Habitica Wiki
Advertisement
Habitica Wiki
Languages
English Русский Hrvatski 中文 Deutsch Français
English Русский Hrvatski 中文 Deutsch Français
日本語 Italiano Español Svenska Polski Tiếng Việt
日本語 Italiano Español Svenska Polski Tiếng Việt
Want to Translate the News in Your Language?

Contents

Bailey
Bailey je donositeljica službenih vijesti; možeš je pratiti na ovoj Twitter adresi. Vijesti na ovoj stranici su direktna kopija vijesti iz igre (uključujući potpise). Kao takve su pod CC-by-NC-SA 3.0 licencom. Povremeno si damo slobodu ispraviti pravopis ili podesiti razmake u tekstu kako bi se nadoknadila razlika u formatu. Za vidjeti vijesti u igri, odaberi "Prikaži Bailey" opciju pod Postavkama (izravna poveznica).

Ovdje vidiš sve vijesti iz 2019.

Želiš pročitati vijesti i od prethodnih godina? Pogledaj ovdje:

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013

Tražiš samo određeni datum? Pogledaj sažetu verziju na stranicama Povijesti Habitice:

2013. - 2014. | 2015. - 2016.

prosinac 2019.[]

31. 12. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA U PROSINCU, SNJEŽNE GRUDE, OBJAVA NA BLOGU O NOVOGODIŠNJIM ODLUKAMA I NOVOGODIŠNJI ŠEŠIRI I ČESTITKE!

Npc justin bb2016.png

Šeširi za tulume[]

U čast nove godine, nekoliko šešira za tulume je besplatno dostupno među tvojim Nagradama! Svaku Novu godinu koju proslaviš na Habitici, otključavaš novi šešir. Uživaj i pazi u siječnju za vrijeme Rođendanskog tuluma Habitice da ti ne promakne halja koja ide uz ovaj šešir!

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Promo nye card.png

Novogodišnje čestitke[]

Samo do 1. siječnja, Tržnica će imati u prodaji novogodišnje čestitke! Sada možeš slati čestitke svojim prijateljima (i sam/a sebi) kako bi im zaželio/la sretnu Novu godinu u duhu Habitice. Svi pošiljatelji i primatelji dobit će značku Starog poznanika!

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Objva na blogu: Pokreni svoju novogodišnju odluku za 2020. s Habiticom![]

Imaš li posebnu odluku ili cilj za ovu godinu' Pogledaj našu novu objavu na Habitičinom blogu s našim najboljim savjetima i izvorima koji bi ti mogli pomoći u ostvarivanju i održavanju svojih ciljeva za 2020.!

Autor(i): Beffymaroo

Promo snowballs.png

Snježne grude![]

Sezonski dućan također prodaje snježne grude za zlatnike! Bacaj ih na prijatelje za uzrokovati zanimljiv efekt. Ako tebe pogodi snježna gruda, zaradit ćeš značku Dosadnih prijatelja. Posljedice udara snježnom grudom će trajati barem do kraja tvog dana, ali ih također možeš ukloniti ranije kupovinom Soli u stupcu Nagrada. Snježne grude će biti dostupne do 31. siječnja.

Autor(i): Shaner i Lemoness

Promo mystery 201912.png

Posljednja prilika za kokmplet Polarne vile[]

Podsjetnik: 31. je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Polarne vile! Pretplatnici također dobivaju slatkog Rogatog zeca za ljubimca i mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno!

Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


27. 12. 2019.[]

OBJAVE NA HABITIČINOM BLOGU: NOVI CEHOVI I KORIŠTENJE HABITIČINIH DRUŠTVENIH PROSTORA

Scene studying.png

Mjesečni Reflektor o Cehvoima[]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još jednu selekciju nadolazećih Cehova na Habitici koji su posvećeni brojni temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neke od Habitičinih najboljnih novih zajednica.

Autor(i): shanaqui

Scene tavern.png

Reflektor o korištenju Habitice: Habitičini društveni prostori[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec je o korištenju Habitičinih društvenih prostora za moitivaciju! Sadrži brojne odlične savjete su napisali Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se pomoći onima među vama koji možda draže podršku i društvo dok stremite ka svojim ciljevima.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za pojačati uzbuđenje i motivaciju? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


19. 12. 2019.[]

POČINJE ZIMSKA ZEMLJA ČUDA! KLASNI KOMPLETI, PUSTOLOVINE I NAPITCI ZA IZLIJEGANJE

Zimski povjetarac puše iz smjera Stepa Stoïmirno i snijeg nježno pada preko grada Habita. Zimska zemlja čuda je počela!

Promo winter wonderland 2020.png

Zimska klasna oprema[]

Od sad pa do 31. siječnja, oprema posebnih izdanja je dostupna u stupcu Nagrada. Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti zimzeleni Ratnik, Čarobnjak zvona, Iscjelitelj zimskih začina, ili svjetlosni Lupež! Bilo bi ti pametno biti produktivan/na i zaraditi dovoljno zlatnika prije nego što nestanu iz ponude. Sretno!

Autor(i): Vikte, gawrone, jjgame83, Aspiring Advocate i SabreCat

Promo winter wonderland 2019.png

Otvoren je Sezonski dućan![]

Sezonski dućan je otvoren! Sezonska čarobnica nudi verzije sezonskog izdanja prethodne zimske opreme koja su sada dostupna za kupovinu draguljima umjesto zlatnika. niz zimskih izazova. Uz to, stizat će još zabavnih stvari u dućan kako se slavlje bude razvijalo. Sezonski dućan će biti otvoren samo do 31. siječnja stoga nemaš što čekati!

Autor(i): Lt Cabel, Vikte, AnnDeLune, Persephone, WeeWitch, katy133, yayannabelle, Stefalupagus, Io Breese, foreverender, Podcod, Beffymaroo, SabreCat i Lemoness

Promo winter quests bundle.png

Paket pustolovina na popustu: zimske pustolovine[]

Ako želiš dodati nešto prijatelju u svoju Staju u Habitici za ovo zimsko hladno vrijeme, posrećilo ti se! Od sada pa do 31. siječnja, možeš kupiti paket zimskih pustolovina i dobiti "Lovački Djed Mraz", "Pronađi mladunče" i pustolovinu pingtivna, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina zasebno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: Lefnire, Leephon i Daniel the Bard
Slike: UncommonCriminal, Shaner, Eevachu, Pandoro, melynnrose, Breadstrings, Rattify i PainterProphet

Promo winter potions 2020.png

Novi napitak za izlijeganje u bojama Aurore i povratak božikovine i Zvjezdanog neba![]

Stigla je u grad nova vrsta ljubimaca! Isprobaj najnovije napitke boje Aurore i povratak napitaka božikovine i Zvjezdanog neba kako bi uljepšao/la izgled svog avatara za Zimsku zemlju čuda. Kupi ih na Tržnici i koristi za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što ovi čarobni napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): QuartzFox, Archeia, Willow The Witty, JinjooHat, Tyche Alba i SabreCat


17. 12. 2019.[]

PROMOCIJA POKLONI JEDAN, DOBIJ JEDAN! I OBJAVA NA BLOGU O TRENUTNIM IZAZOVIMA

Buyonegetonefree.png

Pokloni pretplatu i dobij jednu besplatno![]

U čast sezone darivanja - i zbog popularne potražnje! - vraćamo jednu vrlo posebnu promociju od danas pa do 6. siječnja. Sada, kad nekome pokloniš pretplatu, ti besplatno dobiješ tu istu pretlatu za sebe!

Pretplatnici dobivaju gomilu pogodnosti svaki mjesec uključujući ekskluzivne predmete, mogućnosti kupovine Dragulja Zlatnicima, slatkog ekskluzivnog Rogatog zeca za ljubimca i povećanu povijest podataka. Uz to, ovo nam pomaže održavati Habiticu :)

Za pokloniti nekome pretplatu na našoj mobilnoj aplikaciji, samo otići u Izbornik i klikni na znak Pokloni jedan, dobij jedan 8Gift One Get One9. Na webu, samo otvori njihov profil i klikni na ikonu poklona u gornjem desnom uglu. Možeš otvoriti njihov profil klikon na njihov avatar u zaglavlju svoje družine ili na njihovo ime u chatu.

Ova promocija je samo dostupna na webu za sada, ali će jako uskoro doći i na mobilne aplikacije Habitice.

Molimo te da imaš umu da ova promocija vrijedi samo kad pokloniš pretplatu nekom drugom Habitičanu. Ako ti ili primatelj tvog poklona već imate neku obnavljajuću pretplatu, poklonjena pretplata će započeti tek nakon što se druga pretplata otkaže ili istekne.

Hvala ti puno na podršci! <3

Scene todos.png

Objava na blogu: vođenje Izazova[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi vođenjem Izazova! Nadamo se da će vam pomoći u potrazi za uzbudljivim novim načinima za motivirati sebe i druge. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


10. 12. 2019.[]

NOVE ZNAČKE ZA SAKUPLJANJE LJUBIMACA!

Promo achievement white.png

Izdajemo nova postignuća tako da možeš slaviti svoje uspjehe u svijetu Habitičinog sakupljanja ljubimaca! Zaradi postignuća "Spreman za bojanje" (Primed for Painting) i "Biserni profić" (Pearly Pro) sakupljanjem bijelih ljubimaca i jahaćih životinja i dobit ćeš štosnu značku za svoj profil.

Ako već imaš sve bijele ljubimce i/ili jahaće životinje u svojoj staji, dobit ćeš značku automatski! Pogledaj svoj pofil i slavi svoje novo postignuće s ponosom.

Autor(i): Piyowo i SabreCat3. 12. 2019.[]

NOVE POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA!

Promo armoire backgrounds 201912.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada se tvoj avatar može kupovati na veseloj blagdanskoj tržnici, uživati u mirisu božićnog vijenca i uživati pod zvijezdama zimske nokturne. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet duffle kaputa i šešir s obješenim ušima! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Katy133, gawrone, Vikte, Maans, GeraldThePixel, QuartzFox, KatieSlug i SabreCat


2. 12. 2019.[]

NOVI PRETPLATNIČKI KOMPLET I SLUŽBENI IZAZOVI HABITICE!

Promo mystery 201912.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za prosinac![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za prosinac: komplet Polarne vile! Pretplati se na Habiticu do 31. prosinca i dobit ćeš ovaj uzbudljivi komplet! Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo take this.png

Izazov uspješnih odluka i Take This izazov za prosinac 2019.[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Kraj putovanja i novi počeci" (Journey's End and New Beginnings), fokusiramo se na dijeljenje tvojih uspjeha i rađenjem pregleda godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. siječnja.

Čestitamo pobjednicima izazova za studeni: @LuxInWonderland, @noblegeas, @thebadhobbit, @Slardibarfast i @yasaminnb!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Testiraj svoju hrabrost! (Test Thy Courage!)" s naglaskom na pozitivne društvene interakcije. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Cijeli niz likova!" (Cast of Characters!): dobitniku/ci glavne nagrade Geomiceman i drugoplasiranima Christen, no_robot, 🔥 KidSlazy 🔥, marek13 i Nova Rose! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta opreme ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat


studeni 2019.[]

27. 11. 2019.[]

HABITIČINA GOZBA ŽETVE! I POSLJEDNJA PRILIKA ZA PREDMETE OGRANIČENIH IZDANJA ZA STUDENI

Promo harvest feast.png

Sretna žetva![]

Vrijeme je za Habitičinu Žetvenu gozbu! Na ovaj dan, Habitičani slave provodeći vrijeme sa svojim bližnjima, dajući zahvalnost, uživajući u omiljenoj hrani i jašući svoje dične purice u čarobni zalazak sunca. Neki od NIL-ova slave ovu prigodu!

Ljubimci, jahaće životinje i kostimi purice...i pita![]

Oni među vama koji nisu bili tu za sve naše prethodne Žetvene gozbe dobili su preslatku puricu! Kkavu vrstu? To sve ovisi o tome koliko ste žetvi proslavili s nama. Ako si upotpunio/la svoju kolekciju purica, onda ćeš dobiti dozbu ukusnih pita za svoje ljubimce!

Hvala vam što koristite Habiticu. Stvarno vas svih volimo <3

Autor(i): Lemoness i Beffymaroo

Promo mystery 201911.png

Posljednja prilika za pretplatnički komplet Kristalnog šarmera[]

Podsjetnik: kraj studenog je posljednja prilika za dobiti komplet Kristalnog šarmera kad se pretplatiš na Habiticu! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Draguglja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to to dobivaš više Dragulja!

Hvala vam puno na vašoj podršci! Vi pomažete Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Promo ember thunderstorm potions.png

Posljednja prilika za vatrene i olujne napitke[]

Podsjetnik: vrjeme ističe za kupiti olujne i vatrene čarobne napitke za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine najranije. Stoga nemoj čekati!

Autor(i): Balduranne i SabreCat

Promo delightful dinos.png

Posljednja prilika za paket pustolovina Divniih dinosaura[]

Ostalo je još samo nekoliko dana za kupiti paket pustolovina ljubimaca Divnih dinosaura na popustu koji uključuje pustolovine pterodaktila, triceraopsa i T-rexa, sve za samo sedam Dragulja! Nemoj zaboraviti svoje uzeti u Dućanu pustolovina prije nego ova ponuda izumre!

Autor(i): SabreCat i Beffymaroo
Tekst: Lemoness, Daniel the Bard, Lilith of Alfheim i Ali Stewart
Slike: Baconsaur, Eevachu, UncommonCriminal, Kiwibot, McCoyly, plumilla, Seraphina, PainterProphet, Stefalupagus, Katy133, Edge, Willow The Witty, Lilith of Alfheim, Procyon, GeraldThePixel i Archeia


26. 11. 2019.[]

NOVA PUSTOLOVINA POTRAGE ZA ČAROBNIM NAPITCIMA ZA IZLIJEGANJE OD JANTARA!

Quest amber.png

Zar nećeš ostati koju minutu - ili nekoliko stoljeća možda, savršeno i prekrasno prezerviran/a? Nabavi poljednju pustolovinu potrege za čarobnim napitcima za izlijeganje, "Jantarni savez" (The Amter Alliance) i porazi Trerezina (Drvosmolu) kako bi zaradio/la jantarne čarobne napitke za izlijeganje izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu!

Tekst: Rain
Slike: Vikte, -Tyr- i beffymaroo


11/21/2019[]

NOVEMBER SUBSCRIBER ITEMS AVAILABLE! AND UPCOMING CHANGES TO MYSTERY ITEM DISTRIBUTION

Promo mystery 201911.png

November Subscriber Items Revealed![]

The November Subscriber Item has been revealed: the Crystal Charmer Item Set! You only have until November 30 to receive the item set when you subscribe. If you're already an active subscriber, reload the site and then head to Inventory > Items to claim your gear!

Subscribers also receive the ability to buy Gems for Gold -- the longer you subscribe, the more Gems you can buy per month! There are other perks as well, such as longer access to uncompressed data and a cute Jackalope pet. Best of all, subscriptions let us keep Habitica running. Thank you very much for your support -- it means a lot to us.

Subscriber Gear Release Changes[]

Starting next month, we're changing the way Subscriber sets are released! We'll be releasing the outfits at the beginning of the month. With this change, subscribers can enjoy their new gear all month long, and new subscribers will receive the latest gear set as soon as they sign up, any day of that month. The gear will come out around the first of the month, with a little wiggle room for time zones much like when Gem-buying caps reset. We hope this change helps you enjoy your subscription even more!

by Beffymaroo and SabreCat

19. 11. 2019.[]

OBJAVE NA HABITIČINOM BLOGU: NOVI CEHOVI I PRETVARANJE ZADATAKA U IGRU

Pet yarn boss promo by hachiseiko-da82txl.png

Reflektor o Cehovima: novi i istaknuti Cehovi za studenti![]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još jednu selekciju novih Cehova na Habitici koji su posvećeni raznoraznim temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neke od najboljih novih zajednica na Habitici.

Autor(i): shanaqui

Scene office.png

Reflektor o korištenju Habitice: pretvaranje zadataka u igru[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi načinima na koje možeš pretvoriti svoje zadatke u igru! Ističe mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sustava zadataka za upravljanjem ovim! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji možda traže načine na koje pretvoriti vaše zadatke u igre i avanture.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš društvene prostore za motivirati se? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


14. 11. 2019.[]

NOVA PUSTOLOVINA POTJERE ZA DINOSAURIMA I WIKI REFLEKTOR

Promo delightful dinos.png

Novi paket pustolovina potjere za ljubimcima: Divni dinosauri[]

Ako želiš dodati nešto novih dinosaura u svoju staju u Habitici, u životu se nađe način! Od sad pa do 30. studengo možeš kupiti paket pustolovina potjere za ljubimcima "Divni dinosauri" i dobiti pustolovine pterodaktila, triceraopsa i T-rexa (Iskopani dinosaur), i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): SabreCat i Beffymaroo
Tekst: Lemoness, Daniel the Bard, Lilith of Alfheim, i Ali Stewart
Slike: Baconsaur, Eevachu, UncommonCriminal, Kiwibot, McCoyly, plumilla, Seraphina, PainterProphet, Stefalupagus, Katy133, Edge, Willow The Witty, Lilith of Alfheim, Procyon, GeraldThePixel i Archeia

Scene habitica map.png

Objava na blogu: Mjesta na Habitici[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi mestima na Habitici! Nadamo se da će vam pomoći poigrati se sa svojim zadacima. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


12. 11. 2019.[]

OLUJNI I VATRENI NAPICI ZA IZLIJEGANJE

Promo ember thunderstorm potions.png

Dva naša najdraža napitka za izlijeganje su natrag! Od sada pa do 30. studenog možeš kupiti olujne i vatrene napitke za izlijeganje na Tržnici i koristiti ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni Napici za izlijeganje ne djeluju na jaja Pustolovnih ljubimaca.) Vatreni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesi bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što nestanu s Tržnice, bit će barem godinu dana prije nego što su vatreni ili olujni napici za izlijeganje ponovno dostupni. Zato ih zgrabi sad!

After they're gone, it will be at least a year before the Ember or Thunders

Autor(i): Balduranne i SabreCat


5. 11. 2019. - POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA STUDENI![]

Promo armoire backgrounds 201911.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može letjeti kroz burnu oluju, ići u potragu za samo najjačim eliksirima u Dućanu čarobnih napitaka i lutati kroz šareni pazar. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Alkemičara! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Vikte, QuartzFox, Gully, Aspiring Advocate, Lt. Cabel i SabreCat


1. 11. 2019. - NOVI SLUŽBENI IZAZOVI HABITICE! IZAZOV NOVOGODIŠNJIH ODLUKA I TAKE THIS IZAZOV[]

Promo seaserpent.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Here be Dragons!" (Ovdje ima zmajeva!), fokusira se na prepreke koje se ukazuju kako ti se bliži kraj godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 2. prosinca.

Čestitamo dobitnicima Izazova za listopad: @boxofdelights, @aethelflaeda, @pygy, @threethreethree i @ScarlettJill!

Promo take this.png

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, ""Cast of Characters!" (Cijeli niiz likova)", s naglaskom na zamišljanje vlastitih pozitivnih i negativnih osjećaja poput likova u igri ili priči. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!


Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Provjeri svoje zdravlje!" (Check Your HP!): dobitnik/ca glavne nagrade @shadowdancer16 i drugoplasiranima @kuumathebronze, Ras Algathier, @OldMan76, @JuanaTango i @Khontis! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take iz This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat


listopad 2019.[]

24. 10. 2019.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI I OBJAVE NA BLOGU ZA LISTOPAD!

Promo mystery 201910.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za listopad![]

Otkriven su pretplatnički predmeti za listopad: komplet artikala Grobnog plamena! Imaš samo do 31. listopada za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Scene arts crafts.png

Reflektor o korištenju Habitice: Habitičini događaji![]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi korištenjem Habitičinih događaja za motivaciju! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji možda traže nove načine za potaknuti se.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti stvaraš svoje zadatke da više nalikuju na igru? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Reflektor o Cehovima: još novih i značajnih Cehova![]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još jednu selekciju sve popularnijih Cehova na Habitici koji su posvećeni brojnim temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neke od Habitičinih najboljih novih zajednica.

Autor(i): shanaqui

Seasonalshop open.png17. 10. 2019.[]

NOVE ZNAČKE PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA!

Promo zombie achievements.png

Izdali smo novo postignuće tako da možeš slaviti svoje uspjehe u svijetu Habitice i sakupljanja ljubimaca! Zaradi postignuća Monstruoznog Magusa i Polumtrvog grobara sakupljajući zombi oblike ljubimcaca i jahaćih životinja pa ćeš dobiti i zgodnu značku za svoj profil.

Ako već imaš sve zombi ljubimce i/ili jahaće životinje u svojoj Staji, dobit ćeš značku automatski! Pogledaj svoj pofil i proslavi svoje novo postignuće s ponosom.

Autor(i): OuttaMyMind i SabreCat


17. 10. 2019.[]

HABITICA ZAPOŠLJAVA DEVELOPERA ZA ANDROID! I OBJAVA NA BLOGU O DUĆANU PUSTOLOVINA

Habitica zapošljava! Pozicija developera za Android[]

Želiš se pridružiti timu Habitice? Tražimo novog developera koji bi nam pomogao/la s našom Android aplikacijom! Naš idealni kandidat je mobilni developer s iskustvom u Kotlinu i tko je sposoban podržati postojeći naslijeđeni kod te raditi s našim timom na daljnjem napretku iskustava korisnika. Puno ćeš pridonijeti, a to pomaže poslužiti i razvijati publiku od milijuna korisnika!

Ako ovo zvuči kao posao kojeg bi volio/la, pogledaj puni oglas za posao za više informacija i kako bi ispunio/la prijavnicu.

Scene quest shop.png

Objava na blogu: dućan pustolovina[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi Dućanom pustolovina! Nadamo se da će vam pomoći dok tražite dodatne načine za učiniti vaše pustolovine na Habitici zabavnima i motivirajućima. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


15. 10. 2019.[]

PAKET PUSTOLOVINA LJUBIMACA NA POPUSTU: VJEŠTIČJI LJUBIMCI

Promo witchy familiars.png

Ako želiš dodati nešto novih ljubimaca u svoju staju u Habitici, a koji idu uz tvoju jesensku opremu, posrećilo ti se! Od sad pa do 31. listopada možeš kupiti paket pustolovina potjere za ljubimcima "Vještičji ljubimci" i dobiti pustolovine štakora, pauka i žabe i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: Token, Arcosine i Fluitare
Slike: Pandah, UncommonCriminal, Arcosine, starsystemic, RosemonkeyCT, Jon Arjinborn i Breadstrings

Ako su štakori i/ili pauci nešto što bi preferirao/la ne vidjeti na Habitici zbog neke fobije, pogledaj proširenje za zaštitu od fobija koje će sakriti sve ljubimce, jahaće životinje, pozadine, bossove pustolovina, ili opremu koja uključuje paukove i/ili štakore (kao i zmije, pčele, zombije, kosture, ili njihove kombinacije). Nadamo se da će ovo pomoći učiniti svima iskustvo na Habitici zabavnim!

8. 10. 2019.[]

NADNARAVNE BOJE KOŽE I UKLETE BOJE KOSE

Promo fall customizations 2018.png

Sezonska izdanja ukletih boja kose su sada dostupna za kupovinu! Sada možeš bojati kosu svog avatara u boju bundeve, ponoći, gumenih bombona, sablasno bijelu, boju zombija ili noći vještica. Nabavi ih do 31. listopada!

Nadnaravni komplet boja kože je također dostupan do 31. listopada! Tvoj avatar sada može postati gorostas, kostur, bundeva, gumeni bombon, reptil ili strašna sjena.

Uvijek isti predmeti sezonskih izdanja se ponavljaju svake godine, ali su dostupni za kupovinu samo tijekom kratkog perioda. Možeš pronaći ove uzbudljive boje kože i kose pod Korisnik>Uredi avatara. Nabavi ih sada ili ćeš trebati čekati do sljedeće godine!

Autor(i): Lemoness, mariahm i crystalphoenix


3. 10. 2019.[]

SABLASNE ŠLJOKICE I IZAZOV KOSTIMA!

Promo spooky sparkles 2019.png

Sablasne šljokice u Sezonskom dućanu[]

U Sezonski dućan je stigao novi artikal kojeg je moguće kupiti zlatnicima: sablasne šljokice! Kupi ga i onda ga upotrijebi na svojim prijateljima. Mislim se kako će djelovati?

Ako netko na tebe baci sablasne šljokice, dobit ćeš značku "Zastrašujući prijatelji"! Bez brige, bilo kakvi misteriozni efekti će nestati već sljedeći dan...ili ih možeš ranije neutralizirati kupovinom Neprozirnog napitka!

Dok si već tu, nemoj zaboraviti pogledati ostale artikel u Sezonskom dućanu! Ima dosta komada opreme od prethodnih Jesenskih festivala. Sezonski dućan će biti otvoreno samo do 31. listopada pa bi ti bilo pametno da se opremiš sada.

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Achievement-costumeContest6x.png

Izazov kostima[]

Počeo je zajednički Izazov kostima! Od sad pa do 31. listopada, odjeni se u stvarnom životu kao svoj avatar i objavi fotografiju na društvenim medijima kako bi dobio/la značku Izazova kostima! Pročitaj puni popis pravila na stranici Izazova.

Tražiš inspiraciju? Pogledaj Cosplay hashtag na našem Tumblru kako bi vidio/la prošlogodišnje prijave!

Autor(i): Beffymaroo


1. 10. 2019.[]

NOVE POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA I SLUŽBENI IZAZOVI HABITICE!
Promo armoire backgrounds 201910.png

Pozadine i artikli iz ormara za listopad![]

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može eksperimentirati u radionici činitelja čudovišta, jahati u čarobnoj kočiji od bundeve i putovati preko maglovite močvare. Pogleaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, imamo nove opreme koju je moguće kupiti zlatnicima u Začaranom ormaru, uključujući komplet Gospodara sjenki. Bilo bi ti pametno marljivo raditi na zadacima u stvarnom životu kako bi zaslužio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): GeraldThePixel, QuartzFox, Tigergurke, Vikte, Daikagaru i SabreCat
Scene strength.png

Izazov Novogodišnjih odluka za listopad 2019. i novi Take This izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiče. Za Izazov ovog mjeseca, Staying Strong (Ostani jak), fokusiramo se na zadržavanje tvoje motivacije kako se bližimo kraju godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. studenog.

Čestitamo dobitnicima Izazova za rujan: Inkblots, Betelgeuse_aOri, timohi, IceBlueMelody i han-!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran,"+2 bonus inteligencije!", s naglaskom na dubinsko učenje teme koja te zanima. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Opasno je ići sam!": dobitnik/ca glavne nagrade @Ukioye_Kana i drugoplasirani @TheReptilianCave, @Merilio, @DocBajillian, @Melodyheart i @Melanchoii! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat
Promo take this.png

Pobjednici izazova Priprema za povratak u školu[]

Pobjednici Habitičinog izazova Priprema za povratak u školu su odabrani! Čestitamo: gils__, talklesssmilemore, Nadoko, pigmaniac1941 i French1Fry !

Hvala svima koji su sudjelovali! Uzbuđeni smo što vam možemo pomoći u dostizanju ciljeva rijekom nove školske godine i van nje!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCatrujan 2019.[]

24. 9. 2019.[]

POČINJE JESENSKI FESTIVAL! OGRANIČENA IZDANJA JESENSKE OPREME, OTVARA SE SEZONSKI DUĆAN I KOMPLETI NIL-OVA!

Promo mystery 201909.png

Otkriven je komplet pretplatničkih predmeta za rujan![]

Otkriven je komplet pretplatničkih predmeta za rujan: komplet artikala Ljubaznog žira! Imaš samo do 30. rujna za dobiti ovaj komplet kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo fall festival 2019.png

Ograničena izdanja klasnih kompleta[]

Od sada pa do 31. listopada u stupcu Nagrada su dostupna ograničena izdanja klasnih kompleta! Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti vranasti Ratnik, grobljanski Iscjelitelj, fantomski Lupež ili Čarobnjak-kiklop. Bilo bi ti pametno biti produktivan/na i zaraditi dovoljno zlatnika prije nego što nestanu iz ponude. Sretno! Slike: by gawrone, jjgame83, ravenlune, AnnDeLune, Beffymaroo i SabreCat

Promo fall festival 2018.png

Otvara se Sezonski dućan[]

Sezonski dućan je otvoren! Trenutno u skladištu ima jesenska izdanja sezonskih stvari, uključujući prošle jesenske komplete. Sve tamo će biti dostupno za kupovinu tijekom Jesenskog festivala svake godine, ali je sad otvoren samo do 31. listopada tako da bi ti bilo najbolje se odmah opremiti ili ćeš trebati čekati cijelu godinu kako bi ponovno mogao/la kupiti ove artikle!


Seasonalshop open.png

Oprema NIL-ova[]

Svi su se sjurili do Rascvjetanih poljana kako bi slavili ovaj sablasni festival žetve. Nemoj zaboraviti pogledati sve nove komplete koje ljudi nose!19. 9. 2019.[]

NOVE OBJAVE NA BLOGU!

Scene casting spells.png

Reflektor o korištenju Habitice: Čarobnjak[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi načinima na koje možeš maksimalno iskoristiti potencijal klase Čarobnjaka! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji traže najbolju klasu za svoj stil igranja!

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš događaje u Habitici, poput Velikih Gala, za dodatnu motivaciju? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Scene video games.png

Reflektor o Cehovima: Najnoviji i najcehovastiji[]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još jednu selekciju Cehova u Habitici koji dobivaju na popularnosti, a koji su posvećeni raznim temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašo/la neke od Habitičinih najboljih novih zajednica.

Autor(i): shanaqui

17. 9. 2019.[]

NOVE ZNAČKE KOLEKCIJA LJUBIMACA!

Promo desert pet achievements.png

Izdali smo novo postignuće tako da možeš slaviti svoje uspjehe u svijetu Habitičinog sakupljanja ljubimaca! Zaradi postignuća Pustinjskog vraga i Sasušenog autoriteta sakupljajući pustinjske ljubimce i jahaće životinje i dobit ćeš zgodnu značku za svoj profil.

Ako već imaš sve pustinjske ljubimce i/ili jahaće životinje u svojoj staji, automatski ćeš dobiti značku! Pogledaj svoj profil i slavi svoje novo postignuće s ponosom!

Autor(i): Piyo i SabreCat


10. 9. 2019.[]

NOVI KOMPLET PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA NA POPUSTU: ROCKERSKI REPTILI

Promo rocking reptiles bundle.png

Ako želiš priključiti još ljuskastih prijatelja u svoju Staju na Habitici, posrećilo ti se! Od sada pa do 30. rujna možeš kupiti Paket pustlovina potjere za ljubimcima "Rokerski reptili" i dobiti pustolovine aligatora, zmije i velociraptora, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Nemoj ga zaboraviti danas pogledati u Dućanu pustolovina!

Tekst: Mike.Antonacci, lilackbar, Daniel The Bard i felipena
Slike: Gully, Willow The Witty, mfonda, UncommonCriminal, tabbytoes, EmeraldOx, LordDarkly, PainterProphet, Seraphina, Anna Glassman, Procyon i Lilith of Alfheim

Ako bi preferirao/la ne vidjeti zmije na Habitici zbog neke fobije, pogledaj proširenje za zaštitu od fobija i omogući opciju za skrivanje "Buba" (Beetles) koja će sakriti sve ljubimce, jahaće životinje, pozadine, bossove i opremu koja uključuje zmije (kao i paukove, štakore, pćele, zombije, kosture ili bilo kakvu kombinaciju istih). Nadamo se da ćeovo pomoći učiniti svima iskustvo na Habitici zabavnim!


5. 9. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA ZA DONIRATI ZA HABITIČINE EMAJLIRANE KICKSTARTER ZNAČKE!

Promo kickstarter last chance.png

Bok Habitičani! Podsjećamo da se naša Kickstarter kampanja za emajlirane klasne značke tatvara 10. rujna. Ako razmišljaš o dnaciji, sada je pravo vrijeme!

U potpunosti smo financirani i dosegli smo sve naše ciljeve, i zato imamo devet uzbudljivih znački među kojima možemo birati. Oni koji doniraju za značke dobit će i animirane artikle unutar igre kao bonuse, plus besplatne vinyl naljepnice na značku koju odaberu! Pogledaj ove novosti danas!

Autor(i): The Habitica Team


3. 9. 2019.[]

HABITIČINI SLUŽBENI IZAZOVI, NOVE POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA

Scene perfect day.png

Izazov uspješnih odluka za rujan 2019. i novi Take This izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Proslavi svoju pobjedu (Celebrate Your Triumphs), fokusiramo se na slavljenje tvojih pozitivnih ishoda do sada! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. listopada.


Čestitamo pobjednicima izazova za kolovoz: @rcgwriter, @silverivy, @dontanticipate, @Namida2u, i @Frowldrees!

Promo take this.png

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, The next Take This Challenge has also launched, "It's Dangerous to Go Alone! (Opasno je ići sam", s naglaskom na međuljudske odnose. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Enter Sandman!" (Neka pjeskar uđe): dobitniku/ci glavne nagrade Weatherwax (@Weatherwax1), i drugoplasiranima TacoDanger (@hb-3b58tnlhnzgixkj49), Mis (@Ellaiyn), @GodofTroll, @ellie_ivanova i @agateAngel! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo armoire backgrounds 201909.png

Pozadine i artikli iz ormara za rujan[]

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može upijati toplinu jesenskog Cvjetnog vrta, biti odvažan pred misterijima Drevne grobnice i upijati znanje u Učionici. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, imamo nove opreme koju se može kupiti zlatnicima u Začaranom ormaru, uključujući rumenu lepezu, polirani džepni sat i sjajni rapir. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Vikte, aspiring_advocate, Tigergurke, AnnDeLune, Katy133, ravenlune, QuartzFox i GeraldThePixel.


kolovoz 2019.[]

30. 8. 2019.

REFLEKTORI O CEHOVIMA I KORIŠTENJU HABITICE

Scene casting spells.png

Reflektor o Cehovima: još više novih i značajnih Cehova![]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe jjoš Cehova na usponu na Habitici koji su posvećeni brojnim temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neke od Habitičiniih najboljih novih zajednica.

Autor(i): shanaqui

Reflektor o korištenju Habitice: Lupež[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi klasom Lupeža! Ističe brojne odlične savjete koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji pokušavaju dokučiti koja bi klasa bila najbolja u odnosu prema stilu igranja.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Želimo čuti najbolje savjete i strategije za igranje klase Čarobnjaka i korištenja njenog punog potencijala. Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


29. 8. 2019.[]

POSEBNA PUSTOLOVINA PUTNIKA KROZ VRIJEME I POSLJEDNJA PRILIKA ZA ARTIKLE ZA KOLOVOZ!

Quest robot.png

Posebna pustolovina potjere za ljubimcima putnika kroz vrijeme: Misteriozna mehanička čuda![]

Bok Habitičani! Izdali smo sasvim novu pustolovinu u dućanu Putnika kroz vrijeme! Bit će dostupna za cijenu jednog Mističnog pješčanog sata i nije ograničena. Stoga je možeš kupiti kad god želiš, koliko god puta želiš. Nabavi "Misteriozna mehanička čuda" i zaradi nekoliko futurističih robotskih ljubimaca izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu!

Autor(i): Beffymaroo, Rev, artemie, McCoyly, FolleMente, elyons1, QuartzFox i SabreCat

Promo mystery 201908.png

Posljednja prilika za komplet Rasplesanog fauna[]

Podsjetnik: ovaj vikend je tvoja posljednja prilika za pretplatiti se i dobiti komplet Rasplesanog fauna! Pretplata ti omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to dobiješ više Dragulja!

Hvala ti puno na tvojoj podršci! Tvoja pomoć pomaže u održavanju Habitice.

Autor(i): Beffymaroo

Promo farm friends bundle.png

Posljednja prilika za komplet pustolovina Prijatelja s farme[]

Vrijeme također ističe za komplet pustolovina Prijatelja s farme koji je na popustu, a koji uključuje pustolovine krave, konja i ovce, i to sve za samo sedam Dragulja! Nemoj ih zaboraviti uhvatiti lasom prije nego odgalopiraju iz Dućana pustolovina!

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: schizelle, VikingRunner, Salambander, Leephon, i Lemoness
Slike: Uncommon Criminal, Soloana, fuzzytrees, Feralem Tau, Eevachu, Beffymaroo, Jessica Chase, starsystemic, nonight, Misceo i Tocath, Teto Forever, Eevachu, UncommonCriminal, JonArinbjorn, Trogdorina, Onheiron, Squish


27. 8. 2019.[]

OTKRIVENI SU PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA KOLOVOZ!

Promo mystery 201908.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za kolovoz i moglo bi biti na temu KOZE: komplet artikala Rasplesanog fauna! Imaš samo do 31. kolovoza za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): beffymaroo


23. 8. 2019.[]

NOVOSTI U VEZI HABITIČINE KICKSTARTER KAMPANJE!

Promo kickstarter funded.png

Novosti u vezi Habitičinih znački za klase na Kickstarteru[]

Bok Habitičani! Tako smo uzbuđeni što vam možemo reći da je naša Kickstarter kampanja za značke klasa u potpunosti financirana i da smo dosegli sve naše ciljeve, i to puno brže nego što smo očekivali. Ganuti smo svom podrškom koju ste nam pružili!

Svih devet znački kao i animirani ljubimci i jahaće životinje su sada otključani! Ako se bio/la u iščekivanju u vezi toga hoćemo li dostići naše ciljeve, sada je vrijeme za uključiti se u kampanju. Hvala vam svima što ste nas podržali. To puno znači cijelom timu!

Autor(i): tim Habitice


20. 8. 2019.[]

HABITIČINA KICKSTARTER KAMPANJA ZA EMAJLIRANE ZNAČKE!

Promo kickstarter.png

Naša Kickstarter kampanja počinje danas![]

Pozdrav pustolovi! Tim Habitice je uzbuđen što može objaviti jedan novi način na koji možeš unijeti još malo RPG čarolije u svoj svakodnevni život. Pokrećemo novu Kickstarter kampanju kako bi smo prikupili sredstva za izrajdu emajliranih znački s insignijom naših četiriju igračih klasa! Ako dostignemo naš cilj, sponzori će dobiti značku/e po svom odabiru, posebnu značku na profilu i, ovisno o razini sponzorstva koju odabereš, možeš dobiti ekskluzivne animirane artikle u igri. Kampanja završava 10. rujna, stoga što prije poviri kampanju!

Izuzetno nam je drago što vam možemo predstaviti ove nove načine za iskazati svoj habitičanski ponos. Hvala vam svima na vašoj podršci i naprosto što ste dio naše zajednice.

Autor(i): tim Habitice


15. 8. 2019.[]

DRUŽENJE HABITIČANA NA WORLDCONU I OBJAVA NA BLOGU O LUPEŽIMA
Promo unconventional armor background.png

Druženje Habitičana na Worldconu![]

shanaqui i Dewines predstavljat će Habiticu na Worldconu ove godine. Ako bi njih, uz ostale prijatelje Habitične, htio/la upoznati, priključi se druženju Habitice na Worldconu! Dijelit će promo kodove za posebne Nekonvencionalni komple topreme i naljepnice na Habiticu (upozorenje: količine su ograničene). Traži shanaquinu majicu na Habiticu!

Možeš se priključiti druženju u nedjelju, 17. kolovoza u prizemlje foajea Convention Centre Dublin od 17 - 18 h po lokalnom vremenu! Jedva te čekamo upoznati :)

Scene casting spells.png

Objava na blogu: Lupeži[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi klasom Lupeža! Nadamo se da će ti pomoći u odabiru najbolje klase za tvoj stil igranja Habitice. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

13. 8. 2019.[]

NOVA PUSTOLOVINA ČAROBNIH NAPITAKA ZA IZLIJEGANJE! I NEŠTO POSEBNO JE NA PUTU...

Nešto posebno je na putu! Jesi li razmišljao/la o dodavanju još Habitičine čarolije u svoj stvarni život? Nešto uzbudljivo stiže što bi ti moglo pomoći učiniti upravo to! Drži oči otvorene za posebnu obavijest od Bailey uskoro!

Autor(i): tim Habitice

Quest silver.png

Nova pustolovina čarobnih napitaka za izlijeganje![]

Gdje ima bronce, mora biti i srebra...zar ne? Nabavi posljednju pustolovinu čarobnih napitaka za izlijeganje, "Srebrna solucija" (The Silver Solution) i skupi srebrne ingote i rune kako bi zaradio/la srebrne čarobne napitke za izlijeganje izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu!

Autor(i): Beffymaroo, Edge, gawrone, QuartzFox, starsystemic, WillowTheWitty i SabreCat


9. 8. 2019.[]

PAKET PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA NA POPUSTU: PRIJATELJI S FARME

Promo farm friends bundle.png
Ako želiš dodati malo životinju iz dvorišta u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 30. kolovoza možeš kupiti paket pustolovina za ljubimce "Prijatelji s farme" i dobiti pustolovine ovce, krave i konja, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i SacreCat
Tekst: schizelle, VikingRunner, Salambander, Leephon i Lemoness
Slike: UncommonCriminal, Soloana, fuzzytrees, Feralem Tau, Eevachu, Beffymaroo, JessicaChase, starsystemic, nonight, Misceo i Tocath


6. 8. 2019.[]

IZAZOV POVRATKA U ŠKOLU, NOVE POZADINE I NOVI ARTIKLI IZ ORMARA
Scene reading.png

Službeni izazov: pripreme za povratak u školu[]

Bliži se školska godina za mnoštvo Habitičana koji se školuju. Zato smo pripremili posebni Izazov povratka u školu kako bismo vam pomogli s prijelazom iz ljeta u novi semestar. Pogledaj ga sada kako bi imao/la priliku za dobiti nagrade: pet sretnih dobitnika zaradit će značku za svoj profil i izbor između poklon pretplate ili Dragulja!

Autor(i): Beffymaroo
Promo armoire backgrounds 201908.png

Pozadine i artikli iz ormara za kolovoz![]

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može lutati među Golemim maslačcima, istraživati misteriozne Drevne ruševine i opuštati se u šumskoj Kućici u stablu. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, imamo nove opreme koju se može kupiti zlatnicima u Začaranom ormaru, uključujući komplet komplet Detektiva. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Vikte, Tigergurke, Maans, QuartzFox, GeraldThePixel i Izel


1. 8. 2019.[]

SLUŽBENI IZAZOVI HABITICE I ZAKULISNA OBJAVA NA BLOGU
Scene buying rewards.png

Izazov uspješnih odluka za kolovoz 2019. i novi Take This izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Broji svoje blago" (Count your Treasure),fokusiramo se na važnost nagrada! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 2. rujna.

Čestitamo pobjednicima izazova za srpanj: papachops, Krilae, mmlado, archalyus i Roisinn!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Neka pjeskar uđe" ("Enter Sandman!") s naglaskom na higijenu spavanja. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, ""Rolling a Natural 1!" (Zaigraj jedinicu): dobitniku/ci glavne nagrade lemoneater i drugoplasiranima @renan-eccel, @moments_1d, @Rynna, Krzysiek i Iverina Falchion! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj! 

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat
 
Promo take this.png

Iza scene: kako je nastao Habitičin logo (i Melior)[]

Izašla je nova zakulisna objava na Habitičinom blogu! Redphoenix dijeli priču Habitičinog logoa i ljubičastog grifona na njemu te našeg ljubljenog maskote Meliora! Pogledaj ga kako bi saznao/la ponešto zabavnog iz Habitičine povijesti.

Autor(i): redphoenix


srpanj 2019.[]

31. 7. 2019.[]

IMENDAN HABITICE! I POSLJEDNJA PRILIKA ZA LJETNE ARTIKLE POSEBNIH IZDANJA
Promo naming day 2018.png

Habitičin imendan![]

Sretan imendan Habitice! U čast dana kad smo promijenili ime aplikacije iz HabitRPG u Habitica, dali smo svima jedno postignuće kao i nekoliko komada ukusne torte za vaše ljubimce i jahaće životinje. Dali smo uz to svim korisnicima nagrade kraljevski ljubičastog Grifona! Ovisno o tome koliko si s nama proslavio/la imendana, poklonjen ti je ili Melior (odrasli kraljevsko ljubičasti grifon, jahaća životinja), njegova sestrica Meliora (kraljevsko ljubičasti grifon, ljubimac), kraljevsko ljubičasti grifonski šljem ili kraljevsko ljubičasti grifonski plašt!

Hvala ti što koristiš Habiticu - svi nam vi toliko značite. Nadamo se da ćete uživati u svojim poklonima!

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo i Baconsaur
Promo mystery 201907.png

Posljednja prilika za komplet prijatelja s plaže[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan kad se možeš pretplatiti i dobiti na poklon komplet prijatelja s plaže! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Na što se dulji period pretplatiš, to možeš više Dragulja kupiti!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo
Promo summer splash 2019.png

Posljednja prilika za artikle i napitke za izlijeganje s Ljetnog bala[]

Ovo ti je također zadnja prilika za nabaviti sve artikle Ljetnog bala prije nego što nestanu 31. srpnja! Ovo uključuje opremu ograničenih izdanja, artikle iz Sezonskog dućana, boje kože sezonskih izdanja i da, čak vodene i staklene napitke za izlijeganje. Nabavi ih sada dok još možeš!
Promo splashy pals bundle.png

Posljednja prilika za komplet pustolovina ljubimaca prskajućih prijatelja[]

Ovo je također posljednji dan za kupiti komplet pustolovina ljubimaca prskajućih prijatelja na popustu, što uključuje pustolovine morskog konjića, vodene kornjače i kita i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: Calae, Ginger_Hanna i Lemoness
Slike: McCoyly, krazjega, UncommonCriminal, zoebeagle, Kiwibot, JessicaChase, Scarabsi i JaizakArpaik


25. 7. 2019.[]

Promo mystery 201907.png
[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA SRPANJ I HABITIČINE OBJAVE NA BLOGU

Otkriveni su pretplatnički predmeti za srpanj![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za srpanj: ekstra posebni trodijelni komplet prijatelja sa plaže! Imaš samo do 31. srpnja za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš.

Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Scene casting spells.png

Objave na blogu: Iscjelitelj[]

Istaknuti Wiki članak i Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bave klasom Iscjelitelja! Nadamo se da će ti pomoći u biranju najbolje klase za svoj stil igranja na Habitici. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor! Želimo čuti za vaše najbolje trikove i strategije za igranja u klasi Lupeža i korištenje njenog punog potencijala. Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Scene tools.png

Reflrktor o Cehovima: Još novih i istaknutih Cehova![]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji isitče još Cehova na usponu na Habitici koji su posvećeni brojnim temama! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neke od Habitičiniih najboljih novih zajednica.

Autor(i): shanaqui


17. 7. 2019.[]

PROBLEM S CEHOVIMA I DRUŽINAMA, BESPLATNA TORTA I KOMPLET VODENIH PRIJATELJA

Problem koji je utjecao na Cehove, Družine i Pustolovine, plus mi častimo tortom![]

Bok Habitičani! Ispričavamo se zbog jučerašnjeg prekida rada koji je utjecao na pristup Krčmi, Cehovima i Družinama. Za one koji su možda imali poteškoća s trenutnom Pustolovinom, dali smo vlasnicima pustolovine novu kopiju njegovog pustolovnog svitka i četiri dragulja kako bi mogli kupiti pustolovinu ili artikal po vlastitom izboru. Ako imaš ikakvih pitanja ili ako zamjećuješ neke preostale poteškoće u svom Cehu, Družini ili Pustolovini, molimo te da nam se obratiš na admin@habitica.com i naš maleni tim će rado ovo ispraviti čim prije!

Hvala vam svima na razumijevanju i podršci! Uvijek se osjećamo sretnima što imamo tako divnu zajednicu. :) Kako bismo vam se svima zahvalili na strpljenju, dajemo svima ukusne torte za ljubimce!

Autor(i): tim Habitice <3

Promo splashy pals bundle.png

Paket pustolovina ljubimaca na popustu: Vodeni prijatelji![]

Ako želiš dodati nešto novih vodenih ljubimaca u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 31. srpnja možeš kupiti paket pustolovina potjere za ljubimcima "Vodeni prijatelji" i dobiti pustolovine morskog konjica, vodene kornjače i kita, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i UncommonCriminal
Tekst: Calae, Ginger_Hanna i Lemoness
Slike: McCoyly, krazjega, UncommonCriminal, zoebeagle, Kiwibot, JessicaChase, Scarabsi i JaizakArpaik


2. 7. 2019.[]

VODENE BOJE KOŽE, POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA I OBJAVA NA BLOGU

Promo splashy skins.png

Vodene boje kože[]

Sezonska izdanja Vodenih boja kože su se vratila! Možeš upotpuniti izgled svog ljetnog avatara sa sljedećim temama: Riba klaun, Duboki ocean, Tropske vode, Sirensko zlatna, Sirensko zelena, Sirensko plava, Sirensko crvena i Morski pas.

Ovo sezonsko izdanje kompleta podešavanja će biti moguće kupiti samo do 31. srpnja nakon čega će teme nestati do sljedeće godine. Stoga ih nemoj propustiti ugrabiti sada! Možeš ih pronaći pod Korisnik > Uredi avatar!

Autor(i): Lemoness i UncommonCriminal

Promo armoire backgrounds 201907.png

Pozadine i artikli iz ormara za srpanj[]

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može uživati u pogledu leteći iznad tropskih otoka, istraživati floru i faunu grebena među golemim šumaricama i promatrati zvijezde uz plutajuće fenjere. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet čarobnjaka-astronoma. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Tashus, Tigergurke, Vikte, QuartzFox, Gully, Swazzy i SabreCat

Scene casting spells.png

Objava na blogu: ratnik[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi ratničkom klasom! Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


1. 7. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA ZA ARTIKLE ZA LIPANJ; NOVI SLUŽBENI IZAZOVI

Promo mystery 201906.png

Posljednja prilika za komplet ljubazne koi ribe[]

Podsjetnik: sutra je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Ljubazne koi ribe! Pretplata ti također omogućuje kupovanje Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to dobiješ više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci stranici - pomažeš nam u održavanju Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo oddballs bundle.png

Posljednja prilika za čudački paket pustolovina[]

Sutra je također zadnji dan za kupiti čudački paket pustolovina na popustu, što uključuje pustolovine za klupko vune, stijenu i sluz bijelog sljeza, i to sve za sedam Dragulja! Nemoj ga zaboraviti odmah zgrabiti iz Dućana pustolovina prije nego se otkotrlja!

Tekst: Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro i Lemoness
Slike: PainterProphet, Pfeffernusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon i Shaner

Scene hat guild.png

Izazov uspješnih odluka za lipanj 2019. i novi Take This izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Convene Your Companions (Sazovi svoje prijatelje), fokusiramo se na izgradnju osjećaja odgovornosti među prijateljima unutar društvenih prostora Habitice! Nagrada iznosi 15 Dragulja i bit će dodijeljena petorici sretnih dobitnika 1. kolovoza.

Čestitamo dobitnicima Izazova za lipanj: whisperingwraith, katie9, Mavro_Asteri, Chasquared, i Taichi1!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Rolling a Natural 1! (Zaigraj jedinicu)", s fokusom na nošenje s nedaćama. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "You've Got a Friend in Me!" (Imaš prijatelja u meni): dobitniku/ci glavne nagrade 13_phoenix i drugoplasiranima rpelepei, Khaamo, kikithegecko, calankh i augustgreatsword! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, Take This tim, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo take this.png

lipanj 2019.[]

25. 6. 2019.[]

MORSKA PJENA I NOVI PRETPLATNIČKI PREDMETI

Promo seafoam.png

Morska pjena[]

Baci nešto morske pjene na svoje prijatelje i pretvorit će se u veselu morsku zvijezdu do njihovog sljedećeg krona! Možeš kupiti morsku pjenu u Sezonskom dućanu za 15 Zlatnika do kraja Bala koji završava 31. srpnja. Uz to, ako tebe netko poprska morskom pjenom, dobit ćeš značku Vodenog prijatelja!

Ne želiš biti morska zvijezda? Samo kupi malo pijeska u svom stupcu Nagrada da bi obrnuo/la čaroliju.

Autor(i): Lemoness

Promo mystery 201906.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti[]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za lipanj: komplet artikala ljubazne koi ribe! Imaš samo do 31. srpnja za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo
20. 6. 2019.[]

NOVI I STARI NAPICI ZA IZLIJEGANJE, REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE I REFLEKTOR O CEHOVIMA

Promo glass watery potions.png

Vodeni i stakleni Napici za izlijeganje[]

Stigla je nova vrsta ljubimaca! Pogledaj najnovije vodene napitke za izlijeganje i reizdanja stakleni napitaka. Možeš ih nabaviti Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Ovi napici bit će dostupni do kraja Ljetnog bala koji završava 31. srpnja. Nakon što odu, trebat će barem godinu dana prije nego što se vodeni i stakleni napici za izlijeganje ponovno vrate u prodaju. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Mako, Willow the Witty, Persephone i SabreCat

Scene casting spells.png

Reflektor o korištenju Habitice: Ratnik[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi klasom Ratnika! Uključuje mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sustava zadataka i drugih mogućnosti kako bi dijelio/la svoj ponos na svoje pobjede! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji pokušavaju dokučiti koja bi klasa bila najbolja u odnosu prema stilu igranja.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Želimo čuti najbolje savjete i strategije za igranje klase Iscjelitelja i korištenja njenog punog potencijala. Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Scene positivity.png

Reflektor o Cehovima: More New and Notable Guilds[]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe sasvim nove grupe i Cehove koji su u usponu. Pogledaj ga sada kako bi pronaša/la za sve popularnije zajednice gdje možeš raspravljati o svojim ciljevima i zanimacijama.

Autor(i): shanaqui


18. 6. 2019.[]

POČINJE LJETNI BAL! KLASNI KOMPLETI, SEZONSKI DUĆAN, ORKE I UKRASI NIL-ova

Kako bi pogjegli od vrućine grada Habit, svi su se preselili u podmorski grad Lijenograd. Slavlje Ljetnog bala je počelo!

Promo summer splash 2019.png

Ljetni klasni kompleti[]

Od sada pa do 31. srpnja dostupna su ograničena izdanja kompleta u stupcu Nagrada. Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti Ratnik morske kornjače, Lupež-morski pas, Iscjelitelj školjki ili Čarobnjak-lopoč! Bilo bi ti pametno biti produktivan/na kako bi zaradio/la dovoljno zlatnika prije nego što kostimi nestanu. Sretno!

Autor(i): AnnDeLune, gawrone, Vikte i SabreCat

Seasonalshop summer2015.png

Otvoren je Sezonski dućan![]

Sezonski dućan je otvoren! Sezonska čarobnica skladišti sezonska izdanja kompleta od prijašnjih ljeta koji su sad dostupni u zamjenu za Dragulje umjesto Zlatnika. Uz to, bit će još zabavnih stvari u dućanu u nastavku događaja. Sezonski dućan će samo biti otvoren do 31. srpnja tako da nemaš što čekati!

Autor(i): SabreCat, Lemoness, Giu09, JaizakAripaik, Teto Forever, Kai, AnnDeLune, Vampitch, TheDudeAbides, Lalaitha, nonight, tricksy.fox i Beffymaroo

Promo orcas.png

Orke za sve![]

Dupini nisu jedine životinje koje jašu valove uokolo Lijenograda: izgleda da je nekoliko prijateljski nastrojenih Orka zaplivalo u staje Habitice! U čast zgode Ljetnog bala, svatko tko nije već dobio obje Orke dobiva jednu za jahaću životinju ili ljubimca. Uživajte!

Autor(i): Beffymaroo i UncommonCriminal

Npc matt Summer Splash.png

Kostimi NIL-ova[]

Izgleda da su se NIL-ovi zaista uživjeli u veselo ljetno raspoloženje diljem stranice. Tko ne bi? U konačnici, slijedi još puno slavlja...

Autor(i): Lemoness


11. 6. 2019.[]

NOVA PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA I POVRATAK ČUDAČKOG PAKETA LJUBIMACA

Promo dolphin quest.png

Nova pustolovina potjere za ljubimcima: dupin! I nove značke za kolekcije ljubimaca i postignuće pustolovina ljubimaca[]

Sumnjaš u svoju mogućnost rješavanja svojih zadataka? Možda imaš dupinsku depresiju! Nabavi posljednju pustolovinu potjere za ljubimcima, Dupin sumnje, i zaradi nekoliko vedrih dupina za ljubimce izvrašavajući svoje zadatke u stvarnom životu.

Važna obavijest u vezi pustolovina: dodavat ćemo neke nove vrste pustolovina s uzbudljivim nagradama poput čarobnih Napitaka za izlijeganje! Također ćemo nastaviti izbacivati pakete pustolovina potjere za ljubimcima tako da možeš raditi na upotpunjavanju svoje kolekcije. Međutim, "Dupin sumnje" je posljednja pustolovina potjere za ljubimcima koju ćemo uvesti u Dućan pustolovina u doglednoj budućnosti.

Također izdajemo nova postignuća tako da možeš slaviti svoje uspjehe u sakupljanju ljubimaca u svijetu Habitice! Sada možeš zaraditi značku za svoj profil kada izvršiš određene kategorije pustolovina potjere za ljubimcima i za sakupljanje ljubimaca i jahaćih životinja u klasičnim bojama ljubimaca. Započinjemo s: Cover Your Bases (Pokrij svoje osnove) i All Your Base (Cijela tvoja osnova) za sakupljanje svih klasičnih osnovnih ljubimaca i jahaćih životinja, Just Add Water za izvršavanje pustolovina za morske ljubimce (uključujući nove dupine!) i Mind over Matter (Um iznad materije) za izvršavanje svih pustolovina potjere za ljubimcima za (uobičajeno) nežive predmete.

Ako si već izvršio/la potrebne Pustolovine za nova postignuća, ne moraš ih sve iznova izvršiti! Samo izvrši bilo koji od relevantnih pustolovina i postignuće će ti biti otključano.

Autor(i): Shogirlgeek, mewrose, Aries Faries, khdarkwolf, confusedcicada, Lady Tabletop, OuttaMyMind, i tim Habitice

Promo oddballs bundle.png

Novi paket pustolovina ljubimaca na popustu: Čudaci![]

U znak slavlja naših novih postignuća za pustolovine potjere za ljubimcima, vratili smo čudački paket pustolovina! Od sada pa do 30. lipnja, možeš ka kupiti i dobiti pustolovine za stijenu, sluz bijelog sljeza i klupko vune, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Nemoj ga zaboraviti danas pogledati u Dućanu pustolovina!

Tekst: Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro i Lemoness
Slike: PainterProphet, Pfeffernusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon i Shaner


4. 6. 2019.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA LIPANJ

Promo armoire backgrounds 201906.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može duboko roniti do podvodnih špilja, plivati s jatom riba i uživati u ljepoti morskih litica. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, imamo nove opreme koju se može kupiti zlatnicima u Začaranom ormaru, uključujući komplet za plovidbu. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Tyche Alba, The Mushroom King, Manostion, FolleMente, Katy133, Chimera Liani i SabreCat


3. 6. 2019.[]

IZAZOV NOVOGODIŠNJIH ODLUKA I NOVI TAKE THIS IZAZOV ZA LIPANJ 2019.

Scene hiking.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće.

Za Izazov ovog mjeseca, Mark Your Journey (Označi svoj put), se osvrčemo na tvoja postignuća od siječnja i gledamo unaprijed prema ostatku godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. srpnja.

Čestitamo pobjednicima Izazova za svibanj, @CamelliaLynne, @wespe, @bdwilson, @skyflower i @Mawri!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "You've Got a Friend in Me! (Imaš prijatelja u meni)", s naglaskom na izražavanje zahvalnosti ljudima koji nam čine život boljim. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.


Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Organize Your Inventory! (Organiziraj svoj inventar!)": dobitniku/ci glavne nagrade t3h5rC i drugoplasiranima avogad-ro, DrearyDear, BlueSky, Riou i Keeva! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, and SabreCat

Promo take this.png

svibanj 2019.[]

30. 5. 2019.[]

NOVE OPCIJE NAOČALA ZA AVATARE I POSLJEDNJA PRILIKA ZA ARTIKLE ORGANIČENIH IZDANJA ZA SVIBANJ

Nove opcije naočala za avatare[]

Imamo novi komplet dostupnih besplatnih prilagodbi avatara: naočale u obliku polumjeseca! Nadamo se da će svi naši Habitičani koji nose naočale uživati u ovoj novoj opciji. Možeš ih naći pod Korisnik>Uredi avatar>Dodaci.

Autor(i): Breadstrings i SabreCat

Promo mystery 201905.png

Posljednja prilika za komplet Zasljepljujućeg zmaja[]

Podsjetnik: sutra je zadnji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Zasljepljujućeg zmaja! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to više dobiješ Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Pomažeš nam održavati Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo floral sunshine potions.png

Posljednja prilika za sunčane i cvjetne napitke za izlijeganje[]

Podsjetnik: sutra je zadnji dan za kupiti sunčane i cvjetne napitke za izlijeganja! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine, i to najranije. Stoga nemaš što čekati!

Autor(i): OuttaMyMind, Lt.Cabel, Eslyn, Mako i SabreCat

Promo feathered friends bundle.png

Posljednja prilika za paket pustolovina Pernatih prijatelja[]

Sutra je također posljednji dan za kupiti paket pustolovina Pernatih prijatelja na popustu. On uključuje pustolovine sokola, papige i sove i to sve za sedam Dragulja! Nemoj zaboraviti nekoliko njih zgrabiti u kandže prije nego što odlete! Paket možeš naći u Dućanu pustolovina.

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: Lemoness, Token i Bartelmy
Slike: Casey, Teto Forever, Eevachu, UncommonCriminal, JonArinbjorn, Trogdorina, Onheiron, Squish


28. 5. 2019.[]

OTKRIVENI PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA SVIBANJ!

Promo mystery 201905.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za svibanj: komplet Zasljepljujućeg zmaja! Imaš samo do 31. svibnja za dobiti ove artikle kad se pretplatiš. Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): beffymaroo


23. 5. 2019.[]

OBJAVE NA BLOGU: WIKI I REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE!

Scene buying rewards.png

Objava na blogu: Začarani ormar[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec je o Začaranom ormaru! Nadamo se da će ti pomoći kad se budeš nagrađivao/la za tvoja postignuća. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Scene gold.png

Reflektor o korištenju Habitice: Jačanje Završne igre[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi načinima na koje se može učiniti stvari zanimljivijima u Habitičinoj "završnoj igri"! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći svima vama koji možda želite osvježiti stvari.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Želimo čuti vaše najbolje trikove i strategije za igranje klase Ratnika i korištenje njenih punih prednosti Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


21. 5. 2019.[]

NOVA PUSTOLOVINA ČAROBNIH NAPITAKA ZA IZLIJEGANJE!

Imamo odlične vijesti, Habitičani! Predstavljamo vam novu vrstu Pustolovine koja će tebe i tvoje prijatelje iz družine nagraditi s nikad prije izdanim čarobnim Napicima za izlijeganje. Nabavi prvu ikad Pustolovinu čarobnih Napitaka za izlijeganje - Bakrenu borbenu bubu - i porazi bossa kako bi zaradio/la očaravajuće bakrene čarobne Napitke za izlijeganje izvršavajući svoje zadatkeu stvarnom životu. Pogledaj ga u Dućanu pustolovina već danas!

Autor(i): Beffymaroo, Hachiseiko, UncommonCriminal, redphoenix i SabreCat

Promo bronze quest.png

16. 5. 2019.[]

REFLEKTOR O CEHOVIMA: POSLJEDNJI NOVI I ISTAKNUTI CEHOVI!

Scene languages.png

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još novih Cehova u usponu! Pogledaj ga i pronađi nove zajednice gdje možeš raspravljati o svojim ciljevima i interesima.

Autor(i): shanaqui


14. 5. 2019.[]

SUNČANI I CVJETNI NAPICI ZA IZLIJEGANJE!

Promo floral sunshine potions.png

Stigla je nova vrsta ljubimca! Isprobaj najnovije sunčane napitke za izlijeganje i ne zaboravi na povratak cvjetnih napitaka. Možeš ih nabaviti na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što sunčani i cvjetni napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): OuttaMyMind, Lt.Cabel, Eslyn, Mako i SabreCat


9. 5. 2019.[]

PAKET PUSTOLOVINA: PERNATI PRIJATELJI!

Promo feathered friends bundle.png

Ako si ljubitelj ptičjih ljubimaca i jahaćih životinja, posrećilo ti se! Od sada pa do 31. svibnja, možeš kupiti paket pustolovina Pernatih prijatelja i dobiti pustolovine papige, sove i sokola, sve za samo 7 dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Lemoness i SabreCat
Tekst: Lemoness, Token i Bartelmy
Slike: Casey, Teto Forever, Eevachu, UncommonCriminal, JonArinbjorn, Trogdorina, Onheiron, Squish


7. 5. 2019.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA SVIBANJ!

Promo armoire backgrounds 201905.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može učiti nove pokrete u Dojo-u, šetati se u Parku sa skulpturom i diviti se Livadi duginih boja. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Nefritskog strijelca. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Balduranne, QuartzFox, AnnDeLune, GeraldThePixel, Reesachan i Mewrose


travanj 2019.[]

30. 4. 2019.[]

IZAZOV NOVOGODIŠNJIH ODLUKA ZA SVIBANJ 2019. I NOVI TAKE THIS IZAZOV!

Scene casting spells.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Review Your Combat Tactics (Pregledaj svoje borbene taktike), fokusiramo se na pročišćavanje tvojih strategija kako bismo ti pomogli održati motivaciju i napredovati kako smo stigli skoro do polovine godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 3. lipnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za travanj: punkshep, Syntrillium, BardoVelho, Betsy i Baileythebookworm!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Organize Your Inventory!" (Organiziraj svoj inventar), s naglaskom na uređivanje tvog životnog prostora. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Harder, Faster, Stronger!" ("Teže, brže, jače!") : dobitniku/ci glavne nagrade Evan Cowan te drugoplasiranima ResearcherLilly, corinnetags, Lucy, mrdarq i Snarky. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako komplet nisu prethodno upotpunili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo take this.png
30. 4. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA ZA TRAVANJSKA BLAGA!

Promo classes spring2019.png

Posljednja prilika za komplete Proljetne žurke, prilagodbe, čarobne napitke za izlijeganje i svjetlucave sjemenke u travnju[]

Danas je posljednji dan festivala Proljetne žurke, stoga ako ima preostalih artikala Proljetne žurke koje želiš kupiti, bilo bi ti pametno to učiniti već sada! Posebni komadi opreme Proljetne žurke se neće vratiti barem godinu dana i kad se vrate, bit će dostupni za kupovinu draguljima, a ne zlatnicima.

Pastelne boje kože i svjetlucave boje kose će također nestati kada Gala završi, stoga ih nemoj zaboraviti zgrabiti pod Korisnik > Uredi avatara!

Dugini, nebeski i vrtni čarobni napici za izlijeganje će također nestati s Tržnice kad Gala završi. Nemoj zaboraviti zgrabiti sve napitke koji ti trebaju prije nego nestanu!

Uz to Sezonski dućan će se zatvoriti. Stoga je sada vrijeme za zgrabiti one posljednje artikle i pripremiti zalite svjetlucavih sjemenki!

Promo mystery 201904.png

Posljednja prilika za komplet bogatog opala[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet bogatog opala! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Draguglja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to to dobivaš više Dragulja!

Hvala vam puno na vašoj podršci! Vi pomažete Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo


25. 4. 2019.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA TRAVANJ!

Otkriven je komplet pretplatničkih predmeta za travanj: komplet artikala bogatog opala! Imaš samo do 30. travnja za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Promo mystery 201904.png

Autor(i): Beffymaroo


23. 4. 2019.[]

IZA SCENE: VRTLARSKA PUSTOLOVINA S BEFFYMAROO I LEPTIRIMA!

Izašla je nova Zakulisna objava na Habitičinom blogu! Beffymaroo dijeli neke informacije o načinima na koje možeš započeti vlastiti vrt leptira i uživati promatrajući ova fascinantna - i blagotvorna bića u svom domu i vrtu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo butterflies.png


18. 4. 2019.[]

HABITIČINI BLOGOVI: REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE

Scene yesterdailies repeatables.png

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi pregledavanjem i evaluiranjem tvojih zadataka! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći svima vama koji možda želite saznati više o tome kako poboljšati svoj život i biti produktivan!

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti uspijevaš učiniti svoje iskustvo na Habitici svježim i zanimljivim nakon dugog perioda korištenja? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

11. 4. 2019.[]

HABITIČINI BLOGOVI: REFLEKTOR O CEHOVIMA I REFLEKTOR NA WIKI STRANICI

Scene podcast.png

Reflektor o Cehovima: još novih i značajnih Cehova![]

Izašao je novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe još novih i skorašnjih Cehova! Pogledaj ga sada kako bi otkrio/la nove zajednice gdje možeš raspravljati o svojim ciljevima i interesima.

Autor(i): shanaqui

Resting in Inn by draayder.png

Objava na blogu: sindrom sagorijevanja[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec je o sindromu sagorijevanja! Nadamo se da će ti pomoći balansirati realistična očekivanja i produktivnost. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javiti nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


9. 4. 2019.[]

POBJENICI IZAZOVA PRVOG APRILA, VRTNI NAPICI ZA IZLIJEGANJE I PROLJETNE PRILAGODBE AVATARA

Pobjednici Izazova prvog aprila i objava na blogu![]

Pobjednici prvoaprilskog izazova na društvenim medijima su odabrani! Čestitamo: isaaleonardo, Bee_, kitt-haven, alittleofeverything i Zelah_Meyer!

Hvala svima koji su podijelili svoje zakon slike sa svojim ljubimcima u obliku voća i povrća! Možeš vidjeti zabavni sažetak smicalica na našem blogu. I prati nas kako bi otkrio/la koje lude budalaštine Travanjska budala sprema za dogodine!

Promo april fools 2019.png

Vrtni čarobni napici za izlijeganje[]

Travanjska budala se vraća u Krčmu noseći svoj zaštitni nestašni osmijeh na licu i vukući kolica čiji je sadržaj prekriven šarenom tkaninom.

"Tako mi je drago da su svi uživali u mojoj zdravoj šali!" on uzvikuje, bacajući konfete u zrak kao što često radi. "Pošto ste se svi tako dobro zabavili, donio sam vam još jedno iznenađenje!"

Dramatično povlači tkaninu kako bi otkrio kolica puna flaša s čarobnim napicima! Čini se da svaka boca sadrži povrće koje ima sposobnost mijenanja oblika.

"Sada možete zadržati svoje voće i povrće za ljubimce tijekom cijele godine!" on kaže. "Dobro pripazite na njih i vidjet ću vas svih opet uskoro. Stvarno sam se nadmašio tako da se sada moram ozbiljno uhvatiti planiranja za sljedeću godinu..." S time, Budala odlazi nestajući u svežnju listova salate i ostavljajući za sobom kola puna napitaka.

Zahvaljujući Travanjskoj Budali, možeš na Tržnici kupiti vrtne čarobne napitke za izlijeganje od sada pa do 30. travnja! Vrni ljubimci ne mogu narasti u jahaće životinje (još!), pa to imaj na umu kad budeš u kupovini. Nakon što izađu iz prodaje, bit će barem još godinu dana prije nego što vrni čarobni napici ponovno postanu dostupni. Stoga ih zgrabi već sada!

by Beffymaroo, Piyo i SabreCat
Promo spring avatar customizations.png

Svjetlucave boje kose i komplet pastelnih boja kože[]

Sezonsko izdanje svjetlucavih boja kose i komplet pastelnih boja kože su sada dostupni za kupovinu pod Korisnik > Uredi avatara! Ovi kompleti boja kože će biti dostupni za kupovinu do 30. travnja i onda će nestati iz dućana do sljedeće Proljetne fešte. Ali ako ih kupiš, imat ćeš im pristup tijekom cijele godine!

by Lemoness i McCoyly

2. 4. 2019.[]

NOVE POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA, MJESEČNI IZAZOVI I SJAJNE SJEMENKE

Promo armoire backgrounds 201904.png

Pozadine i artikli iz ormara za travanj[]

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar sad može posjetiti kuću polutana, lutati kroz mirnu šumu breze i upijati miris cvijeća u Cvatućoj pustinji. Pogledaj ih pod Ikona korisnika > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje neke zabavne šaljive rekvizite u čast prvog aprila! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Vikte, QuartzFox, Katy133, GeraldThePixel i Gully

Scene hat guild.png

Izazov uspješnih odluka za travanj 2019. i Take This Izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Gather Your Party (Okupi svoju družinu), fokusiramo se na pronalaženje saveznika koji će te držati odgovornim/om po pitanju tvojih ciljeva! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. svibnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za ožujak: DcryptMart, LONEW0LF, Elcaracol, DungeonMasterful i 7NationTpr!

Promo take this.png

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Harder, Faster, Stronger!" ("Teže, brže, jače!") s naglaskom na postavljanje i dostizanje ciljeva za fizičku aktivnost. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Do One Thing Well!" ("Učini jednu stvar kako treba!"): dobitniku/ci glavne nagrade Денис Кадников i drugoplasiranima addone, alihenri, Hemogoblin3991, Kalu_Ienvru i gabriellamara! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako komplet nisu prethodno upotpunili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo shiny seeds.png

Sjajne sjemenke[]

Baci sjajnu sjemenku na svog prijatelja i pretvorit će se u veseli cvijet do svog sljedećeg krona! Možeš kupiti sjemenke u Sezonskom dućanu Zlatnicima. Uz to, ako netko tebe transformira koristeći sjajnu sjemenku, dobit ćeš značku Poljoprivrednog prijatelja!

Ne želiš biti cvijet? Samo kupi napitak protiv latica iz stupca Nagrada kako bi neutralizirao/la učinak.

Sjajne sjemenke će biti dostupne u Sezonskom dućanu do 30 travnja!

Autor(i): Lemoness


1. 4. 2019.[]

TRAVANJSKA BUDALA PONOVNO IZVODI LUDARIJE!

Promo april fools 2019.png

Ljubimci i NIL-ovi pretvoreni u voće i povrće[]

Travanjska Budala se pojavila i sa sobom donosi cijelu tržnicu voća i povrća.

"HAHA!" on viče, dok komad zmajevog voća skakuće pokraj njega. "Oduvijek mislim da bi dobar humor trebao biti zdrav i hranjiv, pa sam se vratio svojim korijenima, da se tako izrazim, kako bih još jednom donio malo biljnog boljitka u Habiticu!"

"Zamijenio je sve naše opremljene ljubimce komadima voća i povrća!" kaže QuartzFox, njeno tapšući naizgled vrlo zadovoljnu rajčicu. "Makar, ako ću biti iskrena, zaista su slatki komadi voća i povrća!"

Opremanje različitih vrsta ljubimaca će prikazati drukčije voće i povrće. Zabavi se otkrivajući ih sve!

NIL-ovi su također pretvoreni u voće i povrće u čast Habitičinog prve aprililili šale još iz 2014. godine! Hajde ih poviri.

Posebni Izazov Travanjske Budale na društvenim mrežama![]

Za još više zabave, pogledaj službeni Izazov koji je postavljen posebno za današnji dan! Od sada pa do 3. travnja, podijeli na društvenim mrežama svoj avatar zajedno s ljubimcem u obliku voća ili povrća i imat ćeš priliku dobiti dragulje i vidjeti svog avatara istaknutog na Habitičinom blogu!

Autor(i): Beffymaroo, SabreCat, Piyo, Viirus i Lemoness

Npc aprilFool.png

ožujak 2019.[]

29. 3. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRETPLATNIČKE PREDMETE ZA OŽUJAK! I TRAVANJSKA BUDALA OBEĆAJE DA ĆE SE DOBRO PONAŠATI OVE GODINE

Promo mystery 201903.png

Posljednja prilika za pretplatničku opremu za ožujak[]

Podsjetnik: ovaj vikend ti je posljednja prilika za pretplatiti se i dobiti sJajni komplet opreme! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Draguglja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to to dobivaš više Dragulja!

Hvala vam puno na vašoj podršci! Vi pomažete Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Travanjska Budala je svratila do Krčme...[]

Kako se ožujak u Habitici privodi kraju, svi se pitaju što će vječno vragolasti Majstor Lupeža, Travanjska Budala, smisliti za svoj najdraži blagdan.

Danas je svratio do Krčme, tobože pojesti ručak, ali je nešto preentuzijastičan u smirivanju svih u vezi svojih mogućih smicalica u skoroj budućnosti.

"Ponovno sam se posvetio svom zdravlju!" on kaže, veselo žvačući svježu, zrelu krušku. "Prezaposlen sam proučavajući nutricionizam da bih imao vremena izvesti neku neslanu šalu! Zapravo bih radije pomogao svakom Habitičanu unijeti više više zdravije hrane u svoju rutinu."

Beffymaroo se nasmije i naginje se šapnuti Piyu i SabreCat na susjednoj klupi.

"Uzevši u obzir njegovo ponašanje tijekom godina, rekla bih da su šanse da se on ove godine dobro ponaša ravne tome da artičoke krenu padati s nema."

Možda bi se trebao/la vratiti 1. travnja za vidjeti što se sve sprema...
28. 3. 2019.[]

BEFFYMAROO NA WONDERCONU!

Bok Habitičani! Beffymaroo će predstavljati Habiticu na Wonderconu ove godine. Dijelit će naljepnice na Habiticu, promo kodove za komplete Nekonvencionalne opreme i druge uzdubljive posebne darove (količine su ugraničene!). Moći ćeš je prepozanati na con-u u petak, 29. 3. po ručno izrađenom šalu/kapuljači na Meliora!

Promo beffymaroo wondercon.png

26. 3. 2019.[]

OTKRIVENI PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA OŽUJAK!

Promo mystery 201903.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za ožujak: S-jajni komplet artikala! Imaš samo pet dana za dobiti ovaj komplet kad se pretplatiš. Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


21. 3. 2019.[]

NEBESKI NAPICI ZA IZLIJEGANJE I NAPICI DUGINIH BOJA! I REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE NA TEMU STVARANJA RUTINA

Promo celestial rainbow potions.png

Nebeski i dugini napici za izlijeganje[]

Stigla je nova vrsta ljubimaca! Isprobaj najnovije nebeske napitke za izlijeganje i stare dugine napitke na Tržnici kako bi osvježio/la proljetni izgled svog avatara. Koristi ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što nebeski i dugini napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Bonogo, Mara, Beffymaroo i SabreCat

Scene todos.png

Reflektor o korištenju Habitice: Rutine[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi rutinama! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći vama koji ste u potrazi za novim idejama za upostavljanje sistema među svojim zadacima.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi pregledao/la i evaluirao/la svoje zadatke? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui
19. 3. 2019.[]

POČINJE PROLJETNA ŽURKA! POSEBNA IZDANJA OPREME, SEZONSKI DUĆAN IPOSTOLOVINA POTRAGE ZA JAJIMA!

Promo classes spring2019.png

Posebno izdanje klasne opreme[]

Od sad pa do 30. travnja, u stupcu Nagrada su dostupna posebna izdanja opreme! Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti oblačni Lupež, Iscjelitelj crvendaća, jantarni Čarobnjak ili Ratnik orhideja. Bilo bi ti bolje da budeš što produktivniji/a da zaradiš dovoljno zlatnika prije nego istekne vrijeme...

Autor(i): Eslyn, Aspiring Advocate, OuttaMyMind, Lt. Cabel, Beffymaroo i SabreCat

Promo seasonalshop spring.png

Otvara se Sezonski dućan[]

Sezonski dućan se otvorio! U skladištu se trenutno nalazi gomila posebnih izdanja zabavnih stvari, uključujući prošlogodišnje proljetne komplete. Sve tamo će biti moguće kupiti tijekom Proljetne žurke svake godine, ali je dućan otvoren samo do 30. travnja. Stoga se nemoj zaboraviti sada opremiti ili ćeš morati čekati godinu dana kako bi ponovno mogao/la kupiti ove artikle!

Autor(i): Vikte, Lalaitha, DialFForFunky, Gerald the Pixel, Scarvia, Awesome kitty, usnbfs, Lemoness, Balduranne, PainterProphet, Beffymaroo i SabreCat

Promo egg hunt 2019.png

Dostupna je pustolovina potrage za jajima[]

Pustolovina potrage za jajima je također ponovno dostupna u Sezonskom dućanu! Neobična jaja se pojavljuju posvuda po Habitici. Možeš li ih sve skupiti kako bi zaradio/la nekoliko šarenih ljubimaca i jahaćih životinja-jaja?

Autor(i): Megan, Beffymaroo i Lemoness


14. 3. 2019.[]

SLAVI DAN BROJA PI S HABITICOM!

Promo pi day.png

Bok Habitičani! U čast dana broja pi, 14. ožujka, poklonili smo svima ukusne komade pite kako biste njima nahranili svoje ljubimce.

Također smo svima dali svečani šešir i štit broja pi da možeš proslaviti ovaj dan sa stilom. Uživaj u njima i hvala ti što si dio naše zajednice!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCat


12. 3. 2019.[]

HABITIČIN BLOG: NOVI CEHOVI I WIKI REFLEKTOR O SVAKODNEVNIM ZADACIMA

Scene tavern.png

Reflektor o Cehovima: još novih, značajnih cehova![]

Izašao je novi reflektor o cehovima na blogu koji ističe neke od novih pokretača naše zajednice! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la neka odlična nova mjesta u Habitici u kojima se možeš družiti s ljudima koji dijele tvoje interese i ciljeve.

Autor(i): shanaqui

Scene dailies.png

Objava na blogu: Svakodnevni zadaci[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec je o Svakodnevnim zadacima! Nadamo se da će ti pomoći dok radiš na izvršavanju svojih rutinskih zadaća. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


5. 3. 2019.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA OŽUJAK!

Promo armoire backgrounds 201903.png

Dodali smo tri nove ozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar sada može hraniti ptice pokraj Pačjeg jezera, pregledavati Cvjetnu tržnicu i ići u potragu za proljetnim slatkišima u Polje bojanih jaja. Potraži ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Proljetnog ruha. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): AnneDeLune, GeraldThePixel, QuartzFox, Vikte, gawrone, astigmatism i SabreCat


1. 3. 2019.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA OŽUJAK I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Scene achievement.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu The Habitica team has launched a special official Challenge series hosted in the Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Reach for Your First Achievement" (Dostigni svoje prvo postignuće), fokusiramo se na postavljanje manji mini ciljeva kao miljokaza. Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. travnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za veljaču: Mistress Cerny, Zsuzsa, Chelusine, Sparks i Jinmav!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Do One Thing Well!" (Učini jednu stvar kako treba!), s naglaskom na smanjivanje multitaskinga. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Achievement Unlocked: Self-Care!" ("Postignuće otključano: Briga za sebe"): dobitniku/ci glavne nagrade orli i drugoplasiranima Hoofter, Fluor, wema, Shilo_The_Eldest i selesnyancat! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, shanaqui i SabreCat

Promo take this.png

veljača 2019.[]

28. 2. 2019.[]

ZADNJA PRILIKA ZA PUNO ZABAVNIH STVARI!

Posljednja prilika za komplet Skrivene simpatije[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Skrivene simpatije!

Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to više dobiješ Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Pomažeš nam održavati Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo valentines potions.png

Posljenja prilika za ljubavne napitke za izlijeganje i napitke od ružičastog kvarca[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan za kupiti ljubavne napitke za izlijeganje i napitke od ružičastog kvarca! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine najranije. Stoga nemaš što čekati!

Autor(i): Vampitch i Willow the Witty

Promo mythical marvels bundle.png

Posljednja prilika za paket pustolovina ljubimaca mitskih čudesa[]

Ovo je također posljednji dan za kupiti paket pustolovina ljubimaca mitskih čudesa na popustu. On uključuje pustolovine jednoroga, grifona i morske zmije i to sve za sedam Dragulja! Nemoj ga zaboraviti pogledati u Dućanu pustolovina prije nego što postane narodna predaja!

Tekst: Laurel, Daniel the Bard i gwyllgi
Slike: greenpencil, UncommonCriminal, RosieSully, Lukreja, Baconsaur, Witticaster, Aries Faries, Mara, Seraphina, 1920-kun, RBrinks i Erikari


25. 2. 2019.[]

TAJNI PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA VELJAČU! PLUS REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE

Promo mystery 201902.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za veljaču![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za veljaču: komplet artikala Skrivene simpatije! Imaš samo četiri dana za dobiti ovaj komplet kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo cooking.png

Reflektor o korištenju Habitice: Podjela kućanskih poslova[]

Objavili smo novi Reflektor o korištenju Habitice na Habitičinom blogu! On ističe mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sistema zadataka za upravljanje podjelom kućanskih poslova. Ove savjete su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za uspostavljanje rutina? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui
19. 2. 2019.[]

NOVI PAKET PUSTOLOVINA LJUBIMACA NA POPUSTU: MITSKA ČUDESA!

Promo mythical marvels bundle.png

ko želiš dodati nešto novih čarobnih ljubimaca u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 28. veljače, možeš kupiti paket pustolovina ljubimaca mitskih čudesa i dobiti pustolovine grifona, morsku zmiju i jednoroga, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Tekst: Laurel, Daniel the Bard i gwyllgi
Slike: greenpencil, UncommonCriminal, RosieSully, Lukreja, Baconsaur, Witticaster, Aries Faries, Mara, Seraphina, 1920-kun, RBrinks i Erikari


14. 2. 2019.[]

OBJAVE NA BLOGU! WIKI I REFLEKTOR O CEHOVIMA

Scene office.png

Objava na blogu: Grupni planovi[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi grupnim planovima! Nadamo se da će ti pomoći u dijeljenju zadataka sa svojim prijateljima i članovima obitelji. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Coding 3 by phoneix faerie-d7idtti.png

Reflektor o Cehovima: još novih i značajnih Cehova[]

Izašao je novi reflektor o Cehovima na blogu koji ističe neke od novih pokretača unutar naše zajednice! Pogledaj ga kako bi našao/la neka super nova mjesta za druženje u Habitici s ljudima koji dijele tvoje interese i ciljeve.

Autor(i): shanaqui


12. 2. 2019.[]

SLAVLJE ZA VALENTINOVO! UZ LJUBAVNE NAPITKE ZA IZLIJEGANJE I NAPITKE RUŽIČASTOG KVARCA

Promo valentines.png

Habitica slavi Valentinovo![]

U čast Habitičinog blagdana koji slavi sve oblike ljubavi, bilo to prijateljska, obiteljska ili romantična, neki od trgovaca su se posebno uredili! Pogledaj malo uokolo i uživaj u njihovim novim svečanim ukrasima.

Autor(i): Beffymaroo i Lemoness

Pošalji čestitku za Valentinovo[]

Pomozi u motiviranju svih prekrasnih ljudi u tvom životu tako da im pošalješ čestitku za Valentinovo u znaku pažnje. Samo tijekom sljedećeg tjedna, ove čestitke će se moći kupiti za 10 zlatnika na Tržnici. Zato što šire ljubav i sreću kroz zajednicu, i pošiljatelj i primatelj čestitke će dobiti popularnu značku "Divni prijatelji". Hura!

Dok si tu, zašto ne bi pogledao/la i druge čestitke koje su dostupne za slanje unutar tvoje družine? Svaka donosi vlastito posebno postignuće...

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Promo valentines potions.png

Ljubavni čarobni napici za izlijeganje i napici ružičastog kvarca[]

Stigla je nova vrsta ljubimca! Uzbuđeni smo što vam možemo predstaviti čarobne napitke za izlijeganje od ružičastog kvarca i najaviti povratak ljubavnih napitaka! Od sada pa do 28. veljače, možeš kupiti sve ove napitke na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što ljubavni napici i napici za izlijeganje od ružičastog kvarca ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Vampitch, Willow the Witty i SabreCat


5. 2. 2019.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA VELJAČU!

Promo armoire backgrounds 201902.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar sada može kuhati svakakva čuda u srednjovjekovnoj kuhinji, uživati u primamljivim mirisima pred staromodnom pekarom i biti ispunjen/a ljubavlju u dvorani za gozbe na Valentinovo. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, ima nove opreme u Začaranom ormaru koju možeš kupiti Zlatnicima, uključujući komplet kuhara. Bilo bi ti pametno marljivo raditi na tvojim zadacima u stvarnom životu kako bi zaradio/la sve te komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Vampitch, GeraldThePixel, Aspiring Advocate, Marmarru, NekoAtsumeLARPer i Giu09


4. 2. 2019.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA VELJAČU I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Scene dailies.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Naoštri svoje oružje" (Hone your Weapons), fokusiramo se na pročišćavanje i sužavanje tvojih ciljeva kako bismo ih učinila lakše ostvarivima! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. ožujka.

Čestitamo dobitnicima Izazova za siječanj: RainbowZebra27, Annobethal, Pheonix_Heart, rachalza i grimreader!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Achievement Unlocked: Self-Care!" (Postignuće otključano: Briga za sebe), s naglaskom na brigu o rezervama energije koje koristimo prilikom pomaganja drugima. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Feed Me, Seymour!" (Nahrani me, Seymour)": dobitnik/ca glavne nagrade _andrey i drugoplasirani Comebach, FoxInABoxPls, chadm73, creadeliefje i NTScott! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo take this.png

siječanj 2019.[]

31. 1. 2019.[]

HABITIČINA ROĐENDANSKA ZABAVA!

Habitičina rođendanska zabava![]

31. siječnja je Habitičin rođendan! Hvala vam svima što ste dio naše zajednice - puno nam znači.

Sad se pridružite nama i NIL-ovima u slavlju!

Torta za svih![]

U čast slavlju, svakome smo poklonili asortiman ukusnih kolača kojima možete hraniti svoje ljubimce! Uz to, sljedeća dva dana Trgovac Aleksandar prodaje kolače u svom dućanu i kolače ćeš ponekad dobiti na poklon kad izvršiš neki od svojih zadataka. Kolači funkcioniraju kao normalna hrana za ljubimce, ali ako želiš znati koji ljubimce vole koje kolače, možeš to otkriti na wiki stranici.

Halja za tulume[]

U stupcu Nagrada je besplatno dostupna halja za tulume! Koju boju ćeš dobiti ovisi o tome koliko si Habitičinih rođendana proslavio/la. Nosi ovu halju s ponosom!

Postignuće Rođendanskog tuluma[]

U čast Habitičinog rođendana, svatko je dobio postignuće Habitičinog rođendanskog tuluma! Ovo postignuće se zbraja sa svakim rođendanskim tulumom kojeg proslaviš s nama.

Promo mystery 201901.png

Zadnja prilika za Polaris komplet[]

Podsjetnik: sutra je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti Polaris komplet oklopa! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si dulje pretplaćen/a, to dobiješ više Dragulja!

Hvala ti puno na tvojoj podršci! Pomažeš nam u održavanju Habitice.

Autor(i): Beffymaroo

Promo snow potions.png

Posljednja prilika za Napitke za izlijeganje iz Zimske zemlje čuda[]

Podsjetnik: sutra je posljednji dan za kupiti zvjezdane, pepermint i sniježne Napitke za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti prije sljedeće godine, i to najranije. Stoga nemaš što čekati!

Autor(i): JinjooHat, Vampitch, Lemoness i SabreCat---

28. 1. 2019.[]

OTKRIVENI SU PRETPLATNIČKI PREDMETI A SIJEČANJ!

Promo mystery 201901.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za siječanj: Polaris komplet! Imaš samo do 31. siječnja za dobiti ovaj komplet kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


24. 1. 2019.[]

HABITIČIN BLOG: SAVJETI ZA POČETI IZNOVA I REFLEKTOR O ČLANU OSOBLJA APOLLU

Scene eating healthy.png

Reflektor o korištenju Habitice: Počinjanje iznova[]

Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi počinjanjem iznova! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji možda žele početi iznova u 2019. godini.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za podjelu kućanskih poslova? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Scene apollo.png

Reflektor o osoblju: Apollo[]

Izašao je novi reflektor o osoblju na blogu! Dođi upoznati Tressley, poznatog kao Apollo, i vidi kako naš najdraži Yo-yomant balansira svoj dizajnerski posao za Habiticu sa svojim entuzijazmom za čips i sviranje bubnjeva.

Autor(i): Beffymaroo18. 1. 2019.[]

REFLEKTOR O CEHOVIMA: NOVI I ZNAČAJNI!

Scene hat guild.png

Izašao je novi Reflektor o cehovima na blogu koji ističe neke od novih i zanimljivih Cehova Habitice! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la novu grupu s kojom možeš dijeliti svoje interese i ciljeve!

Autor(i): shanaqui


14. 1. 2019.[]

POSLJEDNJA PRILIKA: DARUJ PRETPLATU I DOBIJ JEDNU BESPLATNO!

Promo bogo.png

Sutra ti je zadnja prilika za iskoristiti našu promociju u kojoj, ako nekome daruješ pretplatu, ti dobiješ tu istu pretplatu besplatno za sebe!

Pretplatnici dobivaju gomilu pogodnosti svaki mjesec uključujući ekskluzivne predmete, mogućnosti kupovine Dragulja Zlatnicima, slatkog ekskluzivnog Rogatog zeca za ljubimca i povećanu povijest podataka. Uz to, ovo nam pomaže održavati Habiticu :) Za pokloniti nekome pretplatu, samo otvori njihov profil i klikni na ikonu poklona u gornjem desnom uglu.

Ova posebna promocija će trajati samo do sutra. Stoga, ako te već duže vremena zanima probati pretplatu, sad je pravo vrijeme! Usreći prijatelja i koristite sve vaše nove Dragulje kako biste skupa išli na Pustolovine.

Molimo te da imaš umu da, ako ti ili primatelj tvog poklona već imate neku obnavljajuću pretplatu, poklonjena pretplata će započeti tek nakon što se druga pretplata otkaže ili istekne. Hvala ti puno na podršci! <3

Autor(i): SabreCat, Beffymaroo i Lemoness


11. 1. 2019.[]

DARIVANJE PRETPLATA NA ANDROIDIMA I WIKI REFLEKTOR

Promo bogo.png

Darivanje pretplata je sada moguće i na Androidima![]

Pozdrav svima! Dodali smo mogućnosti darivanja pretplata koristeći našu Android aplikaciju. Otiđi pod Izbornik > Dragulji i pretplate i klikni na "Daruj pretplatu" u kartici Pretplata.

Pretplatnici dobivaju gomilu pogodnosti svaki mjesec uključujući ekskluzivne predmete, mogućnosti kupovine Dragulja Zlatnicima i slatkog ekskluzivnog Rogatog zeca za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate nam pomažu održavati Habiticu.

Ostalo je još nekoliko dana do isteka promocije Daruj jednu - dobij jednu. Stoga je ovo odlično vrijeme za razmotriti je u našoj Android aplikaciji! Hvala ti puno na podršci - puno nam znači.

Autor(i): Viirus i Piyo

Promo startingover.png

Objava na blogu: Kugla preporoda[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec za bavi Kugolom preporoda! Nadamo se da će ti pomoći dok otvaraš novo poglavlje svog života u 2019. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


8. 1. 2019.[]

ZIMSKE PRILAGODBE AVATARA I NOVA PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA!

Promo wintery skin hair.png

Zimske boje kože i kose[]

Sezonska izdanja zimskih boja kose su sada dostupna za kupovinu! Sada možeš obojati kosu svog avatara sniježno bijelo, pepermint plavu, zimzeleno, auroru, boje zimskog neba ili u niz svečanih boja.

Uz to, sezonska izdanja zimskih boja kože su također dostupna! Možeš upotpuniti zimski imidž svog avatara sa sljedećim bojama kože: aurorom, dotjeranom, svečanom, zimzelenom, polarnom, šećernom i bojom zimske zvijezde.

Oba kompleta sezonskih izdanja prilagodbi će biti dostupna za kupovinu samo do 31. siječnja nakon čega će nestati do sljedeće godine. Stoga ih nemoj zaboraviti sada zgrabiti! Možeš ih pronaći pod Korisnik > Uredi avatara!

Autor(i): Lemoness i tricksy.fox

Quest velociraptor.png

Nova pustolovina potjere za ljubimcima: Veloci-raper![]

Usavrši svoj ritam i vježbaj svoju rimu - vrijeme je za rap bitku! Nabavi najnoviju pustolovinu potjere za ljubimcima, Veloci-raper, i zaradi nekoliko oštroumnih ljubimaca velociraptora izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu.

Tekst: lilackbar i SabreCat
Slike: *~Seraphina~*, Procyon P, Lilith of Alfheim, Anna Glassman, Uchihamadara i Willow the Witty


4. 1. 2019.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA SIJEČANJ!

Promo armoire backgrounds 201901.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može kopati na arheološkom iskapalištu, pisati u radionici pisara ili se boriti protiv snažne lavine. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplete Pisara. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Lt. Cabel, KusSv, Snowdeath, Timsh, Vampitch, mewrose, GeraldThePixel i SabreCat


2. 1. 2019.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA SIJEČANJ I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Promo task planning.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako 2019. odmiće.

Pogledaj prvi Izazov novogodišnjih uspješnih odluka ove godine kako bi započeo/la svoj put prema uspjehu u ostvarivanju svojih ciljeva! U izazovu Begin Your Quest (Započni svoj izazov), fokusiramo se na odabiranje realističnih i dostižnih ciljeva! Pet sretnih dobitnika će dobiti nagradu od 15 dragulja kad izazov završni 1. veljače.

Promo take this.png

Čestitamo dobitnicima Izazova za prosinac: Drosera, Dan O'Dea, StefanieFreige, N5t5lie i DeLauraen!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Feed Me, Seymour!" (Nahrani me, Seymour), s naglaskom na razvijanje zdravih prehrambenih navika. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, ""Don't Be a Completionist!" (Ne budi kompletista!)!": dobitnik/ca glavne nagrade Hoofter i drugoplasirani mvchelle, Phosphor, agentdwib, KSPanda i fghberius. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat