieuze avonturier op een queeste naar zelfverbetering.

door Lemoness en het Habitica-team


25/10/2016[edit | edit source]

Promo backgrounds armoire 201610.png
SPOOKACHTIGE VLAM-SET EN VERANDERINGEN IN HET BETOVERDE KABINET

Voorwerpen voor abonnees van oktober onthuld![edit | edit source]

Promo mystery 201610.png
Het voorwerp voor abonnees van oktober is onthuld: De Spookachtige Vlam-set! Je hebt nog 6 dagen om abonnee te worden en de set te ontvangen.

Abonnees ontvangen ook de mogelijkheid om edelstenen voor goud te kopen -- hoe langer je abonnee bent, hoe meer edelstenen je kunt kopen per maand! Er zijn nog meer voordelen, zoals langer toegang tot ongecomprimeerde gegevens. En het beste van alles, abonnees zorgen ervoor dat Habitica blijft lopen. Dank je wel voor je steun -- het betekent veel voor ons.

door Lemoness

Veranderingen in het Betoverde Kabinet[edit | edit source]

We hebben een spannende verandering in het Betoverde Kabinet! We hebben veel feedback gekregen over hoe motiverend gebruikers het systeem van willekeurige beloningen vinden, dus is het Betoverde Kabinet nu voor alle gebruikers beschikbaar in de beloningenkolom, ongeacht of ze de prestatie "Hoogst haalbare uitrusting' hebben gehaald.

Elke keer dat je op het Betoverde Kabinet klikt heb je de kans om een willekeurig stuk van een uitrusting, voedsel of ervaringspunten te verdienen. Elke maand worden er nieuwe uitrustingsstukken toegevoegd! Ga nu hard aan het werk met je taken om het allemaal te verzamelen.

door SabreCat


19/10/2016[edit | edit source]

QUEESTEREEKS OM MET GOUD TE KOPEN: TERREUR IN HET TAKENBOS

Nieuwe queestereeks om met goud te kopen[edit | edit source]

Promo pyromancer.png
Er is een nieuwe set van queestes beschikbaar die je met goud kunt kopen in de Queestenwinkel: De 'Terreur in het Takenbox' queestereeks! De wilde boomgaarden vlakbij de Bloeiende Velden staan in lichterlaaie en deze keer is Burnout niet de schuldige. Kun jij Vrolijke Hein helpen de mysterieuze vlammen te doven? Zo ja, dan verdien je het exclusieve Vuurbezweerdersgewaad.

De komende tijd zullen we meer queestes toevoegen die je met goud kunt kopen. Terreur in het Takenbos is geen quest die beperkt in oplage is, dus je hebt genoeg tijd om ervoor te sparen!

door SabreCat, Beffymaroo, en Lemoness

Geschreven door liorsamuel en Lemoness

Kunst door Kiwibot, Beffymaroo, en bridgetteempress


13/10/2016[edit | edit source]

SPOOKACHTIGE GLITTERS IN DE APPS EN CANTRAS BLOG SPOTLIGHT!

Nieuwe update voor iOS + Android: Spookachtige Glitters![edit | edit source]

Promo spooky sparkles 2016.png
We hebben een nieuwe update voor iOS en een nieuwe update voor Android uitgebracht met Spookachtige Glitters!

Feitelijk werken alle transformatievoorwerpen nu op de apps. En, als je het leuk vindt om te helpen Habitica in leven en geüpdatet te houden kun je via de apps nu nog meer edelstenenbundels kopen. Dank je wel voor je steun!

Als je de verbeteringen in de apps goed vindt willen we je vragen een review te plaatsen bij de nieuwe versie van de app. Dat helpt ons ontzettend! (Op iOS worden oude reviews bij elke update onzichtbaar gemaakt, maar als je naar de reviewsectie gaat kun je ze met één tik opnieuw posten.) We hopen dat je de update leuk vindt!

door viirus en andrewlord1990

Bijdragersspotlight: Cantras![edit | edit source]

Promo contrib spotlight cantras.png
We hebben een nieuwe Bijdragers-Spotlight op de blog gezet! Bekijk het nieuwste interview met Cantras, die al lange tijd moderator is en Uitdager, om meer te weten te komen over hoe ze Habitica gebruikt.

door Cantras, Beffymaroo, en Lemoness

11/10/2016[edit | edit source]

KEVERHUISDIEREN, TOGGL GASTPOST, NIEUWE MODERATORS, EN VERANDERINGEN IN DE CHATBERICHTEN

Nieuwe huisdierqueeste: De KRITIEKE KEVER![edit | edit source]

Mount Beetle-Base.png

Een smerige larve teistert het land van Habitica met fouten! Lukt het jou om de Hoefsmeden te helpen deze programmeerplaag te verslaan? Haal de nieuwste huisdierqueeste, De Kritieke Kever, en verdien onverslaanbare Keverhuisdieren door het voltooien van je taken in het echte leven.

Geschreven door Emily Austin

Kunst door starsystemic, Eevachu, UncommonCriminal, en Karithina

Gastpost van Toggl over tijdsregistratie[edit | edit source]

We zijn blij om een nieuwe gastpost op onze blog van onze productiviteitsvrienden Toggl uit te lichten over hoe je tijdsregistratie kunt gebruiken om je productiviteit te maximaliseren! Zorg dat je het bekijkt en laat ons weten hoe jij erover denkt op onze Twitter, Facebook, of Tumblr.

Er is ook een Habitica-Toggl-integratie, dus als het je leuk lijkt om te beginnen met tijdsregistratie kun je dat nu gemakkelijk doen in Habitica. Succes met je taken!

door Kat Boogaard en Lemoness

Nieuwe moderators: Shanaqui en Dewines[edit | edit source]

We zijn verheugd om twee nieuwe moderators te verwelkomen in ons team: oudgediende Socialites shanaqui en Dewines! Ze zijn al tijden de hoeksteen van onze gemeenschap en we zijn ontzettend verheugd dat ze zich bij ons aansluiten. Ga naar de Herberg om ze te feliciteren!

Veranderingen in de chatberichten[edit | edit source]

Er is een kleine verandering aangebracht in de manier waarop de chat werk op Habitica, als voorbereiding op komende veranderingen! Als je op de enterknop drukt verstuur je nu niet meer gelijk een nieuw bericht, maar ga je op een nieuwe regel verder. Om een bericht te versturen druk je op de verzendknop, gebruik je de tabknop of control/command + enter. We hopen dat deze overgang goed verloopt!

door Hus274


6/10/2016[edit | edit source]

SPOOKACHTIGE GLITTERS, INFORMATIE VAN ACHTER DE SCHERMEN OVER HABITICA'S EVENEMENTEN, BUGREPARATIES EN KOSTUUMUITDAGING

Spookachtige Glitters en de Seizoenswinkel[edit | edit source]

Promo spooky sparkles 2016.png
Er is een nieuw voorwerp dat je met goud kunt kopen in de Seizoenswinkel: Spookachtige Glitters! Koop ze en spreek ze uit op je vrienden. Ik vraag me af wat het doet?

Als iemand Spookachtige Glitters over jou heeft uitgesproken krijg je de "Verontrustende Vrienden"-badge! Maak je geen zorgen, alle mysterieuze effecten zijn de volgende dag weg.... of je kunt ze eerder weghalen door een Ondoorzichtig Toverdrankje te kopen!

Als je er dan toch bent, zorg er dan voor dat je alle andere voorwerpen in de Seizoenswinkel bekijkt! Er zijn heel veel uitrustingsvoorwerpen van de vorige Najaarsvolksfeesten. De Seizoenswinkel is open tot 31 oktober, dus koop nu genoeg!

door Lemoness and SabreCat

Achter de schermen: Seizoensevenementen[edit | edit source]

Promo seasonal shop fall 2016.png
Er is een nieuwe Achter-de-schermen-post op de Habitica-blog, waarin in detail wordt besproken hoe we de Grote Gala's organiseren! Kom te weten hoe we dit Najaarsvolksfeest opzetten en krijg een idee van hoe onze evenementen over de tijd zijn veranderd.

door Lemoness

Bugreparaties voor Apps[edit | edit source]

Mocht je het hebben gemist, we hebben een update voor iOS en een update voor Android uitgebracht met bugreparaties! Zorg ervoor dat je ze nu downloadt voor een fijne Habitica-ervaring.

Als je de verbeteringen in de apps goed vindt willen we je vragen een review te plaatsen bij de nieuwe versie van de app. Dat helpt ons ontzettend! (Op iOS worden oude reviews bij elke update onzichtbaar gemaakt, maar als je naar de reviewsectie gaat kun je ze met één tik opnieuw posten.) We hopen dat je de updates leuk vindt!

door viirus

Kostuumuitdaging[edit | edit source]

De gemeenschappelijke Kostuumuitdaging is begonnen! Verkleed je tussen nu en 31 oktober in het echte leven als je avatar en plaats een foto op social media om de begeerde Kostuumuitdagingsbadge te krijgen! Lees hier alle regels op de Uitdagingspagina! We kunnen niet wachten om alle Habiticakostuums te zien. Succes!

door Lemoness

4/10/2016[edit | edit source]

Promo backgrounds armoire 201610.png
OKTOBERACHTERGRONDEN EN KABINETVOORWERPEN!

Oktoberachtergronden en Kabinetvoorwerpen[edit | edit source]

We hebben drie nieuwe achtergronden toegevoegd aan de Achtergrondwinkel! Je avatar kan nu vast komen te zitten in een spinnenweb, door vreemde riolen glibberen en door een regenachtige stad spetteren. Haal ze nu!

Er zijn ook nieuwe uitrustingsstukken in het Betoverde Kabinet die je met goud kunt kopen, zoals de Oger-uitrusting. Ga nu hard aan het werk met je taken om alle stukken te verzamelen. Veel plezier :)

door KusSv, Kiwibot, Dial F For Funky, en HappyPete


2/10/2016[edit | edit source]

NIEUWE TAKE THIS UITDAGING!

Oktober Take This Uitdaging: Test Thy Courage![edit | edit source]

Promo take this.png
De volgende Take This uitdaging is gelanceerd "Test Thy Courage!", waarbij de nadruk ligt op positieve sociale interactie. Bekijk hem nu en verdien nog meer stukken van de Take This uitrustingset!

Take This is een non-profit-organisatie die als doel heeft de gamergemeenschap te informeren over problemen met de geestelijke gezondheid, onderwijs te geven over psychische aandoeningen en het voorkomen hiervan en het stigma over psychische aandoeningen te veranderen.

Gefeliciteerd aan de winnaars van de afgelopen Take This Uitdaging, "I Am the Night!": winnaar van de grote prijs ladyhalation en op de tweede plaats Khaleesi, SalientAlien, Debeys, Andrew Parkinson, and jenrosehol! En alle deelnemers in die Uitdaging hebben een stuk van de Take This uitrustingset ontvangen. Dit is te vinden in de beloningenkolom. Geniet ervan!

door Lemoness, SabreCat, Doctor B, en het Take This team


September 2016[edit | edit source]

29/9/2016[edit | edit source]

WIDGET OP DE ANDROID APP, LABELMANAGEMENT OP iOS APP, GAYMERX-UITRUSTING, EN LAATSTE KANS VOOR HET KOEKOSTUUM

Android Update: Widgets, labels bewerken, en meer![edit | edit source]

We hebben een nieuwe update voor Android uitgebracht waar een veelgevraagde functie in zit... WIDGETS! Nu kun je gemakkelijk gewoontes behalen, dagelijkse taken afvinken en je avatar en statistieken bekijken.

Deze update bevat ook de mogelijkheid om labels te bewerken en te verwijderen, taal in te stellen en te bepalen op welke dag je week begint. Daarnaast bevat de update bugreparaties. Zorg ervoor dat je hem downloadt voor een fijnere Habitica-ervaring!

Als je de verbeteringen aan de app leuk vindt, plaats dan een review bij de nieuwe versie. Dat helpt ons ontzettend! We hopen dat je de update leuk vindt.

door Viirus, DanielKaparunakis, en jbillings

iOS Update: Labelmanagement, uitgebreid profiel, en meer![edit | edit source]

We hebben een nieuwe update voor iOS uitgebracht met veel nieuwe functies!

Je kunt nu nieuwe labels maken, bewerken en verwijderen in de app door op de filterknop te tikken. Daarnaast hebben we de profielweergave uitgebreid zodat het blurbs, uitrusting en statistieken laat zien als je op iemands naam tikt. Ook hebben een een aantal crashes gerepareerd. Zorg ervoor dat je hem downloadt voor een fijnere Habitica-ervaring!

Als je de verbeteringen in de apps goed vindt willen we je vragen een review te plaatsen bij de nieuwe versie van de app. Dat helpt ons ontzettend! (Op iOS worden oude reviews bij elke update onzichtbaar gemaakt, maar als je naar de reviewsectie gaat kun je ze met één tik opnieuw posten.) We hopen dat je de updates leuk vindt!

door Viirus

GaymerX-uitrusting[edit | edit source]

Promo rainbow armor.png
Promo unconventional armor2.png

Ter ere van Habitica's partnerschap met de GX4 Conferentie door GaymerX is de Regenboog-krijgerset nu verkrijgbaar in de beloningenkolom! Hij is alleen beschikbaar tot 2 oktober, dus zorg ervoor dat je hem nu krijgt.

Voor wie er in het Bay-gebied woont: De Onconventionele uitrustingsset is beschikbaar op de conferentie, dus vergeet niet je promokaart op te halen als je op de conferentie bent! Er is ook een beperkt aantal Habitica-stickers verkrijgbaar.

We hopen dat jullie je nieuwe uitrusting leuk vinden!

door Lemoness en JJSpace

Laatste kans voor het Koekostuum[edit | edit source]

Promo mystery 201609.png

Herinnering: Dit is de laatste dag dat je je kunt abonneren om de Koekostuumset te krijgen! Met een abonnement kun je ook edelstenen kopen met goud. Hoe langer je geabonneerd bent, hoe meer edelstenen je krijgt!

Ontzettend bedankt voor jullie steun! Jullie helpen Habitica in de lucht te houden.

door Lemoness


27/9/2016[edit | edit source]

GEBRUIKERSSPOTLIGHT EN UITGELICHT WIKI-ARTIKEL

Gebruikersspotlight: Thomas Frank, Maker van College Info Geek[edit | edit source]

Er is een nieuwe gebruikersspotlight op de blog! We hebben @TomFrankly van College Info Geek over hoe hij Habitica gebruikt, studietips en meer! Bekijk het hier.

door Lemoness en TomFrankly

Blogpost: Gevechten tegen bazen[edit | edit source]

Het uitgelichte Wiki-artikel van deze maand gaat over gevechten tegen bazen! We hopen dat het je helpt wanneer je tegen monsters vecht met je vrienden. Zorg ervoor dat je het bekijk en laat ons weten hoe je erover denkt op Twitter, Facebook, en Tumblr.

door Redphoenix en de Wiki Wizards


22/9/2016[edit | edit source]

MAGISCHE UITBROEDDRANKEN EN MYSTERIEUZE VOORWERPEN VAN SEPTEMBER

Spook- en Spookachtige uitbroeddranken[edit | edit source]

Promo ghost potions.png
Tussen nu en 31 oktober kun je Spookuitbroeddranken en Spookachtige uitbroeddranken kopen op de Markt en ze gebruiken om elk standaard huisdierei uit te broeden. (Magische uitbroeddranken werken niet op queestehuisdiereieren.)

Als ze weg zijn duurt het minstens een jaar voordat de Magische uitbroeddranken weer beschikbaar zijn, dus zorg ervoor dat je ze nu haalt!

door Lemoness en Hermi

Abonneevoorwerpen van september onthuld![edit | edit source]

Promo mystery 201609.png
De abonneevoorwerpen van september zijn onthuld: De Koekostuum-voorwerpenset! Je hebt nog negen dagen om je te abonneren en de voorwerpenset te ontvangen.

Abonnees ontvangen ook de mogelijkheid om edelstenen voor goud te kopen -- hoe langer je abonnee bent, hoe meer edelstenen je kunt kopen per maand! Er zijn nog meer voordelen, zoals langer toegang tot ongecomprimeerde gegevens. En het beste van alles, abonnees zorgen ervoor dat Habitica blijft lopen. Dank je wel voor je steun -- het betekent veel voor ons.

door Lemoness


20/9/2016[edit | edit source]

NAJAARSVOLKSFEEST! OUTFITS IN BEPERKTE OPLAGE, BOVENNATUURLIJKE HUIDSKLEUREN, SPOOKACHTIGE HAARKLEUREN EN SNOEPVOEDSELDROPS

Het Najaarsvolksfeest begint![edit | edit source]

Seasonalshop open.png

De herfst komt eraan en de Habiticanen zijn verhuisd naar de Bloeiende Velden! De lucht is fris, de bladeren zijn rood en alles is spookachtig, ook de NPC's. Kom het Najaarsvolksfeest met ons vieren... Als je durft!

Klasse-outfits in beperkte oplage[edit | edit source]

Promo classes fall 2016.png

Overal zijn Habiticanen zich aan het verkleden. Van nu tot 31 oktober zijn er outfits in beperkte oplage beschikbaar in de beloningenkolom. Afhankelijk van je klasse kun je een Valse Magiër, een Moerasding, een Zwarte-Weduwe-Dief of een Gorgonengenezer zijn! (Voor onze Habiticanen die slangen- of spinnenfobieën hebben, je kunt de beelden van de Zwarte-Weduwe-Dief en de Gorgonengenezer blokkeren door onze Fobieën beschermingsextensie te downloaden.

Word maar snel productief om genoeg goud te verdienen voor de tijd afloopt...

door Definitely not a villain, ShoGirlGeek. cataclysms, maxpendragon, en Lemoness

Bovennatuurlijke-huidskleur-set[edit | edit source]

De bovennatuurlijke-huidskleur-set is ook verkrijgbaar in de avatarwinkel tot 31 oktober! Je avatar kan nu een Oger, Skelet, Pompoen, Candy Corn, Reptiel of Verschrikkelijke Schaduw worden.

Seizoensedities van voorwerpen komen elk jaar onveranderd terug, maar ze zijn alleen verkrijgbaar binnen een korte periode. Haal ze nu, anders moet je wachten tot volgend jaar!

door Lemoness

Spookachtige haarkleuren[edit | edit source]

Promo haunted hair.png

De seizoensedities van de Spookachtige haarkleuren zijn nu ook beschikbaar in de avatarwinkel! Nu kun je het haar van je avatar in de kleuren Pompoen, Middernacht, Candy Corn, Spookwit, Zombie of Halloween verven. Haal ze voor 31 oktober!

door Lemoness, mariahm, en crystalphoenix

Snoepvoedseldrops![edit | edit source]

Basic Candy.png

Zolang het Najaarsvolksfeest bezig is kunnen Habiticanen willekeurig snoepdrops vinden wanneer ze hun taken voltooien. Deze snoepjes functioneert net zoals normale voedseldrops - kun jij raden welke smaak je huisdier het lekkerst vindt?

door Lemoness


16/9/2016[edit | edit source]

NIEUWE BLOGPOST VAN ACHTER DE SCHERMEN EN BIJDRAGERSSPOTLIGHT!

Bijdragersspotlight: Beffymaroo[edit | edit source]

Promo contrib spotlight beffymaroo.png

We zijn een nieuwe serie van de Bijdragersspotlight gestart op de blog! Bekijk de eerste post hiervan, een interview met de fantastische moderator en pixelartiest Beffymaroo.

door Beffymaroo en Lemoness

Achter de schermen: Kaartjes[edit | edit source]

Er is een nieuwe post van achter de schermen op de Habitica-blog die in detail de nasleep van de recente Kaartjesuitdaging uitlegt! Kom kijken hoe we ons kantoor hebben versierd en zijn omgegaan met de vloed aan leuke kaartjes van Habiticanen.

door redphoenix


13/9/2016[edit | edit source]

NIEUWE HUISDIERQUEESTE, VERANDERINGEN AAN DE BOL DER HERGEBOORTE EN REAL-TIME GROEPSCHAT

Nieuwe huisdierqueeste: De Moetante Koe[edit | edit source]

Promo cow.png

Slechte gewoontes hebben een prijskoe laten moeteren in een monster! Kun jij het terugdraaien en de Sparrende Boerderij redden? Haal de nieuwste huisdierqueeste, De Moetante Koe, en verdien schattige koe-huisdieren door het voltooien van je taken in het echte leven.

Geschreven door schizelle

Kunt door Soloana, Eevachu, Feralem Tau, fuzzytrees, en UncommonCriminal

Veranderingen aan de Bol der Hergeboorte[edit | edit source]

Orb of Rebirth.png De Bol der Hergeboorte, een speciaal voorwerp in de Markt, gaat vanaf nu 6 edelstenen kosten in plaats van 8 en zal geen uitrustingsvoorwerpen verwijderen! Hij is nog steeds gratis beschikbaar voor gebruikers die niveau 100 of hoger zijn. Als je de Bol der Hergeboorte in het verleden hebt gebruikt en je wil graag dat je uitrusting teruggeplaatst wordt, laat het ons dan weten in de Meld-een-bug-gilde en we zullen het voor je regelen!

We hebben deze verandering ingevoerd naar aanleiding van feedback dat Hergeboorte verbeterd kon worden. Eerder maakte Hergeboorte de beloningenlijst te lang en het kostte te veel goud om alle uitrustingsstukken terug te halen, en al helemaal als het ging om de seizoensgebonden Grote-Gala-uitrustingsstukken. We hopen dat deze verandering de zorgen wegneemt en dat Hergeboorte een functie is die iedereen blijft motiveren.

Voor iedereen die graag hun uitrusting wil weghalen en weer terugverdienen zijn we een aparte functie aan het ontwikkelen die voorlopig "Leeg de Wapenkamer" heet. Houd het in de gaten!

door Blade

Real-time chat voor groepen[edit | edit source]

Je kunt nu nieuwe berichten in je groep zien zonder op "Recente berichten laden" te klikken! Chat, spreuken en queeste-activiteit wordt nu meteen op de groepspagina gezet.

Je kunt er ook voor kiezen om desktopnotificaties te ontvangen voor de groepschat. Als je je browser toestemming geeft om notificaties te versturen voor habitica.com krijg je nieuwe chatmeldingen zolang je op de site bent! Als je de notificaties niet toestaat krijg je alleen chatmeldingen op dezelfde manier als je updates over ervaringspunten en goud krijgt.

door paglias


7/9/2016[edit | edit source]

STAFF SPOTLIGHT: VIIRUS, BRAZILIAANS-PORTUGESE TAALONDERSTEUNING; KOSTUUMUITDAGING BINNENKORT VERWACHT

Staff Spotlight: Phillip AKA Viirus[edit | edit source]

Promo staff spotlight Viirus.png

Er is een nieuwe Staff Spotlight op de blog waarin Phillip (aka viirus) in een interview wordt uitgelicht! Bekijk hem om te weten te komen hoe viirus van vrijwillige bijdrager naar onze belangrijkste mobiele ontwikkelaar ging.

door viirus en Lemoness

Braziliaans-Portugese taalondersteuning[edit | edit source]

Habitica is vertaald in de Braziliaanse-Portugese taal! Als je de site in het Braziliaans-Portugees wil gebruiken en het verandert niet automatisch, verander dan je taal naar "Português Brasileiro" op Instellingenpagina. Veel dank gaat uit naar onze toegewijde vrijwillige vertalers voor hun werk!

door het Braziliaans-Portugese vertaalteam

Maak je klaar voor de Gemeenschappelijke Kostuumuitdaging![edit | edit source]

Er komt een spannend evenement aan deze oktobermaand - De jaarlijkse Gemeenschappelijke Kostuumuitdaging komt terug! In de geest van het seizoen ontvangen Habiticanen die zich verkleden als levensechte versies van hun avatars uitrusting (of welk Habiticakostuum dan ook) een speciale badge. (Nee, gewoon een gekleurd shirt dragen telt niet. Wat is daar de lol van?)

De Gemeenschappelijke Kostuumuitdaging start op 1 oktober, maar we kondigen het vroeg aan zodat iedereen de tijd heeft om het kostuum te maken.

Instructies over hoe mee te doen met Uitdaging zal worden gepost wanneer de Uitdaging van start gaat. We kunnen niet wachten om jullie kostuums te zien!

door Lemoness


1/9/2016[edit | edit source]

NIEUWE ACHTERGRONDEN, KABINETARTIKELEN, EN TAKE THIS UITDAGING

Septemberachtergronden and Kabinetartikelen![edit | edit source]

Promo backgrounds armoire 201609.png

We hebben drie nieuwe achtergronden toegevoegd: Boomgaard, Boerenhuis, and Korenvelden! Haal ze nu in de Achtergrondwinkel and pronk met je avatar in de Herberg!

Er zijn ook nieuwe uitrustingen verkrijgbaar in het Betoverde Kabinet, zoals de Vermiljoene Boogschutterset. Werk dus hard aan je taken in het echte leven om alle stukken te verdienen! Veel plezier :)

door Totoro, James Danger, en Balduranne

Nieuwe Take This Uitdaging![edit | edit source]

De volgende Take This Uitdaging is gelanceerd "I Am The Night!", met de nadruk op het vormen van betere slaapgewoonten. Neem een kijkje om nieuwe stukken aan de Take This uitrustingset toe te voegen!

Take This is een non-profit-organisatie die als doel heeft de gamergemeenschap te informeren over problemen met de geestelijke gezondheid, onderwijs te geven over psychische aandoeningen en het voorkomen hiervan en het stigma over psychische aandoeningen te veranderen.

Gefeliciteerd aan de winnaars van de afgelopen Take This Uitdaging, "Cast of Characters!": winnaar van de grote prijs Dragonezss en op de tweede plaats elizacorps, jwmeyer86, chady025, Max Yong, en Nightstalker_oL. En alle deelnemers in die Uitdaging hebben een stuk van de Take This uitrustingset ontvangen. Dit is te vinden in de beloningenkolom. Geniet ervan!

door Lemoness, SabreCat, Doctor B, Gordon Shippey, en het Take This team


Augustus 2016[edit | edit source]

30/8/2016[edit | edit source]

LAATSTE KANS VOOR DONDERSTORM VOORWERPEN; TERUG NAAR SCHOOL GILDE SPOTLIGHT

Laatse kans voor Donderstormer set[edit | edit source]

Promo mystery 201608.png

Herinnering: dit is de laatste dag om te abonneren en de Donderstorm voorwerp set te krijgen! Dank jullie wel voor jullie steun <3

door Lemoness

Laatste kans voor Donderstorm uitbroeddrankjes[edit | edit source]

Mount Dragon-Thunderstorm.png
Herinnering: dit is de laatste dag om Donderstorm uitbroedtoverdrankjes te kopen! Ze zullen pas volgend jaar terug beschikbaar zijn, dus stel niet langer uit!

door Balduranne

Gilde spotlight: Terug naar School[edit | edit source]

Er is een nieuwe Gilde Spotlight op de blog die de gildes tonen die je kunnen helpen als je terug gaat naar school! Neem een kijkje om Habitica's beste schoolgemeenschappen te vinden.by Lemoness

door Lemoness


23/8/3016[edit | edit source]

AUGUSTUS ABONNEE VOORWERPEN, ANDROID UPDATE EN BLOG BERICHTEN

Augustus abonnee voorwerpen onthuld[edit | edit source]

Promo mystery 201608.png
Het augustus abonnee voorwerp is onthuld: de Donderstormer set! Je hebt nog zeven dagen om te abonneren en de voorwerp set te onvangen.

Abonnees kunnen ook edelstenen kopen met goud -- des te langer je abonneert, des te meer edelstenen je maandelijks kan kopen! Er zijn nog andere voordelen, zoals langer toegang tot niet-gecomprimeerde gegevens. Het beste toegewenst, jullie steun houdt Habitica online. Dank jullie wel -- het betekent veel voor ons!

door Lemoness

Android Update: Beter berichten en uitnodigingen sturen[edit | edit source]

We hebben een nieuwe Android update uitgebracht, met onder meer beter berichten sturen, een zoekbalk voor Gildes en een makkelijkere manier om vrienden uit te nodigen voor je groep! Download zeker de app voor een betere Habitica ervaring!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! We hopen dat je van de update geniet!

door viirus en jjbillings

Nieuwe Blog berichten: Habitica Roadtrip en Queeste systeem[edit | edit source]

Er zijn twee nieuwe berichten op de Habitica blog!

Om te beginnen, kondigen we de nieuwe ACHTER DE SCHERMEN blog series aan. Deze berichten zullen een deel van het werk dat in Habitica wordt gestopt bevatten en de capriolen van het team. We beginnen met een leuke: een beschrijving van de recente Habitica Roadtrip die enkele van onze staff en admins samen genomen hebben! Geniet er van.

Plus, er is een nieuwe Wiki spotlight op de blog, die zich dit keer richt op queestes! Leer alles wat je wilde weten over een van onze meest motiverende mechanieken.

door Lemoness, Redphoenix en the Wiki Wizards


18/8/2016[edit | edit source]

NIEUWE HUISDIER QUEESTE, iOS UPDATE EN STAFF SPOTLIGHT

Huisdier queeste: Gorderdieren[edit | edit source]

Pet-Armadillo-Base.png

Er is een nieuwe huisdier queeste beschikbaar in de Queestewinkel: Het Zwichtende Gordeldier. Er is een grote gordeldier die je deur blokkeert. Kan je je weg erdoor vechten om te beginnen aan je taken? Zo ja, dan zul je wat bepantserde gordeldiereieren verdienen!

geschreven door Emily Austin

kunst door krajzega, Tipsy, uncommoncriminal, zorella, PainterProphet en Beffymaroo

Nieuwe iOS Update: Taak rangschikking, beter berichten sturen en gemakkelijkere groepsvorming[edit | edit source]

We hebben een nieuwe iOS update uitgebracht, met de mogelijkheid om taken te rangschikken, privéberichten naar iedereen te sturen en makkelijker groepen te maken! Download de app nu voor een betere Habitica ervaring.

Nu kan je een taak overal naar slepen door er op te drukken en te slepen, waardoor het makkelijker dan ooit te organizeren is. Plus, als je iemand wilt uitnodigen voor je groep, in plaats van te worstelen met hun gebruikers ID, scan gewoon hun QR code in hun Groep sectie! Je kan nu ook privéberichten sturen via hun profiel, door hun gebruikers ID in te voeren of hun nieuwe QR code in te scannen.

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! We hopen dat je van de update geniet!

door viirus

Staff Spotlight: Matteo, aka Paglias[edit | edit source]

Er is een nieuwe Staff Spotlight op de blog! Ontmoet Matteo, beter bekend als paglias, en leer over hoe onze favoriete italiaanse programmeur een balans houdt tussen het ontwikkelen van functies en het verdienen van zijn diploma.


9/8/2016[edit | edit source]

DONDERSTORM UITBROEDTOVERDRANKEN, STAFF SPOTLIGHT EN MOBIELE APP UPDATES

Donderstorm uitbroedtoverdranken[edit | edit source]

Mount Dragon-Thunderstorm.png

Tussen nu en 31 augustus kan je Donderstorm uitbroedtoverdranken kopen van de Markt en ze gebruiken om elke standaard huisdier ei uit te broeden. (Magische uitbroedtoverdranken werken niet op Queeste huisdier eieren.)

Nadat ze weg zijn, zal het op zijn minst een jaar duren voor de Donderstorm uitbroedtoverdranken weer beschikbaar zijn, dus zie maar dat je ze nu koopt!

door Balduranne

Staff Spotlight: Vicky[edit | edit source]

Screen Shot 2014-06-07 at 17.12.34 .png

Er is een nieuwe Staff Spotlight op de blog, met onder andere een interview met Vicky (beter bekend als Redphoenix)! Neem een kijkje om meer te leren over haar favoriete Habitica huisdieren, haar beste tips voor productiviteit en meer.

door Lemoness en Redphoenix

Mobiele App Updates[edit | edit source]

We hebben een nieuwe Android update uitgebracht, met onder andere betere notificaties en een iOS Update met onder andere veel fouten die verholpen zijn!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! We hopen dat je van de update geniet!

door viirus en TheHollidayInn


3/8/2016[edit | edit source]

AUGUSTUS ACHTERGRONDEN EN KABINET VOORWERPEN; NIEUW AUDIO THEMA

Promo backgrounds armoire 201608.png

Augustus achtergronden[edit | edit source]

We hebben drie nieuwe achtergronden: Stormachtig Schip, Idyllische Kajuit en Berg Piramide. Koop ze nu van de Achtergonder winkel en laat je avatars zien in de Herberg!

door JInjooHat, KusSv, en Beffymaroo

Augustus Kabinet voorwerpen: Valkenier Set[edit | edit source]

Er is nieuwe uitrusting verkrijgbaar met Goud in het Betoverd Kabinet, ondere andere de Valkenier set. Het betoverd kabinet wordt vrijgespeeld wanneer je de Ultieme Uitdaging prestatie hebt behaald. Werk maar hard aan je taken in het echte leven om alle stukken te verdienen!

door Mako413

Nieuw Audio Thema[edit | edit source]

Er is een nieuw audio thema beschikbaar: Dewin's Thema! Selecteer dit thema van de 🔈 drop-down om geluid te horen met een 8-bit smaakje.

door Dewin


1/8/2016[edit | edit source]

TAKE THIS UITDAGING EN GILDE SPOTLIGHT

Nieuwe Take This Uitdaging[edit | edit source]

Promo take this.png
De volgende Take This Uitdaging is er, Cast of Characters, gericht op het afbeelden van je gevoelens als personages in een verhaal. Ga zeker eens kijken om extra stukken van de Take This uitrusting set te verdienen!

Take This is een nonprofit die de gamer gemeenschap wilt informeren over mentale gezondheidsproblemen, om van educatie te voorzien over mentale stoornissen, het voorkomen van mentale ziektes en om de stempel van mentale ziekte te verminderen.

Gefeliciteerd aan de winnaars van de vorige Take This Uitdaging, "Check Your HP": grote prijs winnaar bookguinea en de opvolgers abbey, SeanXiaaa, pushkin89, fightorflight en ProfDzul. Plus, alle deelnemers in die uitdaging hebben een stuk van de Take This uitrusting set gekregen. Geniet er van!

door Lemoness, SabreCat, Doctor B en de Take This team

Gilde Spotlight[edit | edit source]

Er is een nieuwe gilde spotlight op de blog! Neem eens een kijkje om meer te weten over enkele geweldige Habitica gildes die leuke fandoms benadrukken.

door Lemoness

Juli 2016[edit | edit source]

31/7/2016[edit | edit source]

HABITICA BENOEMINGSDAG EN GRIFIOEN HUISDIEREN/RIJDIEREN!

Habitica Benoemingsdag[edit | edit source]

Mount Gryphon-RoyalPurple.png
Fijne Habitica Benoemingsdag! Ter ere van de dag dat we de naam van de app veranderd hebben van HabitRPG naar Habitica, hebben we iedereen een prestatie gegeven, samen met wat heerlijke cake voor je huis- en rijdieren.

door Lemoness en SabreCat

Habitica Grifioen huis- en rijdieren[edit | edit source]

Pet-Gryphon-RoyalPurple.png
Over huis- en rijdieren gesproken, we hebben alle nieuwe gebruikers onze paarse Grifioen rijdier, Melior, gegeven! Als je Melior vorig jaar al ontvangen had, dan hebben we je zijn kleine zusje Meliora gegeven, een paarse Grifioen huisdier. Je kan ze vinden in de zeldzame huis-/rijdier secties van de stal!

Bedankt om een Habitica gebruiker te zijn -- jullie betekenen allemaal zo veel voor ons. We hopen dat jullie je cadeaus leuk vinden!

door Lemoness en Baconsaur


07/29/2016[edit | edit source]

LAATSTE KANS VOOR ZOMERSE SPETTEREVENEMENT; MOBIEL UPDATES

Laatste kans voor Zomerse Spetterevenement kleding, haar en huidskleuren, en zeeschuim![edit | edit source]

Promo summer classes 2016.png
Vandaag is de laatste dag van het Zomerse Spetterevenement, dus als je nog steeds enkele overgebleven Zomerse Spetterevenement voorwerpen hebt die je wilt kopen, dan doe je het best nu! De Seizoensartikelen en Huiskleuren zullen niet terug zijn tot de volgende juni en als de gelimiteerde editie voorwerpen terug komen, zullen ze duurder zijn of een nieuw uiterlijk hebben, dus sla je slag terwijl de zomer heet is!

Laatste kans voor Zeebodem Dief Set[edit | edit source]

Promo mystery 201607.png

Herinnering: dit is de laatste dag om te abonneren en de Zeebodem Dief Set te krijgen! Dank jullie wel voor jullie steun <3

door Lemoness

Nieuwe iOS Update: Winkels![edit | edit source]

We hebben een nieuwe iOS update uitgebracht die de Markt, Queestewinkel en Seizoenswinkel bevat!

Plus, we hebben enkele fouten hersteld, zoals de problemen met de VGV (Veel Gesteld Vragen) en het gebruiken van voorwerpen op de iPad. Zie dat je het nu download voor een betere Habitica ervaring!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! Oud nieuws wordt verstopt met elke update, maar als je naar de recensie sectie gaat, kan je ze opnieuw posten met één tik. We hopen dat je van de update geniet!

door viirus

Nieuwe Android Update: Winkels en Taak Herschikking![edit | edit source]

We hebben een nieuwe Android update uitgebracht die de Markt, Queestewinkel en Seizoenswinkel bevat!

Plus, we hebben ook de mogelijkheid om taken te rangschikken en chatberichten te kopiëren toegevoegd. Zie dat je het nu download voor een betere Habitica ervaring!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! We hopen dat je van de update geniet!

door viirus, jjbillings, en schrockblock


26/7/2016[edit | edit source]

JULI ABONNEE VOORWERPEN

Juli abonnee voorwerpen onthult![edit | edit source]

Promo mystery 201607.png

De juli abonnee voorwerpen zijn onthult: de Zeebodem Dief voorwerp set! Je hebt nog steeds zeven dagen om te abonneren en de set te krijgen.

Abonnees krijgen ook het recht om edelstenen te kopen met goud -- hoe langer je abonneert, des te meer edelstenen je kan kopen per maand! Er zijn ook andere voordelen, zoals langer toegang tot gedecomprimeerde data. Veel geluk, jullie steun houdt Habitica online. Heel erg bedankt -- het betekent veel voor ons!

door Lemoness


21/7/2016[edit | edit source]

ANDROID UPDATE EN GTD WIKI FEATURE!

Android Update: Inbox en Privé Berichten[edit | edit source]

We hebben een nieuwe Android update!

Je kunt nu privé berichten versturen en ontvangen van de app met de nieuwe Inbox feature! We hebben ook een aantal fouten gerepareerd. Download deze update zeker voor een betere Habitica ervaring!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze nieuwe versie te recenseren. Het helpt ons echt! We hopen dat je van de update geniet!

door viirus en TheHollidayInn

Opvallend Wiki Artikel: Dingen gedaan krijgen met Habitica[edit | edit source]

Het opvallend Wiki artikel van deze maand gaat over ideeën voor het implementeren van David Allen's Getting Things Done method in Habitica. We hopen dat het je zal helpen! Neem zeker een kijkje en laat ons weten wat je er van denkt via Twitter, Facebook en Tumblr.

door Redphoenix en de Wiki Wizards


19/7/2016[edit | edit source]

HABITICA BIJ COMIC-CON, INFO VOOR ONTWIKKELAARS, GELIMITEERDE EDITIE HABITRPG POSTKAARTEN EN ONCONVENTIONELE UITRUSTING PROMO CODES

Habitica bij Comic-Con Internationaal: San Diego[edit | edit source]

Promo unconventional armor.png
Leslie en Vicky, beter bekend als Lemoness en Redphoenix, zullen aanwezig zijn op Comic-Con dit jaar en we zullen veel Habitica stickers en promo codes voor het Onconventionele uitrusting set weggeven! Volg het Habitica Twitter account voor informatie over Habitica bijeenkomsten. We hopen je daar te zien!

Gelimiteerde editie Habitica postkaarten en Promo Codes[edit | edit source]

Zelfs als je niet kan komen om ons te ontmoeten bij Comic-Con, hebben we een andere manier bedacht zodat je het Onconventionele uitrusting set kan verdienen. Als je niet naar ons kan komen, stuur dan iets in jouw plaats....

Als je het Habitica team voor eind augustus een postkaart stuurt om ons kantoor te decoreren, sturen wij je een gelimiteerde editie HabitRPG postkaart met een promo code voor het Onconventionele uitrusting set!

Postkaarten moeten verstuurd worden naar:

The Habitica Team
202 Bicknell Avenue
Santa Monica, California 90405
United States of America

We hopen dat dit een leuke manier is om het Onconventionele uitrusting set te sturen naar de gebruikers die niet in staat zijn om ons persoonlijk te ontmoeten. We kunnen niet wachten om jullie berichten te lezen!

door Lemoness en Redphoenix

Info voor Ontwikkelaars[edit | edit source]

De ontwikkelaar blog heeft een update met belangrijke informatie over de API v2 uitfasering. Neem een kijkje als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van integraties voor Habitica!

door Blade en Matteo


15/7/2016[edit | edit source]

NIEUWE IOS UPDATE EN STAFF SPOTLICHT!

Nieuwe iOS Update: Fouten gerepareerd![edit | edit source]

We hebben een nieuwe iOS update uitgebracht die zich richt op stabiliteit en verhelpen van fouten!

Het bevat meerdere crash oplossingen en verhelpt fouten als de problemen met beloningen. Download de app nu voor een betere Habitica ervaring!

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! Oud nieuws wordt verstopt met elke update, maar als je naar de recensie sectie gaat, kan je ze opnieuw posten met één tik. We hopen dat je van de update geniet!

door viirus

Staff Spotlight: Lemoness![edit | edit source]

Promo staff spotlight Lemoness.png

Er is een nieuwe Staff Spotlight op de blog, met onder meer een interview met Leslie (beter bekend als Lemoness)! Neem een kijkje om meer te weten over haar favoriete Habitica huisdieren, haar beste tips voor productiviteit en meer.


12/7/2016[edit | edit source]

NIEUWE HUISDIER QUEESTE EN NIEUW AUDIO THEMA

Juli huisdier queeste: Begeleid de schildpad![edit | edit source]

Pet-Turtle-Base.png

De grote zeeschildpad kan niet op het strand raken, want er is te veel Taak drijfhout in de weg! Kun je de weg voor haar vrij maken? Zo ja, dan verdien je een stapel schildpadeieren! Grijp de queesterol nu van de Queeste winkel.

Kunst door Jessica Chase, Uncommon Criminal, Bambin, Scarabsi, JaizakAripaik en Sungabraverday Geschreven door Ginger_Hanna

Nieuw Audio Thema[edit | edit source]

Er is een nieuw audio thema beschikbaar: Rosstavo's thema! Selecteer dit thema van de 🔈 drop-down om te genieten van een set van knapperige, productieve speelwerken en bleeps.

door Rosstavo


7/7/2016[edit | edit source]

VOORTGAANDE TAKE THIS UITDAGING, NIEUW BLOG BERICHT EN UITDAGING SPOTLIGHT

Voortgaande Take This uitdaging: Convention Health[edit | edit source]

Een nieuwe voortgaande uitdaging is gemaakt door onze vrienden van Take This: Playing the Long Con! Het is gemaakt om je te helpen gezond te blijven tijdens conventie seizoen.

Niet zoals de maandelijkse Take This uitdaging, heeft deze uitdaging geen prijzen of uitrustingen, maar het is gemaakt ze je er deel aan kunt nemen en het meerdere keren per jaar kan verlaten. Geniet er van!

door DoctorB, Lemoness, en het Take This Team

Nieuwe Blog berichten en juli uitdaging spotlight[edit | edit source]

Er zijn twee nieuwe berichten op de Habitica blog!

Om te beginnen hebben we een nieuwWiki artikel gekenmerkt, over je Habitica beter voor je laat werken. Neem een kijkje voor wat goede tips.

Plus, de Juli uitdaging Spotlight is er! Neem een kijkje voor wat geweldige uitdagingen.

Heb je een uitdaging gemaakt waarvan je denkt dat het in de spotlight hoort te staan?Stuur het naar onze blog! Elke uitdaging met een Edelsteen prijs en een concrete einddatum is toegestaan. En vertel on zeker wat je vindt over de spotlight van deze maand in de commentaar of op Twitter, Facebook, of Tumblr. Geniet er van!

door Lemoness en Redphoenix


5/7/2016[edit | edit source]

Promo backgrounds armoire 201607.png

JULI ACHTERGRONDEN EN KABINET VOORWERPEN ONTHULD!

July achtergronden[edit | edit source]

Er zijn drie nieuwe avatar achtergronden in de Achtergrond winkel! Nu kan je avatar in de Diepe Zee duiken, in een aquarium dobberen or langs het Kasteel van Dralen zwemmen!

door Jessica Chase en DialFForFunky

Juli kabinet voorwerpen onthuld[edit | edit source]

Er is nieuwe uitrusting in het Betoverd Kabinet, een 100 GP Beloning in de Beloningen kolom dat vrijgespeeld wordt nadat je de Ultieme Uitrusting prestatie hebt behaald!

Klik op het Betoverd kabinet voor een willekeurige kans op speciale uitrusting, met onder meer de kannonier voorwerpen set! Het kan je ook willekeurig EP of voedsel geven. We zullen nieuwe uitrusting toevoegen tijdens de eerste week van elke maand, maar zelfs als je alles al hebt, kan je er blijven op klikken voor een kans op eten en EP.

Spendeer nu al dat verzamelde goud! Moge de Willekeurige Nummer Generator je toelachen...

door Lemoness en SabreCat

kunst door Kai-Wen


1/7/2016[edit | edit source]

iOS UPDATE EN NIEUWE TAKE THIS UITDAGING

iOS Update: Notificaties en Privé Berichten[edit | edit source]

We hebben een nieuwe iOS update uitgebracht!

Je kan privé berichten sturen en ontvangen op de app! Plus, je kan nu notificaties ontvangen voor belangrijke evenementen, zoals uitgenodigd worden voor een groep, gilde of queeste, een privé bericht ontvangen en een gevecht beginnen. Wil je een bepaalde notificatie niet krijgen? Pas gewoon je voorkeuren aan onder Instellingen.

Als je tevreden bent met de verbeteringen die we gemaakt hebben voor onze app, overweeg dan alsjeblieft om deze versie te recenseren. Het helpt ons echt! Oud nieuws wordt verstopt met elke update, maar als je naar de recensie sectie gaat, kan je ze opnieuw posten met één tik. We hopen dat je van de update geniet!

door viirus en Nivl4

Nieuwe Take This uitdaging![edit | edit source]

Promo take this.png

De volgende Take This uitdaging is er, Check Your HP, gericht op het volgen van je stemming. Neem zeker een kijkje om extra stukken van de Take This uitrusting set te verdienen!

Take This is een nonprofit die de gamer gemeenschap wilt informeren over mentale gezondheidsproblemen, om van educatie te voorzien over mentale stoornissen, het voorkomen van mentale ziektes en om de stempel van mentale ziekte te verminderen.

Gefeliciteerd aan de winnaars van de vorige Take This uitdaging, "It's Dangerous to Go Alone":grote prijs winnaar janey_p, en de opvolgers Dennis Charles Puerto Calubia, lamachine, Didit, mykabot, en Deiket. alle deelnemers in die uitdaging hebben een Take This Schild gekregen. Geniet er van!

door Lemoness, SabreCat, Doctor B en het Take This Team

June 2016[edit | edit source]

29/6/2016[edit | edit source]

SPETTERENDE HUIDSKLEUREN! LAATSTE KANS VOOR SELKIE VOORWERP SET!

Spetterende huidskleuren set[edit | edit source]

Promo splashyskins.png

Er is een nieuwe set van Seizoenseditie huidskleuren beschikbaar op de Avatar Aanpassen pagina tot 31 juli! Grijp ze nu het kan of ze zullen niet beschikbaar zijn tot volgend jaar.

door UncommonCriminal

Laatste kans voor Selkie voorwerp set[edit | edit source]

Promo mystery 201606.png

Herinnering: dit is de laatste dag om te abonneren en de Selkie voorwerp set te krijgen. Als je de Selkie muts of de Selkie staart wilt, dan is nu het moment. Bedankt voor jullie steun -- we hopen dat jullie van je edelstenen genieten!

door Lemoness


23/6/2016[edit | edit source]

TAAK HERINNERINGEN OP ANDROID, JUNI ABONNEE VOORWERPEN EN ZEESCHUIM TRANSFORMATIE VOORWERPEN

Android Update: Taak herinneringen[edit | edit source]

Er is een nieuwe Android update die een heel opwindende kenmerk heeft: Taak herinneringen! Wanneer je dagelijkse taken en to-do's maakt of bewerkt, kun je nu ook notificaties toevoegen die je doen herinneren om dingen gedaan te krijgen! Vergeet nooit meer een taak!

We hebben ook veel fouten gerepareerd, dus zie maar dat je deze update nu download!

door viirus, TheHollidayInn en nivl4

Juni Abonnee voorwerpen[edit | edit source]

Promo mystery 201606.png

De juni abonnee voorwerpen zijn bekend gemaakt: de Selkie Gewaden Set! Je hebt nog zeven dagen om teabonneren en deze set te krijgen!

Abonnees krijgen ook de mogelijkheid om edelstenen te kopen met goud -- hoe langer je abonneert, des te meer edelstenen je kan kopen per maand! Er zijn ook andere voordelen, zoals langer toegang tot ongecomprimeerde data. Het beste toegewenst, jullie steun houdt Habitica online. Dank jullie wel -- het betekent veel voor ons!

door Lemoness

Zeeschuim transformatie voorwerp[edit | edit source]

Summer-Splash-Starfish.png

Spetter wat zeeschuim op je vrienden en ze zullen een mysterieuze transformatie ondergaan tot hun volgende Cron! Je kan zeeschuim kopen in de Seizonswinkel voor goud. Wil je niet getransformeerd zijn? Koop gewoon Zand van de Beloningen om het effect ongedaan te maken.


21/6/2016[edit | edit source]

ZOMER SPLASH EVENEMENT! BEPERKTE EDITIE OUTFITS, SEIZOENSWINKEL OPEN EN ZOMER NPCS 

Zomer splash begint[edit | edit source]

Het zomer splash festival is er en Habitica is naar de onderwaterstad van Dralen verhuisd voor de zomer! Vanaf vandaag tot 31 juli, doe met ons mee voor plezier in de zon.

Beperkte editie klasse outfits[edit | edit source]

Promo summer classes 2016.png
Vanaf vandaag tot 31 juli zijn beperkte editie outfits beschikbaar in de Beloningen kolom. Afhankelijk van je klasse kan je een Zeepaard heler, een Haai krijger, een Aal dief of een Dolfijn magiër zijn! Wees maar productief om genoeg goud te verdienen voor ze verdwijnen. Succes!

door Giu08. Jynn, TetoIsGreat, Kai-Wen en Lemoness

Seizoenswinkel open[edit | edit source]

Promo summer classes 2015.png
De seizoenswinkel is geopend! Het stapelt momenteel zomertijd seizoenseditie goedjes op, met onder meer de zomer outfits van vorig jaar. Alles daar is beschikbaar om te kopen tijdens het Zomer splash evenement ieder jaar, maar het is enkel open tot 31 juli, dus zie maar dat je nu bevoorraad of je zult een jaar moeten wachten om deze voorwerpen opnieuw te kopen.

door Lemoness

Zomer NPCs[edit | edit source]

Seasonalshop summer2015.png
Zo te zien hebben de NPCs het zomergevoel. Ian, Bailey, Matt en de Seizoenstovenares hebben plezier diep in de zee in de verzonken stad van Dralen, en Alex en Daniel zijn verhuisd naar het strand. Zelfs de tijdreizigers hebben plezier, hoewel... oh jee... blijkbaar hebben ze het seizoen voorbijgeschoten...

door Lemoness


17/6/2016[edit | edit source]

SORTEREN VAN UITRUSTING EN GILDE SPOTLIGHT

Nieuwe mogelijkheid voor sorteren van uitrusting[edit | edit source]

De uitrustingspagina heeft nu een nieuwe "Groeperen volgens type" optie, die je uitrusting ordent op pantser, hoofddeksels, enzovoort. Kies de uitrusting organisatie die je het meest aanstaat!

door Hus274

Juni Gilde Spotlight[edit | edit source]

We zetten enkele gildes in de schijnwerpers die je kunnen helpen met het bereiken van je doelen deze zomer, zoals de Long-Term Accountability Guild voor dat grote persoonlijke project, de Young Adult - Unprepared Guild voor al je recente cijfers en de Legendary Book Club of Habitica om te helpen met het lezen in de zomer. Leer hier meer!

door redphoenix


15/6/2016[edit | edit source]

NIEUWE HUISDIER QUEESTE: AXOLOTL

Axolotl huisdier queeste[edit | edit source]

De magische Axolotl zuigt je wilskracht weg. Kan je de de energie  om je taken te verlaan? Zo ja, dan verdien je wat Axolotl eieren! Pak de queesterol nu uit de Queeste winkel.

Mount Axolotl-CottonCandyPink.png

Geschreven door Summer (River Mori)

Kunst door hazel40, PainterProphet, Kiwibot, Streak, sungabraverday, Zorella en James Danger


9/6/2016[edit | edit source]

OFFICIËLE UITDAGING EN UITRUSTING SET, ONTMOET DE STAFF BLOG POST, FOCUSME PARTNERSCHAP EN BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR ONTWIKKELAARS

Officiële "Take This" uitdaging en uitrusting set[edit | edit source]

Promo take this.png
We hebben een nieuwe Officiële Habitica uitdaging series, speciaal voor ons ontwikkelt door Take This, een nonprofit die de gamer gemeenschap wilt informeren over mentale gezondheidsproblemen, door studies aan te bieden over mentale stoornissen en hoe het te voorkomen en de stigma hiervan de verminderen.

De eerste uitdaging in deze series richt zich op het beteren van je offline relaties en edelsteenprijzen zijn beschikbaar voor de winnaar en de opvolgers. Plus, aan het einde van de uitdaging krijgen alle actieve deelnemers een stuk van de nieuwe Take This uitrusting set!

Ontmoet de Staff: Sabe[edit | edit source]

Npc sabe.png
Heb je ooit meer willen weten over de mensen die Habitica draaien? Dat kan! We hebben een interview met SabreCat op onze blog. Leer meer over de codeerder achter alles van maandelijkse queestes tot architectuur verbeteringen.

Partnerschap met FocusMe[edit | edit source]

Omdat Habitica staffleden grote fans zijn van afleiding-blokkeerder FocusMe (en hun staffleden grote fans zijn van Habitica), hebben we besloten om een gezamenlijke promotie aan te bieden tot zondag 19 juni, waarbij iedereen die FocusMe koopt ook een 20% korting wordt aangeboden voor een zes-maanden Habitica abonnement! Lees meer.

Belangrijke informatie voor ontwikkelaars[edit | edit source]

Belangrijk nieuws voor Habitica ontwikkelaars: we gaan de API v2 deactiveren on 15 juli.Lees meer.

We hebben een migratie gids gemaakt om jullie te helpen om de switch te maken van eender welke integratie die jullie aan het coderen zijn. Als je vragen hebt, bereik ons dan gerust op GitHub of de Aspiring Coders Guild en we zullen je graag van dienst zijn. Bedankt voor het bijdragen aan Habitica!


2/6/2016[edit | edit source]

JUNI ACHTERGRONDEN EN KABINET VOORWERPEN ONTHULT! PLUS, JUNI UITDAGING SPOTLIGHT

Juni achtergronden[edit | edit source]

Promo backgrounds armoire 201606.png
Er zijn drie nieuwe avatar achtergronden in de achtergrond winkel! Nu kan je avatar op een lelieblad springen, spetteren op een waterval steen of langs de vuurtorenkust wandelen!

door Witticaster, KusSv en shellcollector

Juni kabinet voorwerpen onthult[edit | edit source]

Er is nieuwe uitrusting in het Betoverd Kabinet, een Beloning van 100 GP in de beloningen kolom die je vrijspeelt nadat je de ultieme uitrusting hebt behaalt!

Klik op het Betoverd Kabinet voor een willekeurige kans op speciale uitrusting, zoals de Zeekust set en de Groene flaphoed! Het kan je ook EP of voedsel geven. We voegen er tijdens de eerste week van elke maand nieuwe uitrusting toe, maar zelfs als je alles al hebt kan je blijven klikken voor een kans op voedsel en EP.

Spendeer nu al dat verzamelde goud! Moge de willekeurige nummer generator jou toelachen...

door Lemoness en SabreCat

kunst door shellcollector en starsystemic

Uitdaging Spotlight: Kleine verbeteringen komen samen[edit | edit source]

Er is een nieuwe Uitdaging Spotlight op onze blog! Neem een kijkje voor enkele geweldige uitdagingen die je leven stap per stap beter maakt.

Heb je een uitdaging gemaakt waarvan je vindt dat het in de spotlight hoort? Stuur het om het in onze blog te presenteren! Elke uitdaging met een edelsteen prijs en een concrete einddatum maakt kans. En vertel on wat je vindt over de spotlight van deze maand in de commentaar of op Twitter, Facebook of Tumblr. Geniet ervan!

door redphoenix

Uitdagingen door Accio Books, Cheers en Freelancecynic

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.