Habitica Wiki
Advertisement
Habitica Wiki
Languages
English 中文 日本語 Français Deutsch Italiano
English 中文 日本語 Français Deutsch Italiano
Ελληνικά Hrvatski Português Русский Tiếng Việt
Ελληνικά Hrvatski Português Русский Tiếng Việt
Want to Translate the News in Your Language?

Contents

Bailey
Bailey je donositeljica službenih vijesti; možeš je pratiti na ovoj Twitter adresi. Vijesti na ovoj stranici su direktna kopija vijesti iz igre (uključujući potpise). Kao takve su pod CC-by-NC-SA 3.0 licencom. Povremeno si damo slobodu ispraviti pravopis ili podesiti razmake u tekstu kako bi se nadoknadila razlika u formatu. Za vidjeti vijesti u igri, odaberi "Prikaži Bailey" opciju pod Postavkama (izravna poveznica).

Ovdje vidiš sve vijesti iz 2018.

Želiš pročitati vijesti i od prethodnih godina? Pogledaj ovdje:

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013

Tražiš samo određeni datum? Pogledaj sažetu verziju na stranicama Povijesti Habitice:

2013. - 2014. | 2015. - 2016.

prosinac 2018.[]

31. 12. 2018.[]

SRETNA NOVA GODINA! ŠEŠIRI ZA TULUME, ČESTITKE ZA NOVU GODINU, SNJEŽNE GRUDE I POSLJEDNJA PRILIKA ZA ARTIKLE ZA PROSINAC

Winter Wonderland 2017 Lemoness NYE.png

Šeširi za tulume[]

U čast nove godine, nekoliko šešira za tulume je besplatno dostupno među tvojim Nagradama! Svaku Novu godinu koju proslaviš na Habitici, otključavaš novi šešir. Uživaj i pazi u siječnju za vrijeme Rođendanskog tuluma Habitice da ti ne promakne halja koja ide uz ovaj šešir!

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Promo nye card.png

Čestitke za Novu godinu[]

Samo do 1. siječnja, Tržnica će imati u prodaju novogodišnje čestitke! Sada možeš slati čestitke svojim prijateljima (i sam/a sebi) kako bi im zaželio/la sretnu Novu godinu u duhu Habitice. Svi pošiljatelji i primatelji dobit će značku Starog poznanika!

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Snježne grude[]

Sezonski dućan također prodaje snježne grude za zlatnike! Bacaj ih na prijatelje za uzrokovati zanimljiv efekt. Ako tebe pogodi snježna gruda, zaradit ćeš značku Dosadnih prijatelja. Posljedice udara snježnom grudom će trajati barem do kraja tvog dana, ali ih također možeš ukloniti ranije kupovinom Soli u stupcu Nagrada. Snježne grude će biti dostupne do 31. siječnja.

Autor(i): Shaner i Lemoness

Promo mystery 201812.png

Posljednja prilika za opremu arktičke lisice[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet opreme arktičke lisice! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to više dobiješ Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Pomažeš nam održavati Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo bird buddies bundle.png

Posljednja prilika za paket pustolovina Ptičjih prijatelja[]

Ovo je također posljednji dan za kupiti paket pustolovina Ptičjih prijatelja na popustu koji uključuje pustolovine pauna, pingvina i pijetla i to sve za sedam Dragulja! Nemoj ga zaboraviti zgrabiti prije nego odleti iz Dućana pustolovina!

Tekst: Elizabeth Queenan, Leephon, playgroundgiraffe i Daniel the Bard
Slike: UncommonCriminal, Eevachu, PainterProphet, Lilith of Alfheim, Pfeffernusse, Draayder, Podcod, Fire Fire Fire, Pandoro, RBrinks, EmeraldOx, extrajordanary, melynnrose, Rattify, McCoyly, Breadstrings i Darkly


20. 12. 2018.[]

TRI ZIMSKA ČAROBNA NAPITKA ZA IZLIJEGANJE! I TAJNI ARTIKLI ZA PROSINAC SU OTKRIVENI

Promo snow potions.png

Ledeni snijeg, Zvjezdana noć i Pepermintski napici za izlijeganje[]

Stigla je nova vrsta ljubimaca i nekoliko uzbudljivih re-izdanja! Od sad pa do 31. siječnja možeš kupiti ove napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što ovi čarobni napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): JinjooHat, Vampitch, Lemoness i SabreCat

Promo mystery 201812.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za prosinac![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za prosinac: komplet artikala arktičke lisice! Imaš samo do 31. prosinca za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


20. 12. 2018.[]

POČINJE ZIMSKA ZEMLJA ČUDA! I OTKRIVENI SU TAJNI ARTIKLI ZA PROSINAC

Promo winter wonderland 2019.png

Počinje Zimska zemlja čuda![]

Zimski povjetarac puše iz smjera Stepa Stoïmirno i snijeg nježno pada preko grada Habita. Zimska zemlja čuda je počela!

Zimska klasna oprema[]

Od sad pa do 31. siječnja, oprema posebnih izdanja je dostupna u stupcu Nagrada. Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti Ratnik snježne oluje, Lupež božićne zvijezde, pirotehnički Čarobnjak ili Iscjelitelj zimske zvijezde! Bilo bi ti pametno biti produktivan/na i zaraditi dovoljno zlatnika prije nego što nestanu iz ponude. Sretno!

Autor(i): Lt Cabel, Vikte, AnnDeLune, Persephone, SabreCat, shanaqui i Beffymaroo

Winter Wonderland 2017 Lemoness NYE.png

Otvoren je Sezonski dućan![]

Sezonski dućan je otvoren! Sezonska čarobnica nudi verzije sezonskog izdanja prethodne zimske opreme koja su sada dostupna za kupovinu draguljima umjesto zlatnika. Uz njih nudi i dvije zimske pustolovine, "Lovački Djed Mraz" i "Pronađi mladunče". Uz to, stizat će još zabavnih stvari u dućan kako se slavlje bude razvijalo. Sezonski dućan će biti otvoren samo do 31. siječnja stoga nemaš što čekati!

Autor(i): SabreCat i Lemoness

Winter Wonderland 2015 Alex.png

Kostimi NIL-ova[]

Izgleda da su se NIL-ovi zaista uživjeli u veselo zimsko raspoloženje diljem stranice. Tko ne bi? U konačnici, slijedi još puno slavlja...

Autor(i): Lemoness

Promo mystery 201812.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za prosinac![]

Pretplatnički komplet za prosinac je otkriven: komplet artikala arktičke lisice! Imaš samo do 31. prosinca za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


18. 12. 2018.[]

POKLONI PRETPLATU, DOBIJ PRETPLATU! I OBJAVE NA HABITIČINOM BLOGU

Pokloni preetplatu i dobij jednu besplatno![]

U čast sezone darivanja - i zbog popularne potražnje! - vraćamo jednu vrlo posebnu promociju od danas pa do 15. siječnja. Sada, kad nekome pokloniš pretplatu, ti besplatno dobiješ tu istu pretlatu za sebe!

Pretplatnici dobivaju gomilu pogodnosti svaki mjesec uključujući ekskluzivne predmete, mogućnosti kupovine Dragulja Zlatnicima, slatkog ekskluzivnog Rogatog zeca za ljubimca i povećanu povijest podataka. Uz to, ovo nam pomaže održavati Habiticu :) Za pokloniti nekome pretplatu, samo otvori njihov profil i klikni na ikonu poklona u gornjem desnom uglu. Možeš otvoriti njihov profil klikon na njihov avatar u zaglavlju svoje družine ili na njihovo ime u chatu.

Ova promocija je samo dostupna na webu za sada, ali će jako uskoro doći i na mobilne aplikacije Habitice.

Molimo te da imaš umu da ova promocija vrijedi samo kad pokloniš pretplatu nekom drugom Habitičanu. Ako ti ili primatelj tvog poklona već imate neku obnavljajuću pretplatu, poklonjena pretplata će započeti tek nakon što se druga pretplata otkaže ili istekne. Hvala ti puno na podršci! <3

Autor(i): SabreCat i viirus

Promo bogo.png

Istaknuti Wiki članak: Zajednički popisi Habitičana[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec je o zajedničkim popisima Habitičana! Nadamo se da će ti pomoći dok istražuješ nove opcije za tvoj popis zadataka. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam svoje mišljenje putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Scene todos.png

Reflektori o korištenju Habitice i o Cehovima na temu profesionalizacije i vještina odraslih[]

Imamo novih objava na blogu o svim mogućim načinima za koristiti Habiticu kako bi ti pomogla sa svim tim dosadnim "odraslim" zadacima! Prvo, imamo reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ način za koristiti Habiticu kako bi povisio/la svoj level "odrastanja". Nadalje, imamo reflektor o korištenju Habitice sa savjetima o tome kako biti odrasla osoba i o profesionalizaciji! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi stvorio/la nove navike? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Scene studying.png

11. 12. 2018.[]

NOVI PAKET PUSTOLOVINA LJUBIMACA NA POPUSTU: PTIČJI PRIJATELJI!

Ako želiš dodati nešto novih ljubimaca u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 31. prosinca možeš kupiti paket pustolovina potjere za ljubimcima "Ptičji prijatelji" i dobiti pustolovine pijetla, pauna i i pingvina i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Tekst: Elizabeth Queenan, Leephon, playgroundgiraffe i Daniel the Bard
Slike: UncommonCriminal, Eevachu, PainterProphet, Lilith of Alfheim, Pfeffernusse, Draayder, Podcod, Fire Fire Fire, Pandoro, RBrinks, EmeraldOx, extrajordanary, melynnrose, Rattify, McCoyly, Breadstrings i Darkly

Promo bird buddies bundle.png

5. 12. 2018.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA PROSINAC

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sad tvoj avatar može letjeti noću preko snježnih planina, zabundati se i spremiti na pješačenje kroz smrznutu šumu ili se zagrijati pred kaminom na ovaj snježni dan. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplete zelene i crvene kućne odjeće. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): eyenne, Vikte, wykedcrafty, GeraldThePixel, shanaqui i SabreCat

Promo armoire backgrounds 201812.png

3. 12. 2018.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA PROSINAC 2018. I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Kraj putovanaj i novi počeci" (Journey's End and New Beginnings), fokusiramo se na rađenje osvrta na tvoje uspješne odluke u 2018. godini i na planiranje za još bolju 2019. godinu! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 2. siječnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za studeni, misketti, CamelliaLynne, DrearyDear, Mikachu i Zsuzsa!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, ""Ne budi kompletista!" (Don't Be a Completionist!)" s naglaskom na postavljanje prioriteta. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "This One Goes to 11! (Ovaj je za jedanaesti!): dobitnik/ca glavne nagrade digitalkitty isawesome i drugoplasirani jtm119, Jicaffo, Azburn, Snowdesert i Hicholyta. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Scene hiking.png

studeni 2018.[]

30. 11. 2018.[]

Promo mystery 201811.png

POSLJEDNJA PRILIKA! KOMPLET SJAJNOG ČAROBNJAKA, MRZLI NAPITCI ZA IZLIJEGANJE I ČUDAČKI PAKET PUSTOLOVINA

Posljednja prilika za komplet artikala Sjajnog čarobnjaka[]

Podsjetnik: ovo je posljednji vikend za pretplatiti se i dobiti komplet Sjajnog čarobnjaka! Pretplata ti također omogućuje kupovanje Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to dobiješ više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci stranici - pomažeš nam u održavanju Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Promo frost potions.png

Posljednja prilika za mrzle i olujne napitke za izlijeganje[]

Ovaj vikend ti je također posljednja prilika za kupiti mrzle i olujne napitke za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine, i to najranije. Stoga nemaš što čekati!

Autor(i): Balduranne

Promo oddballs bundle.png

Posljednja prilika za čudački paket pustolovina[]

I konačno, ovaj vikend je sve što ti je preostalo od vremena za kupiti čudački paket pustolovina na popustu, što uključuje pustolovine za klupko vune, stijenu i sluz bijelog sljeza, i to sve za sedam Dragulja! Nemoj ga zaboraviti odmah zgrabiti iz Dućana pustolovina!

Tekst: Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro i Lemoness
Slike: PainterProphet, PfeffernZusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon i Shaner


28. 11. 2018.[]

Promo mystery 201811.png

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA STUDENI I REFLEKTOR O OSOBLJU!

Otkriveni su pretplatnički predmeti za studeni![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za studeni: komplet Sjajnog čarobnjaka! Dobit ćeš ovaj komplet artikala ako se pretplatiš do 3. prosinca. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo piyo.png

Reflektor o osoblju: Sara, poznata kao Piyo[]

Izašao je novi Reflektor o osoblju na blogu! Dođi upoznatu Saru, poznatu kao Piyo, i saznaj kako naš omiljeni kriptid u jednodijelom odijelu balansira svoj posao dizajnera za Habiticu sa svojim entuzijazmom za pečenjem kolača i za video igricama.

Autor(i): Beffymaroo


22. 11. 2018.[]

SRETAN DAN ZAHVALNOSTI!

NPC Matt Boch Beast Master.png

U Habitici je Dan zahvalnosti! Na ovaj dan, Habitičani slave tako da provode vrijeme s bližnjima, iskazuju zahvalnost i jašu svoje dične purice u u prekrasni zalazak sunca. Neki od NIL-ova slave ovu prigodu!

Ljubimci, jahaće životinje i kostimi purice![]

U slavlje "dana purice", svatko je dobio preslatku tuku! Kakvu vrstu tuke? To sve ovisi o tome koliko si Dana zahvalnosti proslavio/la u Habitici s nama. Na svaki Dan zahvalnosti dobit ćeš novu, uzbudljivu vrstu purice!

Hvala ti što koristiš Habiticu - stvarno vas svih volimo <3

Autor(i): Lemoness and Beffymaroo

Promo turkey day 2018.png

20. 11. 2018.[]

OLUJNI I MRZLI NAPITCI ZA IZLIJEGANJE

Promo frost potions.png

Vratili smo olujne napitke za izlijeganje i dodali novi novcati Čarobni napitak za izlijeganje: Mrzli! Od sada pa do 30. studenog, možeš kupiti ove Napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što olujni i mrzli napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Balduranne and SabreCat


11/15/2018[]

ČUDAČKI PAKET PUSTOLOVINA I REFLEKTOR O SPAVANJU

Promo oddballs bundle.png

Novi paket pustolovina ljubimaca na popustu: Čudaci![]

Ako si u potrazi za nekim šašavim, neuobičajenim ljubimica koje možeš priključiti svojoj Staji u Habitici, imaš sreće! Od sad pa do 30. studenog možeš kupiti Čudački paket pustolovina ljubimaca i dobiti pustolovine za stijenu, sluz bijelog sljeza i klupko vune, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Nemoj ga zaboraviti danas pogledati u Dućanu pustolovina!

Tekst: Bartelmy, Faelwyn the Rising Phoenix, Theothermeme, Bethany Woll, itokro i Lemoness
Slike: PainterProphet, PfeffernZusse, Zorelya, intune, starsystemic, Leephon, Arcosine, stefalupagus, Hachiseiko, TheMushroomKing, khdarkwolf, Vampitch, JinjooHat, UncommonCriminal, Oranges, Darkly, overomega, celticdragon i Shaner

Scene sleep.png

Reflektori o korištenju Habitice i o Cehovima na temu spavanja i odmora[]

Imamo nove objave na blogu o načinima na koje možeš koristiti Habiticu kao potporu u vođenju brige o sebi po pitanju spavanja i odmora. Kao prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ načine na koje možeš koristiti Habiticu za pomoći sebi s higijenom spavanja i odmaranjem. Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sustava zadataka za upravljanjem ovim! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za profesionalizaciju i razvijanje "odraslih" vještina? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


14. 11. 2018.[]

JEDINSTVENA KORISNIČKA IMENA SU STIGLA!

Bok Habitičani! Zadovoljstvo nam je najaviti pokretanje našeg sustava jedinstvenih korisničkih imena! Napravili smo ovu promjenu kako bi vam bilo lakše pozivati prijatelje u Družine, Cehove i Izazova, spominjati ljude u chatu i tako dalje. U budućnosti se nadamo korištenju ove funkcije za uvođenje još više korisnih mogućnosti poput opcije primanja notifikacija ako te se spomene u chatu.

Možeš provjeriti i promijeniti svoje trenutačno Korisničko ime u Postavkama. Ako si ga upravo potvrdio/la, provjeri svoju Staju za vidjeti veteranskog ljubimca kojeg smo ti poklonili kao nagradu!

Ako želiš naučiti više o ovoj promjeni, ova Wiki stranica sadrži detaljnije informacije.

Zahvaljujemo ti na strpljenju dok radimo ove promjene kako bismo poboljšali Habiticu!

Autor(i): Beffymaroo, SabreCat, Apollo, Piyo, viirus, Paglias i TheHollidayInn

Promo veteran pets 2018.png

8. 11. 2018.[]

ISTAKNUTI WIKI ČLANAK: KULA ČAROBNJAKA; USKORO STIŽU JEDINSTVENA KORISNIČKA IMENA!

Objava na blogu: Kula čarobnjaka[]

Istaknuti wiki članak ovog mjeseca se bavi Kulom čarobnjaka (The Mage's Tower)! Nadamo se da će ti pomoći dok uređuješ Habiticu kako bi odgovarala tvojim ciljevima i potrebama. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Scene dailies.png

Stižu jedinstvena korisnička imena![]

Bok Habitičani! Sljedeći tjedan ćemo završiti prijelaz sa starih korisničkih imena (za prijavljivanje) na jedinstvena korisnička imena. Radimo ovu promjenu kako bi ti bilo lakše pronaći i pozivati prijatelje u Družine, Cehove i na Pustolovine, spominjati ljude u chatu i kako bismo mogli u budućnosti uvesti još mnogo korisnih društvenih mogućnosti.

Možeš provjeriti i potvrditi (ili promijeniti) svoje trenutno Korisničko ime u Postavkama.

Jednom kad potvrdiš, dobit ćeš posebnog veteranskog ljubimca za nagradu! Ako bi htio/la naučiti više o ovoj promjeni, ova Wiki stranica sadrži detaljne informacije. Hvala ti opet što si dio naše zajednice!

Autor(i): Beffymaroo, SabreCat, Apollo, Piyo, viirus, Paglias i TheHollidayInn

Promo veteran pets 2018.png

6. 11. 2018.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA STUDENI

Promo armoire backgrounds 201811.png

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može izgledati sumnjičavo u stražnjoj ulici, diviti se Šilji svijetlećih gljiva ili se sklupčati u udobnoj spavaćoj sobi. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet plave pidžame! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Leephon, FirozTaverbi, GeraldThePixel, Vampitch, Mewrose, eyenne, shanaqui i SabreCat


2. 11. 2018.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA STUDENI 2018. I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Here be Dragons! (Ovdje ima zmajeva!), fokusiramo se na prepreke koje se ukazuju kako ti se bliži kraj godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 3. prosinca.

Čestitamo dobitnicima Izazova za listopad: REN, drcaptainmaria, Helengoesrogue, Mistress Cerny- Cerny Pie i Taichi1!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "This One Goes to 11! (Ovaj je za jedanaesti!)", s naglaskom na pauziranje u svrhu smirivanja i fokusiranja usred osjećaja pritiska ili poraženosti. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "+2 bonus inteligencije!": dobitnik/ca glavne nagrade PrimordialDream, te drugoplasirani Marieke Bresseleers, Supertest, Keri-Ann Moore, Jobber i Xaina the ???. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo seaserpent.png

listopad 2018.[]


30. 10. 2018.[]

HABITOWEEN! PLUS ZADNJA PRILIKA ZA JESENSKI FESTIVAL I PRETPLATNIČKE PREDMETE OD LISTOPADA

Sretan Habitoween![]

Posljednji je dan Jesenskog festivala i svi NPC-evi izgledaju monstruozno. Uz to, imamo mnoštvo zabavnih stvari u trgovini...

Lampe od bundeva kao ljubimci i jahaće životinje[]

Rascvjetane poljane su pune preslatkih izrezbarenih bundeva - i izgleda da te je jedna dopratila kući! Kakva vrsta bundeve? To sve ovisi o tome koliko si Habitoweenova proslavio/la s nama. Svaki Habitoween ćeš dobiti novu, zanimljivu vrstu bundeve!

Autor(i): Lemoness i Beffymaroo

Promo jackolanterns.png

Slatkiši za svih![]

Prava je gozba za tvoje ljubimce i jahaće životinje! U čast kraja Jesenskog festivala, dali smo svakome asortiman slatkiša. Možeš nahraniti svoje ljubimce njime u Staji! Uživaj.

Autor(i): SabreCat i Lemoness

Promo mystery 201810.png

Zadnja prilika za artikle Jesenskog festivala i komplet Mračne šume[]

Ovo ti je posljednja prilika za kupiti sve artikle Jesenskog festivala prije nego nestanu na kraju 31. listopada! Ovo uključuje posebna izdanja kompleta, artikle iz Sezonskog dućana, posebna izdanja boje kože i kose i da, čak sablasne i svijetleće napitke za izlijeganje. Zagrabi ih sve dok još možeš!

Uz to, danas je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Mračne šume! Pretplata ti omogućuje kupovanje Dragulja u zamjenu za Zlatnike i zarađuje za ljubimca posebnog kraljevsko ljubičastog Rogatog zeca.

Hvala ti puno na podršci stranici - pomažeš nam u održavanju Habitice na životu. Sretan Habitoween!

Autor(i): Hermi, AaronTheTwin, tricksy.fox, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Promo ghost potions horizontal.png


25. 10. 2018.[]

OTKRIVENI SU PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA LISTOPAD

Promo mystery 201810.png

Otkriven su pretplatnički predmeti za listopad: komplet Mračne šume! Imaš samo sedam dana za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo23. 10. 2018.[]

VETERANSKI LJUBIMCI I NOVI ČLANOVI OSOBLJA

Promo veteran pets 2018.png

Novi veteranski ljubimac![]

Bok Habitičani! Svima ide jako dobro s prelaskom na naš novi jedinstveni sustav korisničkih imena!

Kao nagradu za potvrđivanje tvog korisničkog imena, poklonjen ti je veteranski ljubimac! Ako nisi još potvrdio/la ime, tvoj novi ljubimac će se pojaviti u tvojoj Staji čim to učiniš. Koji ljubimac? To ovisi o tome koliko si proživio/la promjena u Habitici.

Uživaj i hvala ti što si dio naše zajednice - to nam puno znači! <3

Autor(i): Beffymaroo, SabreCat, Apollo, Piyo, viirus, Paglias i TheHollidayInn

Novi članovi osoblja: Apollo and Piyo[]

Npc apollo.png
Npc piyo.png
Oduševljeni smo što možemo najaviti da su naši dugogodišnji dizajneri Apollo i Piyo sad postali dio osoblja! Napravili su jako puno prekrasnih stvari za stranicu i mobilne aplikacije i ne možemo biti sretniji što ih primamo u tim! Hajde im čestitaj u the Krčmi!

Autor(i): the Habitica Team


18. 10. 2018.[]

HABITIČIN BLOG: WIKI, REFLEKTORI O KORIŠTENJU HABITICE I O CEHOVIMA

Promo fall festival 2018.png

Objava na blogu: Velike gale[]

Istaknuti Wiki članak ovog mjeseca je o Habitičinim Velikim galama! Nadamo se da će ti pomoći dok uživaš u Jesenskom festivalu i raduješ se našim drugim uzbudljivim galama. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards

Scene positivity.png

Reflektori o korištenju Habitice i o Cehovima na temu slavljenja sebe[]

Imamo novih objava na blogu o raznim načinima na koje se može koristiti Habiticu kako bi ti pomogla slaviti sebe i tvoja postignuća! Kao prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ načine na koje možeš dijeliti svoje pobjede. Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sustava zadataka i drugih mogućnosti kako bi dijelio/la svoj ponos na svoje pobjede! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi razvijao/la zdrave navike oko spavanja i odmaranja? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


11. 10. 2018[]

PRILAGODBE AVATARA ZA JESENSKI FESTIVAL I ČPP U VEZI KORISNIČKIH IMENA

Promo fall customizations 2018.png

Nadnaravne boje kože & uklete boje kose[]

Sezonska izdanja ukletih boja kose su sada dostupna za kupovinu! Sada možeš bojati kosu svog avatara u boju bundeve, ponoći, gumenih bombona, sablasno bijelu, boju zombija ili noći vještica. Nestat će nakon 31. listopada pa ih zato nemoj zaboraviti isprobati!

Nadnaravni komplet boja kože je također dostupan do 31. listopada! Tvoj avatar sada može postati gorostas, kostur, bundeva, gumeni bombon, reptil ili strašna sjena.


Uvijek isti predmeti sezonskih izdanja se ponavljaju svake godine, ali su dostupni za kupovinu samo tijekom kratkog perioda. Možeš pronaći ove uzbudljive boje kože i kose pod Korisnik>Uredi avatara. Nabavi ih sada ili ćeš trebati čekati do sljedeće godine!

Autor(i): Lemoness, mariahm i crystalphoenix

Scene nametag.png

Ažuriranje jedinstvenih korisničkih imena i ČPP[]

Prošlo je tjedan dana otkad smo najavili prebacivanje na jedinstvena korisnička imena. Do sada je oko polovina aktivnih Habitičana potvrdilo svoja korisnička imena i spremni su. Nemoj zaboraviti otići u Postavke i potvrditi svoje korisničko ime!

Vidjeli smo više pitanja koja plutaju uokolo po zajednici pa smo htjeli pružiti nekoliko pojašnjenja u vezi promjena:

  • Korisničko ime će biti prikazano uz tvoje ime za prikazivanje u chatovima i na tvom provilu
  • Korisnička imena moraju biti jedinstvena kako bi ljudi bili sigurni da šalju poziv ili poruku pravoj osobi
  • Imena za prikazivanje nisu jedinstvena i dvije osobe mogu imati isto. Tvoje ime za prikazivanje može biti isto ili različito od tvoj korisničkog imena
  • Možeš promijeniti svoje ime za prikazivanje i korisničko ime bilo kada, čak i nakon što ih potvrdiš
  • Izmjene u chatovima i pozivnicama će se postepeno izbacivati nakon otprilike mjesec dana

Ako želiš pročitati ČPP koji ulazi malo više u dubinu o ovoj promjeni i vidjeti primjer koji pokazuje kako će stvari funkcionirati, slobodno posjeti naš blog!


9. 10. 2018.[]

PUSTOLOVINA POTJERE ZA ALIGATOROM I SABLASNE ŠLJOKICE

Nova pustolovina potjere za ljubimcima: Insta-gator![]

Odmah ostavi što radiš i hajde u Dućan pustolovina!* Nabavi najnoviju pustolovinu potjere za ljubimcima, Insta-gator, i zaradi nekoliko podmuklih aligatora za ljubimce izvršavajući svoje zadatke u pravom životu.

Tekst: Mike.Antonacci
Slike: gully, mfonda, UncommonCriminal, tabbytoes i Willow the Witty

Promo alligator.png

Sablasne šljokice u Sezonskom dućanu[]

Promo spooky sparkles 2016.png
U Sezonski dućan je stigao novi artikal kojeg je moguće kupiti zlatnicima: sablasne šljokice! Kupi ga i onda ga upotrijebi na svojim prijateljima. Mislim se kako će djelovati?

Ako netko na tebe baci sablasne šljokice, dobit ćeš značku "Zastrašujući prijatelji"! Bez brige, bilo kakvi misteriozni efekti će nestati već sljedeći dan...ili ih možeš ranije neutralizirati kupovinom Neprozirnog napitka!

Dok si već tu, nemoj zaboraviti pogledati ostale artikel u Sezonskom dućanu! Ima dosta komada opreme od prethodnih Jesenskih festivala. Sezonski dućan će biti otvoreno samo do 31. listopada pa bi ti bilo pametno da se opremiš sada.


4. 10. 2018.[]

POZADINE ZA LISTOPAD I ARTIKLI IZ ORMARA!

Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sad se tvoj avatar može šuljati kroz sablasnu tamnicu, usuditi se prići jezivom dvorcu i uživati u sjaju riječnog rukavca prepunog krijesnica. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Asa pika. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): AnnDeLune, gully, Vampitch, GeraldThePixel, NekoAtsumeLARPer, Shred i SabreCat

Promo armoire backgrounds 201810.png

2. 10. 2018.[]

PROMJENE S KORISNIČKIM IMENIMA

Scene nametag.png

Pozdrav Habitičani! Dosta vas je do sada već primilo e-mail u vezi nekih promjena koje stižu u naš sustav korisničkih imena. Tvoje ime za prijavu će sada biti unikatno, jasno korisničko ime! Ova promjena će olakšati pronalaženje, pozivanje i spominjanje tvojih prijatelja unutar Habitičinih društvenih prostora, a ujedno će nama omogućiti dodavanje novih funkcija u budućnosti. Ako želiš vidjeti ili promijeniti svoje korisničko ime, to možeš učiniti u Postavkama.

Autor(i): Apollo, piyo, viirus i SabreCat


2. 10. 2018.[]

SVI IZAZOVI! VIJESTI O USPJEŠNIM ODLUKAMA, TAKE THIS, POVRATKU U ŠKOLU I IZAZOVIMA KOSTIMA

Izazov uspješnih odluka za listopad 2018.[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Staying Strong (Ostani jak), fokusiramo se na zadržavanje tvoje motivacije kako se bližimo kraju godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. studenog.

Čestitamo dobitnicima Izazova za rujan: RubberSoul, KateMomster, 0xymore, Sindyr i IceBlueMelody!

Autor(i): Beffymaroo

Novi Take This izazov[]

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran,"+2 bonus inteligencije!", s naglaskom na dubinsko učenje teme koja te zanima. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Dobivanje bodova za inspiraciju!": dobitnik/ca glavne nagrade Wehna te drugoplasirani Sikk Jones the Rogue, Archangel, Tally, Micha The Seer i Eeveelee! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness i SabreCat

Pobjednici izazova Priprema za povratak u školu[]

Pobjednici Habitičinog izazova Priprema za povratak u školu su odabrani! Čestitamo: Hanieh S, MXD, boknoy4, zyf32123 i MotThePaladin!

Hvala svima koji su sudjelovali! Thank you to everyone who participated! We're excited to help you pursue your goals through the new school year and beyond!

Autor(i): Beffymaroo

Izazov kostima[]

Achievement-costumeContest6x.png
Počeo je Izazov kostima! Od sad pa do 31. listopada, odjeni se u stvarnom životu kao svoj avatar i objavi fotografiju na društvenim medijima kako bi dobio/la oznaku Izazova kostima za kojom svi žude i priliku za biti istaknut/a na našem Tumblru ili Instagramu u sklopu Habitičinog Cosplay petka! Pročitaj puna pravila na stranici Izazova.

Autor(i): Beffymaroo


rujan 2018.[]

27. 9. 2018.[]

POSPANI AVATARI; POSLJEDNJA PRILIKA ZA KOMPLET JESENSKOG OKLOPA I PAKET PUSTOLOVINA ŠUMSKIH PRIJATELJA

Spava li tvoj avatar?[]

Hey, Habitičani! Možda ste primijetili da smo doživjeli prekid rada servera 25. rujna. Radi ovog problema, smjestili smo sve korisnike u Svratište kako bismo spriječili ikakvu nepoštenu štetu. Kako bi se odjavio/la iz Svratišta i nastavio/la primjenjivanje štete od Svakodnevnih zadataka kao i štete koju nenesu bosovi u Pustolovinama, otiđi pod Izbornik>Društveno>Krčma>Detalji (na mobitelu) ili Cehovi>Krčma (na webu) i klikni na narančasti gumb na kojem piše "Nastavi štetu".

Hvala vam svima na vašem strpljenju i podršci tijekom ovog prekida rada. Uvijek smo zahvalni za našu izuzetnu, predivnu zajedicu! <3

Promo mystery 201809.png

Posljednja prilika za komplet jesenskog oklopa[]

Podsjetnik: ovaj vikend ti je zadnja prilika za pretplatiti se i dobiti jesenski komplet! Pretplata također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što se dulje pretplatiš, to dobivaš više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Promo forest friends bundle.png

Posljednja prilika za paket pustolovina Šumskih prijatelja[]

Ovo je također posljednji tjedan kad možeš na popustu kupiti paket pustolovina Šumskih prijatelja koji uključuje pustolovine jelena, ježa i drvca, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Nemoj zaboraviti zgrabiti ovaj paket u Dućanu pustolovina prije nego što se ljubimci razbježe u žbunje!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCat
Tekst: Daniel the Bard, Flutter Bee i Lemoness
Slike: Uncommon Criminal, InspectorCaracal, Leephon, aurakami, FuzzyTrees, PainterProphet i plumilla


25. 9. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA RUJAN, SABLASNI I SVIJETLEĆI NAPICI ZA IZLIJEGANJE I OBJAVA NA BLOGU O DOPRINOŠENJU HABITICI

Promo mystery 201809.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za rujan![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za rujan: komplet artikala jesenskog oklopa! Imaš samo do 30. rujna za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo ghost potions horizontal.png

Sablasni i svijetleći napici za izlijeganje[]

Vratili smo sablasne napitke i dodali sasvim novu vrstu čarobnog napitka za izlijeganje: svijetleću! Od sad pa do 31. listopada možeš kupiti ove napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što sablasni i svijetleći napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Hermi, AaronTheTwin, tricksy.fox i SabreCat

HabitRPG-Community-Guidelines-PublicGuilds.png

Objava na blogu: Doprinošenje Habitici[]

Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi doprinošenjem Habitici. Nadamo se da će ti pomoći uključiti se u naš projekt otvorenih izvora i našu divnu zajednicu! Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


20. 9. 2018.[]

POČINJE JESENSKI FESTIVAL! POSEBNA IZDANJA JESENSKE OPREME, OTVARANJE SEZONSKOG DUĆANA I OPREMA NIL-OVA!

Promo fall festival 2018.png

Posebna izdanja opreme klasa![]

Od sada pa do 31. listopada, u stupcu Nagrada je dostupna oprema posebnih izdanja! Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti ili ratnički Minotaur, Alter ego Lupež, iscjeljujuća Biljka mesožderka ili Čarobnjak Slatkišomant. Bilo bi ti pametno biti produktivan/na kako bi zaradio/la dovoljno zlatnika prije nego što kostimi nestanu...

Autor(i): AnnDeLune, Vikte, QuartzFox, Beffymaroo i SabreCat

Promo fall festival 2017.png

Otvoren je Sezonski dućan[]

Sezonski dućan je otvoren! Trenutno u skladištu ima jesenska izdanja sezonskih stvari, uključujući prošle jesenske komplete. Sve tamo će biti dostupno za kupovinu tijekom Jesenskog festivala svake godine, ali je sad otvoren samo do 31. listopada tako da bi ti bilo najbolje se odmah opremiti ili ćeš trebati čekati cijelu godinu kako bi ponovno mogao/la kupiti ove artikle!

Autor(i): AnnDeLune, ʂʈєƒąʃųƥągųʂ, Katy133, Lilith of Alfheim, Definitely not a villain, ShoGirlGeek, cataclysms, maxpendragon, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Seasonalshop open.png

Oprema NIL-ova[]

Svi su se sjurili do Rascvjetanih poljana kako bi slavili ovaj sablasni festival žetve. Nemoj zaboraviti pogledati sve nove komplete koje ljudi nose!


18. 9. 2018.[]

REFLEKTORI O KORIŠTENJU HABITICE I O CEHOVIMA NA TEMU PRAKTIČNIH VJEŠTINA

Imamo novih objava na blogu o raznim načinima na koje se može koristiti Habiticu za pomoći oko ručnog rada i praktičnih vještina! Kao prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ načine korištenja Habitice za pomoć oko praktičnih projekata. Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta za korištenje Habitičinog sustava zadataka za upravljanje i ovakvom vrstom zadataka! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi proslavio/la sebe i svoja postignuća? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui

Scene tools.png

11. 9. 2018.[]

NOVI PAKET PUSTOLOVINA ZA LJUBIMCE NA POPUSTU: ŠUMSKI PRIJATELJI!

Ako želiš dodati malo šumske divljine u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 30. rujna možeš kupiti paket pustolovina za ljubimce "Šumski prijatelji" i dobiti pustolovine jelena, ježa i drvca, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCat
Tekst: Daniel the Bard, Flutter Bee i Lemoness
Slike: Uncommon Criminal, InspectorCaracal, Leephon, aurakami, FuzzyTrees, PainterProphet i plumilla

Promo forest friends bundle.png

4. 9. 2018.[]

NOVE POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA, IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA I TAKE THIS IZAZOV

Pozadine i artikli iz ormara za rujan![]

Promo armoire backgrounds 201809.png
Već smo dodali tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sad tvoj avatar može ići u Berbu jabuka, stajati na Divovskoj knjizi ili se družiti sa svojim ljubimcima i jahaćim životinjama u Udobnoj staji. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet knjigoveže. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): GeraldThePixel, Maans, virginiamoon, shanaqui, fasteagle190


Izazov uspješnih odluka za kolovoz 2018. i novi Take This izazov[]

Scene perfect day.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Proslavi svoje pobjede, fokusiramo se na gledanje unatrag kako bi se vidio sav tvoj dosadašnji napredak! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. listopada.

Čestitamo dobitnicima Izazova za kolovoz: Enkia the Wicked, wondergrrl, renko, Mibbs i TereLiz!

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Dobivanje bodova za inspiraciju", s naglaskom na kreativne pothvate. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Notice Me, Senpai! (Primijeti me, Senpai!)": dobitnik/ca glavne nagrade Sebem.seme te drugoplasirani Jessie, MaxClayson, kayote, Madison Walrath i LaChistosa. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, SabreCat


kolovoz 2018.[]

30. 8. 2018.[]

ZADNJA PRILIKA ZA KOMPLET VULKANSKOG ZMAJA I REFLEKTOR O POVRATKU U ŠKOLU

Zadnja prilika za komplet Vulkanskog zmaja[]

Promo mystery 201808.png
Podsjetnik: ovo je zadnji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Vulkanskog zmaja! Pretplata također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što se dulje pretplatiš, to dobivaš više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Posebni korisnički reflektor: izdanje za povratak u školu[]

Scene studying.png
Spremaš li se za početak škole (ili je pak škola već počela) i koristiš Habiticu da se motiviraš i organiziraš? Pogledaj ovaj posebni Korisnički reflektor u kojem su istaknuti savjeti od kolega Habitičana! Oni nude mnoštvo korisnih savjeta o korištenju popisa zadataka i još puno toga kako bi mogao/la preduhitriti svoje učeničke (ili profesorske) obveze za ovu godinu.

Autor(i): shanaqui29. 8. 2018.[]

NOVE PRILAGODBE AVATARA: ŽIVOTINJSKI REPOVI

Promo animal tails.png
Dostupne su nove prilagodbe za tvog avatara! Pogledaj naše nove komplete repove koji savršeno idu uz životinjske teme i uši - slagat ćeš se sa svojim ljubimcima bolje nego ikad. Možeš ih pronaći pod Korisnik > Avatar > Dodatno. Uživaj!

Autor(i): tricksy.fox, Beffymaroo, SabreCat


23. 8. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA KOLOVOZ I WIKI REFLEKTOR O PRILAGOĐAVANJU ISKUSTVA HABITICE

Otkrivamo pretplatnički komplet za kolovoz![]

Promo mystery 201808.png
Pretplatnički predmeti za kolovoz su otkriveni: Komplet predmeta Vulkanskog zmaja! Imaš samo do 31. kolovoza za preuzeti komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Objava na blogu: Kreiranje jedinstvenog iskustva[]

Scene casting spells.png
Istaknuti wiki članak za ovaj mjesec se bavi korištenjem mogućnosti Habitice za stvaranje jedinstvenog iskustva! Nadamo se da će ti pomoći dok sebi prilagođavaš Habiticu kako bi učinio/la aplikaciju još više motivirajućom i zabavnom. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui, the Wiki Wizards


21. 8. 2018.[]

Promo ember potions.png
POVRATAK VATRENIH NAPITAKA ZA IZLIJEGANJE!

Vratili su se! Od sad pa do 21. rujna, možeš kupiti vatrene Napitke za izlijeganje na Trgovini i koristiti ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni Napici za izlijeganje ne djeluju na jaja Pustolovnih ljubimaca.) Vatreni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesi bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što nestanu s Tržnice, bit će barem godinu dana prije nego što su Vatreni napici za izlijeganje ponovno dostupni. Zato ih zgrabi sad!

Autor(i): Balduranne, SabreCat


16. 8. 2018.[]

NOVA PUSTOLOVINA ZA LJUBIMCE: KLOKANI! PLUS REFLEKTOR O SUDJELOVANJU U ZAJEDNICI HABITICE

Nova pustolovina za ljubimce: klokanska katastrofa![]

Promo kangaroo.png
Osjećaš li se ikad kao da si izbjegao/la zastrašujući zadatak, ali ti se stalno vraća u mozak poput bumeranga u letu? Nabavi posljednju pustolovinu za ljubimce, "Klokanska katastrofa," iz Dućana pustolovina i izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu zaradi nekoliko pronicljivih klokana za ljubimce!

Tekst: summra, SabreCat
Slike: stefalupagus, mewrose, LilithofAlfheim, ChrisSpatzerl, Willow the Witty, tricksy.fox, Beffymaroo

Reflektori o korištenju Habitice i o Cehovima na temu uključivanja u zajednicu Habitice[]

Scene tavern.png
Imamo novih objava na blogu o načinima na koje se možeš uključiti u zajednicu Habitice! Kao prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći zaraditi titulu cijenjenog doprinositelja Habitici. Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta o drugim načinima na koje možeš doprinijeti ili naprosto postati društveniji/a na stranici ili u aplikaciji! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu dok savladavaš praktične vještine? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): shanaqui


8. 8. 2018.[]

SLUŽBENI IZAZOV: PRIPREME ZA POVRATAK U ŠKOLU!

Scene reading.png
Školska godina se nadvija nad mnoštvom učenih Habitičana pa smo zato pripremili posebni Izazov za povratak u školu kako bismo olakšali prijelaz iz ljeta u novi semestar. Pogledaj ga sad kako bi imao/la priliku pobijediti. Petero sretnih dobitnika će dobiti značku za svoje profile i izbor između pretplate na poklon ili Dragulja!

Autor(i): Beffymaroo


2. 8. 2018.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA KOLOVOZ I MOGUĆNOST VIĐENJA SUDIONIKA U IZAZOVU!

Nove pozadine i artikli iz ormara![]

Promo armoire backgrounds 201808.png
Dodali smo tri nove pozadine u Trgovinu pozadinama! Sad tvoj avatar može letjeti iznad Kamenitog kanjona, a Rocky Canyon, odradi sparing na terenu za vježbanje i prijeđi preko dražesnog mosta. Pogledaj ih pod Ikona korisnika > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje Komplet ukrašenog Strijelca. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Lalaitha, Kiwibot, Balduranne, Irrevenant, DialFforFunky, RandomGryffindor, Mewrose, CitrineQuartzFox

Novo! Popis sudionika u izazovu[]

Stigla je nova opcija na stranici tvoje Družine! Ako sudjeluješ u Izazovu, sad možeš vidjeti sve članove Družine koji su se pridružili Izazovu putem poveznice s popisom sudionika u okviru koji prikazuje vaš napredak. Uživaj!

Autor(i): thefifthisa

1. 8. 2018.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA ZA KOLOVOZ 2018. I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Scene buying rewards.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Count Your Treasure (Broji svoje blago), fokusiramo se na važnost nagrada! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 3. rujna.

Čestitamo dobitnicima Izazova za srpanj: Krilae, catliyon, cemelee, Rafael Moura, and Eduardo The Invincible!

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Notice Me, Senpai! (Primijeti me, Senpai!)", s naglaskom na traženje pomoći kad se borimo s nečim. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Dugogodišnji sudionici Take This Izazova su možda primijetili da su posljednji Izazovi bili reprize ranijih. Imamo doduše odlične vijesti: od sljedećeg mjeseca ćemo početi izbacivati potpuno nove Izazove od Take This tima i to vezane uz mentalno zdravlje i brigu o sebi! Nastavite pratiti!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Multi-Player Co-Op Exercise!" (Kooperativna multi-player vježba"): dobitnik/ca glavne nagrade Lex Talion te drugoplasirani wcampospro, KorJik_3, FortemFiducia, DanDee i Xander Scott! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This seta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, Take This tim, Lemoness, Beffymaroo, SabreCat


srpanj 2018.[]

31. 7. 2018.[]

IMENDAN HABITICE; POSLJEDNJA PRILIKA ZA LJETNI BAL I PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA SRPANJ

Imendan Habitice i nagrade ljubičastog grifona![]

Promo naming day 2018.png
Sretan imendan Habitice! U čast dana kad smo promijenili ime aplikacije iz HabitRPG u Habitica, dali smo svima jedno postignuće kao i nekoliko komada ukusne torte za vaše ljubimce i jahaće životinje.

Kad smo već na temi ljubimaca i jahaćih životinja, dali smo svim korisnicima nagradu kraljevski ljubičastog Grifona! Ovisno o tome koliko si s nama proslavio/la imendana, poklonjen ti je ili Melior (odrasli kraljevsko ljubičasti grifon, jahaća životinja), njegova sestrica Meliora (kraljevsko ljubičasti grifon, ljubimac), kraljevsko ljubičasti grifonski šljem ili kraljevsko ljubičasti grifonski plašt!


Hvala ti što koristiš Habiticu - svi nam vi toliko značite. Nadamo se da ćete uživati u svojim poklonima!

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, Baconsaur

Posljednja prilika za komplet Morske zmije[]

Promo mystery 201807.png
Podsjetnik: ovo je posljednji dan kad se možeš pretplatiti i dobiti na poklon komplet Morske zmije! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Na što se dulji period pretplatiš, to možeš više Dragulja kupiti!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo


26. 7. 2018.[]

NOVA MOGUĆNOST ZA GRUPNE PLANOVE: ZAJEDNIČKO IZVRŠAVANJE ZADATAKA

Scene todos.png
Dodali smo novu mogućnost za Zadatke u sklopu Grupnih planova: zajedničko izvršavanje zadataka! Sada možeš postavljati Zadatke na Ploču sa zadacima tako da je grupni zadatak izvršen tek kad ga svi članovi izvrše. "Pojedinačni" zadatak je izvršen kad ga bilo tko obavi (to je utrka!), dok se zadatak postavljen pod "Svi" smatra izvršenim tek kad ga obave svi kojima je dodijeljen. Možeš pronaći ove opcije uređivanjem Zadatka na svojoj Ploči zadataka.

Mnogi od vas su željno iščekivali implementaciju ove mogućnosti. Nadamo se da će vam pomoći bolje organizirati i motivirati Grupu za uspjeh!

Autor(i): SabreCat, TheHollidayInn, paglias


24. 7. 2018.[]

ORKE ZA LJETNI BAL I PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA SRPANJ

Orke za sve![]

Promo orcas.png
Morske zmije nisu jedine životinje koje jašu valove uokolo Lijenograda: izgleda da je nekoliko prijateljski nastrojenih Orka zaplivalo u staje Habitice! U čast zgode Ljetnog bala, svatko tko nije već dobio obje Orke dobiva jednu za jahaću životinju ili ljubimca. Uživajte!

Autor(i): Beffymaroo, UncommonCriminal

Otkriveni pretplatnički predmeti za srpanj![]

Promo mystery 201807.png
Pretplatnički predmeti za srpanj su otkriveni: komplet Morske zmije! Imaš samo osam dana za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


19. 7. 2018.[]

HABITICA COMIC-CON SUSRET I WIKI REFLEKTOR O POMODORO METODI

Habitica na Comic Conu u San Diegu![]

Promo unconventional armor background.png
Beffymaroo će predstavljati Habiticu na Comic Conu u San Diegu ove godine. Ako je želiš upoznati zajedno s ostalim Habitičanima, pridruži nam se na San Deigo SDCC susretu! Beffymaroo će dijeliti naljepnice na Habiticu, promo kodove za komplet Nekonvencionalnog oklopa i drugi primamljivi plijen (u ograničenim količinama!).

Susret će se održati u subotu, 21. srpnja u San Diego Bayfront Hilton lobiju od 12 - 13 h! Traži zastavu na ljubičastog grifona. Jedva te čekamo vidjeti :)

Wiki reflektor: Pomodoro metoda[]

Scene pomodoro.png
Istaknuti Wiki članak ovog mjeseca je o Pomodoro metodi! Nadamo se da će ti pomoći u potrazi za novim strategijama za produktivnost. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui, the Wiki Wizards


17. 7. 2018.[]

NOVA PUSTOLOVINA ZA LJUBIMCE: MORSKA ZMIJA!

Promo seaserpent.png
Novo podmorsko izaslanstvo kreće s Vezova vrijednosti i ulazi u opasne vode kad moćna Morska zmija upliva u kadar! Uzmi posljednju pustolovinu za ljubimce, Opasnost u dubinama: Napad Morske zmije! i zaradi nekoliko svjetlucavih Morskih zmija za ljubimce obavljajući zadatke u stvarnom životu.

Tekst: gwyllgi
Slike: Aries Faries, Witticaster, *~Seraphina~, Mara, 1920-kun


16. 7. 2018.[]

AŽURIRANJE iOS APLIKACIJE!

Promo ios July 2018.png
Ažurirali smo našu iOS aplikaciju! Mnoštvo je stranica ažurirano, uključujući Zadatke, Opremu, Cehove i Družine. Također smo dodali zvučne efekte, hura! Sada možeš i izbrisati svoj račun unutar aplikacije. Također smo smrskali velik broj dosadnih bugova, uključujući greške s prikazivanjem Družina, Artikala i pozadina, neke bugove u vezi rokova Zadataka i još toga!

Nadamo se da ćeš uživati u novom izdanju! Nemoj ga zaboraviti preuzeti sad za što bolji doživljaj Habitice.

Ako ti se sviđaju popravci koje radimo u našoj aplikaciji, molimo te da razmoštriš opciju pisanja osvrta na novu verziju. Stvarno nam pomaže! Stare recenzije se skriju sa svakim ažuriranjem, ali ako odeš u odjeljak s osvrtima, možeš svoj ponovno objaviti samo s jednim dodirom prsta.

Autor(i): viirus, piyo


12. 7. 2018.[]

REFLEKTOR O UKLJUČIVANJU U ZAJEDNICU HABITICE I REFLEKTOR CEHOVA O TRENIRANJU UMA

Scene reading.png
Imamo novih objava na blogu o načinima na koje možeš koristiti Habiticu za poticanje i treniranje uma! Prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe neke od Cehova koji ti mogu pomoći u istraživanju načina na koje možeš koristiti Habiticu za poboljšati svoju rutinu mentalnog treninga. Također smo objavili Reflektor o uključivanju u zajednicu Habitice u kojem je istaknut velik broj odličnih savjeta za korištenje sustava zadataka u Habitici za upravljanje svojom mentalnom gimnastikom! Ove savjete su napisali Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Koji su tvoji savjeti za uključivanje u uzbudljivu zajednicu doprinositelja Habitice? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): Beffymaroo, the Wiki Wizards


10. 7. 2018.[]

Promo splashy skins.png
VODENE TEME

Sezonsko izdanje Vodenih tema je dostupno do 31. srpnja! Možeš upotpuniti izgled svog ljetnog avatara sa sljedećim temama: Riba klaun, Duboki ocean, Tropske vode, Sirensko zlatna, Sirensko zelena, Sirensko plava, Sirensko crvena i Morski pas.

Ovo sezonsko izdanje kompleta podešavanja će biti moguće kupiti samo do 31. srpnja nakon čega će teme nestati do sljedeće godine. Stoga ih nemoj propustiti ugrabiti sada! Možeš ih pronaći pod Korisnik > Uredi avatar!

Autor(i): Lemoness, UncommonCriminal


3. 7. 2018.[]

POZADINE ZA SRPANJ I ARTIKLI IZ ORMARA!

Promo armoire backgrounds 201807.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sad tvoj avatar može promatrati podmorski život pokraj Morskog jezera, lutati kroz podmorski grad Lijenograd ili plivati u Mračnim dubinama među bioluminiscentnim životinjicama. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima novih artikala u Začaranom ormaru koje možeš kupiti Zlatnicima, uključujući Komplet Gusarske princeze. Bolje bi ti bilo da što marljivije radiš na svojim zadacima u stvarnom životu kako bi zaradio/la sve te komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): AnnDeLune, gully, Great and Powerful, Irrevenant, GeraldThePixel, AwsamSwazzy, RandomGryffindor

2. 7. 2018.[]

IZAZOVI ZABITICE ZA SRPANJ: USPJEŠNO OSTVARIVANJE CILJEVA I TAKE THIS

Scene party healing.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova koji se nalazi u Cehu Official New Year's Resolution (službenom Cehu novogodišnjih oduka). Ovi Izazovi su osmišljeno da ti pomognu izgraditi i održati ciljeve koji su suđeni na uspjeh i onda da ih se držiš kako godina protječe. Za Izazov ovog mjeseca, Convene Your Companions (Sazovi svoje prijatelje), fokusiramo se na izgradnju osjećaja odgovornosti među prijateljima unutar društvenih prostora Habitice! Nagrada iznosi 15 Dragulja i bit će dodijeljena petorici sretnih dobitnika 1. kolovoza.

Čestitamo dobitnicima Izazova za lipanj: Pyrrh Pianissimo, Stephable, Lizzie, zoefcunningham i Tortoise!

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Multi-Player Co-Op Exercise!" (Kooperativna multi-player vježba), s naglaskom na pronalaženje fitness partnera za dodatnu odgovornost. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Pobjeda heroja!": dobitnik/ca glavne nagrade StormyMudd te drugoplasirani MrPandaChao, likesevenspoon, Maira Severo, Laylah i panzerkroete. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This seta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, Take This tim, Lemoness, Beffymaroo, SabreCat


lipanj 2018.[]

28. 6. 2018.[]

ZADNJA PRILIKA ZA KOMPLET PRIVLAČNE UDIČARKE I PAKET PUSTOLOVINA AKVATIČKIH AMIGOSA; ISTAKNUT WIKI ČLANAK O STVARANJU CEHOVA

Zadnja prilika za komplet Privlačne udičarke[]

Podsjetnik: ovaj vikend ti je zadnja prilika da se pretplatiš i dobiješ komplet Privlačne udičarke! Pretplata također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što se dulje pretplatiš, to dobivaš više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Promo bundle aquaticAmigos.png

Zadnja prilika za paket pustolovina Akvatičkih amigosa[]

Ovo je također posljednji vikend kad možeš kupiti paket pustolovina Akvatičkih amigosa na popustu u kojeg su uključene pustolovine daždevnjaka, sipe i hobotnice i to sve za sedam Dragulja! Nemoj ga zaboraviti pogledati u Dućanu pustolovina prije nego što otpluta!

Objava na blogu: Savjeti za stvaranje i održavanje Cehova[]

Scene tavern.png
Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec je o stvaranju i održavanju Cehova! Nadamo se da će ti pomoći istražiti društvene dijelove Habitice. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui, the Wiki Wizards


26. 6. 2018.[]

NOVI STAKLENI I VODENI ČAROBNI NAPICI ZA IZLIJEGANJE I MORSKA PJENA!

Novi stakleni čarobni napici za izlijeganje i povratak vodenih napitaka![]

Promo aquatic glass potions.png
Promo seafoam.png
Stigla je nova vrsta ljubimaca! Od sada pa do 31. srpnja možeš kupiti Staklene i Vodene napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što Stakleni i Vodeni napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): stefalupagus, Beffymaroo, Mako413, Willow The Witty, SabreCat

Morska pjena![]

Baci nešto morske pjene na svoje prijatelje i pretvorit će se u veselu morsku zvijezdu do njihovog sljedećeg krona! Možeš kupiti morsku pjenu u Sezonskom dućanu u zamjenu za Zlatnike. Uz to, ako tebe netko poprska morskom pjenom, dobit ćeš značku Vodenog prijatelja!

Ne želiš biti morska zvijezda? Samo kupi malo pijeska u svom stupcu Nagrada da bi obrnuo/la čaroliju.

Morska pjena će biti dostupna do 31. srpnja!

Autor(i): Lemoness

22. 6. 2018.[]

REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE I REFLEKTOR O CEHOVIMA NA TEMU RODITELJSTVA I OBITELJSKOG ŽIVOTA PLUS NOVA ZAKULISNA OBJAVA!

Scene families.png
Imamo novih objava na blogu o svim načinima na koje možeš koristiti Habiticu da ti pomogne po pitanjima roditeljstva i obiteljskog života! Kao prvo, postoji Reflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ načine za korištenje Habitice da ti kućanstvo i obiteljski život učine što mirnijima! Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta o načinima na koje možeš koristiti sistem zadataka u Habitici za upravljanje roditeljskim i obiteljskim obavezama! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).
Scene moderators.png
Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi izgradio/la rutinu koja ti potiče um i održava ga na oprezu? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Također imamo novu Zakulisnu objavu na Habitičinom blogu o zabavnim činjenicama i šašavim šalama iz tima Moderatora i njihovog privatnog chata. Poviri ga!

Autor(i): Beffymaroo, the Habitica Staff, the Moderator Team


21. 6. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA LIPANJ I PROMJENE U POVIJESTI HABITA

Otkriveni su pretplatnički predmeti za lipanj![]

Promo mystery 201806.png
Otkriveni su pretplatnički predmeti za lipanj: komplet Privlačne udičarke! Imaš samo do 30. lipnja za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promjene u povijesti Habita[]

Za nekoliko dana ćemo napraviti promjene u načinu na koji se sprema povijest Habita kako bismo poboljšali opći rad stranice i smanjili broj grešaka za ljude koji imaju puno aktivnih zadataka.

Ako gledaš povijest Habita koristeći alat poput Alata za prikazivanje podataka više nećeš moći vidjeti oznake s vremenom koje pokazuju kad si kliknuo/la na Naviku. I dalje ćeš moći vidjeti koliko si je puta kliknuo/la u određenom danu.

Zato, ako koristiš svoje Navike za bilo koje zadatke za koje je vremenska oznaka bitna, ovo je samo upozorenje i napomena da sačuvaš svoje podatke negdje drugdje pošto će podaci o vremenskim oznakama biti izgubljeni kad se promjena pokrene!

Ako si razvio/la alat treće strane ili proširenje za Habiticu, molimo te da pogledaš ove bilješke na GitHubu tako da možeš ažurirati ono što ti je potrebno.

Hvala ti na razumijevanju dok radimo na poboljšavanju Habitice. <3

Autor(i): Paglias


6/19/2018[]

POČINJE LJETNI BAL: LJETNI KOMPLETI ZA KLASE, SEZONSKI DUĆAN I UKRASI ZA NIL-ove!

Da bi pobjegli od ljetnih vrućina u gradu Habit, svi su se preselili u podvodni grad Ljenograd. Ljetni bal je započeo!

Ljetni kompleti za klase[]

Promo summer splash 2018.png
Od sad pa do 31. srpnja, dostupna su posebna izdanja kompleta u stupcu Nagrada. Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti Čarobnjak riba-lav, Lupeški ribar, Sijamski borac ili liječnički Vladar sirena! Bilo bi ti pametno biti produktivan/na kako bi zaradio/la dovoljno zlatnika prije nego što kostimi nestanu. Sretno!

Autor(i): Vampitch, Vikte, TheDudeAbides, Lalaitha, and Beffymaroo

Sezonski dućan je otvoren![]

Seasonalshop summer2015.png
Sezonski dućan je otvoren! Sezonska čarobnica skladišti sezonska izdanja kompleta od prijašnjih ljeta koji su sad dostupni u zamjenu za Dragulje umjesto Zlatnika. Uz to, bit će još zabavnih stvari u dućanu u nastavku događaja. Sezonski dućan će samo biti otvoren do 31. srpnja tako da nemaš što čekati!

Autor(i): SabreCat, Lemoness, AnnDeLune, Vampitch, nonight, tricksy.fox, Giu09, JaizakAripaik, Teto Forever i Kai

Kostimi NIL-ova i ukrasi u dućanu[]

Npc matt Summer Splash.png
Izgleda da su se neigrači likovi (NIL-ovi) već prilično prepustili veselom ljetnom raspoloženju diljem stranice. A tko ne bi? Uostalom, slijedio još slavlja na pretek...

Autor(i): Lemoness i Beffymaroo


12. 6. 2018.[]

NOVI SNIŽENI PAKETI PUSTOLOVINA LJUBIMACA: AKVATIČKI AMIGOSI!

Ako se misliš dodati još ljubimaca u svoju staju u Habitici, posrećilo ti se! Od sad pa do 30. lipnja možeš kupiti paket pustolovina ljubimaca "Akvatički amigosi" i dobiti pustolovine daždevnjaka, sipe i hobotnice, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Promo bundle aquaticAmigos.png

5. 6. 2018.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA LIPANJ TE WIKI REFLEKTOR O SAVRŠENIM DANIMA

Pozadine i artikli iz ormara za lipanj![]

Promo armoire backgrounds 201806.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sad tvoj avatar može pjevati u čamcu, pecati s mola ili mahati gusarskom zastavom. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to, imamo nove opreme koju se može kupiti zlatnicima u Začaranom ormaru, uključujući komplet Puhača stakla i plavu haljinu za zabave. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): ChimeraLiani, Gerald The Pixel, AnnDeLune, CarolinaAsh, eyenne, Alonquian TGW i Migu the Wanderer

Objava na blogu: Savršeni dani[]

Scene perfect day.png
Istaknuti Wiki članak za ovaj mjesec se bavi postignućem Savršenog dana! Nadamo se da će ti pomoći dok radiš na izvršavanju svih svojih Svakodnevnih zadataka. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


1. 6. 2018.[]

IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA I TAKE THIS IZAZOV ZA LIPANJ 2018.

Scene hiking.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Mark Your Journey (Označi svoj put), se osvrčemo na tvoja postignuća od siječnja i gledamo unaprijed prema ostatku godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 2. srpnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za svibanj: RubberSoul, Carolee, MyNameIsNotRyn, Rapunculus IV i notunremarkable!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, Pobjeda heroja! s naglaskom na volonterski rad. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa!

Promo take this.png

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Smiri se i nastavi!": dobitniku/ci glavne nagrade Betsy te drugoplasiranima Caiwan (Sári Péter), tebrilas, Christopher, eeyoregirl i Serenity. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo, SabreCat


svibanj 2018.[]

31. 5. 2018.[]

POSLJEDNJA PRILIKA ZA VILINSKE ČAROBNE NAPITKE I KOMPLET PAUNA LAST CHANCE FOR FAIRY POTIONS AND PEACOCK SET

Posljednja prilika za komplet Fenomenalnog pauna[]

Promo mystery 201805.png
Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Fenomenalnog pauna! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Draguglja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to to dobivaš više Dragulja!

Hvala vam puno na vašoj podršci! Vi pomažete Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Posljednja prilika za vilinske čarobne napitke za izlijeganje[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan kad možeš kupiti vilinske čarobne napitke za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godin najranije. Stoga nemoj čekati!

Autor(i): Edge

Promo fairy potions horizontal.png

29. 5. 2018.[]

NOVE PRILAGODBE AVATARA: NAUŠNICE I OBRUČI!

Promo earrings headbands.png

Stigle su nove besplatne prilagodbe koje su dostupne za tvog avatara! Pogledaj naš novi komplet naušnica i obruča u raznim bojama kako bi išli uz svaku kombinaciju. Možeš ih pronaći pod Korisnik > Uredi avatar. Uživaj!

Autor(i): Breadstrings, AnnDeLune, Beffymaroo i SabreCat

24. 5. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMET ZA SVIBANJ I KORISNIČKI REFLEKTOR!

Otkriveni su pretplatnički predmeti za svibanj![]

Promo mystery 201805.png
Otkriveni su pretplatnički predmeti za svibanj: komplet Fenomenalnog pauna! Imaš samo do 31. svibnja za dobiti ove artikle kad se pretplatiš. Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Korisnički reflektor: Dr. B iz Take This-a![]

Promo take this.png
Stigao je novi korisnički reflektor na na naš blog! Intervjuirali smo Dr. B. iz Take This tima o njegovom načinu postavljanja Habitice, igranju, mentalnom zdravlju i još puno toga! Pogledaj ga ovdje.

Autor(i): Dr. B i Beffymaroo


15. 5. 2018.[]

POVRATAK VILINSKIH NAPITAKA ZA IZLIJEGANJE!

Vratili su se! Od sad pa do 31. svibnja možeš kupiti Vilinske napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što Vilinski napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Edge, Willow the Witty i SabreCat

Promo fairy potions horizontal.png

10. 5. 2018.[]

REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE I REFLEKTOR O CEHOVIMA NA TEMU MENTALNOG ZDRAVLJA I WELNESSA

Clipart-rosemonkeyct-meditation.png
U čast Mjeseca mentalnog zdravlja, imamo novih objava na blogu o raznim načinima na koje možeš bolje istražiti mentalno zdravlje i wellness putem Habitice! Kao prvo, postoji GReflektor o Cehovima koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok istražuješ put do boljeg mentalnog zdravlja. Također smo objavili Reflektor o korištenju Habitice koji ističe mnoštvo odličnih savjeta o načinima na koje možeš koristiti sistem zadataka u Habitici za upravljanje mentalnim zdravljem i wellnessom! Ove prijedloge su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice).

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za roditeljstvo i/ili organiziranje obiteljskog života? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!


8. 5. 2018.[]

PAKET PUSTOLOVINA ZAGRLJENIH PRIJATELJA I SAVJETI ZA MOTIVIRANJE DRUŽINE

Promo bundle cuddleBuddies.png

Novi paket pustolovina na popustu: Prijatelji za maženje![]

Ako želiš dodati neke nove ljubimce u svoju Staju na Habitici, posrećilo ti se! Od sada pa do 31. svibnja, možeš kupiti paket pustolovina Prijatelja za maženje i dobiti pustolovine zeca, tvora i zamorca, i to sve za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCat
Tekst: Lilith of Alfheim, Teto Forever i Bartelmy
Slike: Willow the Witty, mewrose, Stefalupagus, Pandah, UncommonCriminal, Gully, Draayder, Teto Forever, PainterProphet, Beffymaroo, Faye, RBrinks, Pocketmole i James Danger

Scene casting spells.png

Objava na blogu: Održavanje motivacije u Družinama[]

Jesi li vidio/la naš posljednji istaknuti članak na Wiki stranici? Tiče se održavanja motivacije unutar Družina! Nadamo se da će ti pomoći dok se boriš protiv Habitičinih bosova i svojih zadataka zajedno s prijateljima. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): shanaqui i the Wiki Wizards


1. 5. 2018.[]

NOVE POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA I SLUŽBENI IZAZOVI HABITICE ZA SVIBANJ

Nove pozadine i artikli iz ormara[]

Promo armoire backgrounds 201805.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar se sad može šuljati kroz Terase rižinih polja, uživati u veličanstvenosti Koloseja prvaka i tražiti zabavnu novu obuću u Fantastičnoj trgovini cipela. Potraži ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet obućara. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Katy133, confusus, TheMushroomKing, khdarkwolf, RandomGryffindor, ChimeraLiani i Mewrose

Izazov uspješnih odluka za svibanj 2018. i novi Take This izazov[]

Scene todos.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, "Osvrni se na svoje borilačke taktike", fokusiramo se na oplemenjivanju tvoje strategije kako bismo ti pomogli da zadržiš motivaciju i nastaviš napredovati pošto smo skoro već na pola godine! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. lipnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za travanj: V-Starr, Carlos Víquez, lilliburlero, NowyChris i PizzaMyHeart!

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran "Smiri se i nastavi!", s naglaskom na duboko disanje i smirivanje stresnih emocija. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Testiraj svoju hrabrost!": dobitniku/ci glavne nagrade Nietoste drugoplasiranima Teslectrik, Mflute, Kolthar, lilyandrosemary i thewandererrae! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat


travanj 2018.[]

30. 4. 2018.[]

ZADNJA PRILIKA ZA TRAVANJSKE POSLASTICE!

Zadnja prilika za Komplet šik vjeverice[]

Promo spring fling 2018.png
Promo mystery 201804.png
Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti Komplet šik vjeverice! Pretplata ti također omogućuje kupovinu Draguglja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to to dobivaš više Dragulja!

Hvala vam puno na vašoj podršci! Vi pomažete Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Zadnja prilika za prigodne napitke za izlijeganje, opremu, kožu avatara te boje kose u skladu s Proljetnom žurkom te artikli iz Sezonskog dućana[]

Proljetna žurka se bliži kraju, stoga nemoj zaboraviti zgrabiti ikoje uzbudljive artikle koji su ti zapeli za oko! Ovo uključuje svjetlucave i dugine napitke za izlijeganje na Tržnici. Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine najranije. Stoga nemoj čekati!

Pastelne boje kože i svjetlucave boje kose će također nestati iz ponude kad gala završi. Ako ih kupiš pod Korisnik > Avatar, možeš ih koristit tijekom cijele godine!

Nemoj zaboraviti nabaviti svoju opremu posebnog izdanja Proljetne žurke iz svog stupca Nagrada! Kad se vrati dogodine, bit će u Sezonskom dućanu i bit će je moguće kupiti samo draguljima umjesto zlatnicima.

I na kraju, odlično je vrijeme za pripremiti zalihe artikala iz Sezonskog dućana prije nego zatvori. Ovo uključuje opremu od prošlogodišnjih Proljetnih žurki, pustolovinu Lova na jaja i Sjajne sjemenke!

Autor(i): Scarvia, Awesome kitty, usnbfs, Lemoness, Balduranne, PainterProphet, Vikte, Lalaitha, DialFForFunky, Gerald the Pixel, Beffymaroo i SabreCat


24. 4. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA TRAVANJ: ŠIK VJEVERICE!

Promo mystery 201804.png

Otkriveni su pretplatnički predmeti za travanj![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za travanj: komplet Šik vjeverice! Imaš samo do 30. travnja za dobiti ove artikle kad se pretplatiš. Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo


19. 4. 2018.[]

BLOG: KORIŠTENJE HABITICE ZA POSTIZANJE PROMJENE I VIDEO IGRICE IZA SCENE! Scene positivity.png

Reflektor o korištenju Habitice: postizanje promjene[]

Istaknuti Wiki članak ovog mjeseca je o postizanju promjene! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći vama koji možda radite prema tome da učinite pozitivnu promjenu!

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi upravljao/la svojim mentalnim zdravljem i wellnessom? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitica na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): Beffymaroo

Iza scene: što mi igramo[]

Scene video games.png
Poput velikog broja vas Habitičana, naš tim obožava video i mobilne igrice i u ovoj posebnoj objavi smo htjeli podijeliti što trenutno igramo (osim Habitice, naravno!) i što volimo kod ovih igara. Dođi ih poviriti u ovomjesečnoj istaknutoj Zakulisnoj objavi!

Autor(i): Beffymaroo i Habitica Staff

17. 4. 2018.[]

AŽURIRANA iOS APLIKACIJA!

Promo ios.png
Izbacili smo Novi iOS update! U ovom novom izdanju smo dodali nove elemente, uključujući mogućnost kupovanja opreme s Tržnice, ispravke u performanci chata i poboljšali pristupačnost. Također smo zgazili priličan broj dosadnih bugova, uključujući probleme koje su neki korisnici imali s notifikacijama, chatom i Izazovima!

Nadamo se da ćeš uživati u novoj verziji! Nemoj je zaboraviti sada preuzeti za bolji doživljaj Habitice!

Ako ti se sviđaju popravci koje radimo u našoj aplikaciji, molimo te da razmoštriš opciju pisanja osvrta na novu verziju. Stvarno nam pomaže! Stare recenzije se skriju sa svakim ažuriranjem, ali ako odeš u odjeljak s osvrtima, možeš svoj ponovno objaviti samo s jednim dodirom prsta.

Autor(i): Viirus i piyorii

10. 4. 2018.[]

PUSTOLOVINA POTRAGE ZA VJEVERICOM I POBJEDNICI PRVOAPRPILSKOG IZAZOVA

Nova pustolovina potrage za ljubimcima: Vješta vjeverica[]

Quest squirrel.png
Vjeverice su se razbježale i krče rutine Habitičana zalutalim žirovima! Pronađi i suoči se sa sakupljačem u najnovijoj pustolovini potrage za ljubimcima, "Vješta vjeverice", i zaradi nekoliko vjeverica kitnjastih repova za ljubimce izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu.

Slike: randomdaisy, Shtut, virginiamoon, confusedcicada i WillowTheWitty
Tekst: Cantras i SabreCat

Pobjednici prvoaprilskog izazova i objava na blogu![]

Pobjednici prvoaprilskog izazova društvenih medija su odabrani! Čestitamo: Al Lith, Frar of the Lonely Mountain, Garwinna, Meakuel i Koliz!

Zahvaljujemo se svima koji su podijelili svoje genijalne slike sa svojim minijaturnim ljubimcima i jahaćin životinjama! Možeš vidjeti zabavni pregled podvala na našem blogu. Prati kako bi doznao/la koje će ćaknute vragolije Budala izvoditi dogodine!

Autor(i): Beffymaroo i SabreCat


5. 4. 2018.[]

SVJETLUCAVA KOSA, PASTELNE BOJE KOŽE, KOVAČI NA TWITTERU I REFLEKTOR O CEHOVIMA

Promo shimmer pastel.png

Svjetlucave boje kose i komplet pastelnih boja kože[]

Sezonsko izdanje svjetlucavih boja kose i komplet pastelnih boja kože su sada dostupni za kupovinu pod Korisnik > Uredi avatara! Ovi kompleti boja kože će biti dostupni za kupovinu samo do 30. travnja i onda će nestati iz dućana sve do sljedeće Proljetne žurke. Ali ako ih kupiš, moći ćeš ih koristiti tijekom cijele godine!

Autor(i): Lemoness i McCoyly

Kovačnica Habitice[]

Pokrenuli smo uzbudljivi novi račun na Twitteru! Kovačnica Habitice (Habitica Forge) će tweetati automatske novosti u vezi svega što rade naši fantastični kovači. Ako te zanima na kojim se popravcima i poboljšanjima radi, nemoj ga zaboraviti poviriti! Ovaj račun će također biti službeni izvor informacija od strane Habitice u vezi bilo kakvih poteškoća s pristupom aplikaciji ili prekidima rada.

Autor(i): Beffymaroo, TheHollidayInn, Paglias, Alys, Viirus, SabreCat, Blade i svi Habitičini prekrasni Kovači!

Budi promjena: Cehovi koji ti pomažu napraviti razliku[]

Izašao je novi reflektor o Cehovima na blogu koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok radiš na poboljšavanju svijeta! Odi ga pogledati sada kako bi saznao/la za najbolje zajednice na Habitici za volontere i opće dobročinitelje.

Autor(i): Beffymaroo

Scene positivity.png

3. 4. 2018.[]

SJAJNE SJEMENKE

Promo shiny seeds.png

Sjajne sjemenke[]

Baci sjajnu sjemenku na svog prijatelja i on/a će se pretvoriti u veseli cvijet do njihovog sljedeće krona! Možeš kupiti sjemenke u Sezonskom dućanu zlatnicima. Uz to, ako tebe netko transformira koristeći sjajnu sjemenku, dobit ćeš značku Poljoprivrednih prijatelja!

Ne želiš biti cvijet? Samo kupi Napitak za gubitak lagica iz stupca Nagrada kako bi obrnuo/la čaroliju.

Sjajne sjemenke će biti dostupne u Sezonskom dućanu do 30. travnja!

Autor(i): Lemoness


2. 4. 2018.[]

POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA I SLUŽBENI IZAZOVI ZA TRAVANJ

Travanjske pozadine i artikli iz ormara![]

Promo armoire background 201804.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar sad može letjeti iznad drevne šume, lebdjeti iznad polja divljeg svijeća i zabavljati se u mirišljavom vrtu tulipana. Pogledaj ih pod Ikona korisnika > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje neke zabavne šaljive rekvizite u čast prvog aprila! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): BanthaFett, Podcod, virginiamoon, Vikte i Kiwibot

Izazov uspješnih odluka za travanj 2018. i Take This Izazov[]

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). TOvi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Okupi svoje saveznike (Rally Your Allies), fokusiramo se na izgradnju osjećaja odgovornosti kroz komunikaciju s ljudima u tvom životu koji te podržavaju! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 1. svibnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za ožujak: LuxInWonderland, kheftel, Midnight Reverie, bookishninja i VeganValerie!

Scene positivity.png

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Testiraj svoju hrabrost!", s naglaskom na započinjanje pozitivnih društvenih interakcija. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade Take This kompleta oklopa

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Ja sam noć!": dobitniku/ci glavne nagrade Jon Johnson i drugoplasiranima valosin, ninaninet, awcward, Jackie Stack i SaphirSoleil. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take This kompleta artikala ako komplet nisu prethodno upotpunili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat


1. 4. 2018.[]

PRVI APRILA 2018.: MINIJATURNI LJUBIMCI I JAHAĆE ŽIVOTINJE! APRIL FOOL'S 2018: TINY PETS AND MOUNTS!

Minijaturni ljubimci i jahaće životinje[]

Npc aprilFool.png
Joj ne! Izgleda da je ta kukavička Travanjska Budala izvela svoju "malu" šalu: svi naši ljubimci i jahaće životinje životinje su se smanjile!

"Haha!" smije se Travanjska Budala dok ulijeće u Krčmu, "Uživajte u svojim novim prijateljima praktične veličine! Sad je toliko laše voditi računa o svojim ljubimcima i jahaćim životinjama, zar ne? Ovo će ti zasigurno povećati produktivnost!"

Gospa Glacijacija gunđa za svojim stolom u kutu i gleda svog mamuta koji veselo skakuće u njenoj šalici za čaj. "Pa, obzirom da sad nemam prijevoz natrag kući do Stepa Stoïmirno, ne bih se složila."

Dok gospodin Gazilo pobjednički prska čaj iz svoje surle, kutak usta joj se razvlači u maleni smješak. "...makar bi se moglo reći da su prilično slatki," ona nevoljko dodaje.

Izgleda da su svi naši ljubimci i jahaće životinje izuzetno maleni i da će takvi ostati zasad. Uživaj u zabavi proučavajući svačije profile danas! Tvoji ljubimci i jahaće životinje će se vratiti u normalu 3. travnja.

Posebni izazov za prvi aprila na društvenim medijima![]

Za još više zabave, pogledaj službeni Izazov koji je objavljen posebno za današnji dan! Podijeli sliku svog avatara sa svojim minijaturnim ljubimcima na društvenim medijima od sada pa do 3. travnja i imat ćeš priliku za osvojiti dragulje!


ožujak 2018.[]

30. 3. 2018.[]

HABITICA NA INSTAGRAMU, SAMONAMETNUTI BLOG IZAZOVA I ČIME SE BAVI TRAVANJSKA BUDALA?

Habitica je sad i na Instagramu![]

Habitičin Instagram je sada aktivan! Pratite nas kako biste saznavali sve novosti i imali ekskluzivni uvid u sve zabavno što se događa iza scene!

Nova objava na blogu: samonametnuti Izazovi![]

Scene todos.png
Istaknuti Wiki članak ovog mjeseca se bavi samonametnutim Izazovima! Nadamo se da će ti pomoći u procesu prilagođavanja Habitice kako bi je učinio/la točno onoliko zabavnom i izazovnom koliko želiš da bude! Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): Beffymaroo i the Wiki Wizards

Travanjska Budala je svratila u Krčmu...[]

Došlo je opet to doba godine i svi stanovnici Habitice su na oprezu zbog nejnestašnijeg Majstora: Travanjske Budale. Začudno je (a možda i zabranjivajuće) što je neobično tih u posljednje vrijeme uzevši u obzir da se bliži njegov najdraži dan. Najavio je da su mu planovi minimalni i da će jedva biti primijećeni, ali kad je ovo Gospa Glacijacija čula prilikom posjete gradu Habit od posjetioca Krčme, samo je zakolutala očima.

"Živo me zanima što taj Majstor Lupeža smatra umjerenom šalom..." ona iziritirano kaže.

Možda bi trebao/la ponovno svratiti tijekom vikenda da vidiš što se sprema...


29. 3. 2018.[]

ZADNJA PRILIKA ZA PRETPLATNIČKE PREDMETE, ČAROBNI NAPICI DOSTUPNI U TRAVNJU I AŽURIRANJE SMJERNICA ZA ZAJEDNICU

Zadnja prilika za komplet odvažnog Vilinog konjica[]

Promo rainbow potions.png
Zapamti: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet odvažnog Vilinog konjica! Pretplata također omogućuje kupovinu Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što se dulje pretplatiš, to dobivaš više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci! Tvoja pomoć omogućuje Habitici da nastavi raditi.

Autor(i): Beffymaroo

Produljena dostupnost Svjetlucavih i Duginih čarobnih napitaka[]

Zbog velike potražnje, produljili smo dostupnost Duginih i Svjetlucavih čarobnih napitaka za izlijeganje do kraja Proljetne žurke, 30. travnja! Nemoj iz zaboraviti zgrabiti na Tržnici prije tog datuma! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine najranije, stoga nemoj čekati!

Autor(i): Beffymaroo, Teto Forever, tricksy.fox i SabreCat

Ažuriranje smjernica za zajednicu[]

HabitRPG-Community-Guidelines-Intro.png
Napravili smo nekoliko važnih izmjena u Smjernicama za zajednicu kako bi ih bilo lakše čitati, ali i kako bismo pojasnili neke smjernice za teme poput promotivnih Izazova, spamma i još toga. Nemoj ih zaboraviti pročitati prije nego što kreneš čavrljati u Krčmi, u Cehovima ili u svojoj Družini!

Hvala ti što pomažeš održati zajednicu Habitice sretnom i sigurnom!

Autor(i): shanaqui i the marvelous moderators

Obrazac za kontaktiranje Moderatora[]

Nailaziš na problem u zajednici? Imamo novi, jednostavni način za stupiti u kontakt s timom moderatora: obrazac za kontaktiranje moderatora! Možeš mu pristupiti putem glavnog izbornika, pronaći ga među Korisničkim poveznicama u bočnom izborniku Krčme ili na stranici Kontaktirajte nas. Ovo je uvijek najbolji i najbrži način za kontaktirati moderatore ako ti treba pomoć. Nadamo se da će ti biti korisno!

Autor(i): TheHollidayInn, Lemoness i Alys


22. 3. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA OŽUJAK I BLOG O ONOME ŠTO SE DOGAĐA IZA SCENE

Otkriveni su pretplatnički predmeti za ožujak![]

Promo mystery 201803.png
Otkriveni su pretplatnički predmeti za ožujak: komplet odvažnog Vilinog konjica! Dobit ćeš ovaj set ako se pretplatiš do 31. ožujka! Ako već jesi aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi u svoj Inventar > Artikli kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Iza scene: omiljeni podcastovi osoblja![]

Scene podcast.png
Tražiš nove podcastove? Tim Habitice obožava podcastove, a u ovoj posebnoj objavi smo htjeli podijeliti neke od svojih omiljenih koji nam pomažu obavljati stvari, učiti i zabavljati se! Poviri ih u ovomjesečnoj istaknutoj Zakulisnoj objavi!

Autor(i): Beffymaroo i ostatak tima Habitice


20. 3. 2018.[]

POČINJE PROLJETNA ŽURKA! DOSTUPNA SU POSEBNA IZDANJA OPREME, OTVARA SE SEZONSKI DUĆAN I DOSTUPNA JE POSTOLOVINA POTRAGE ZA JAJIMA!

Posebno izdanje klasne opreme[]

Promo spring fling 2018.png
Od sad pa do 30. travnja, u stupcu Nagrada su dostupna posebna izdanja opreme! Ovisno o tvojoj klasi, možeš biti Tulipanski čarobnjak, Ratnik izlaska sunca, Lupež pačića ili Iscjelitelj garneta. Bilo bi ti bolje da budeš što produktivniji/a da zaradiš dovoljno zlatnika prije nego istekne vrijeme...

Autor(i): Vikte, Lalaitha, DialFForFunky, Gerald the Pixel, Beffymaroo i SabreCat

Otvara se Sezonski dućan[]

2015 Spring Fling Seasonal Shop .png
Sezonski dućan se otvorio! U skladištu se trenutno nalazi gomila posebnih izdanja zabavnih stvari, uključujući prošlogodišnje proljetne komplete. Sve tamo će biti moguće kupiti tijekom Proljetne žurke svake godine, ali je dućan otvoren samo do 30. travnja. Stoga se nemoj zaboraviti sada opremiti ili ćeš morati čekati godinu dana kako bi ponovno mogao/la kupiti ove artikle!

Autor(i): Scarvia, Awesome kitty, usnbfs, Lemoness, Balduranne, PainterProphet, Beffymaroo i SabreCat

Dostupna je pustolovina potrage za jajima[]

Pustolovina potrage za jajima je također ponovno dostupna u Dućanu pustolovina! Neobična jaja se pojavljuju posvuda po Habitici. Možeš li ih sve skupiti kako bi zaradio/la nekoliko šarenih ljubimaca i jahaćih životinja-jaja?

Autor(i): Megan, Beffymaroo i Lemoness

Promo egg hunt 2018.png

15. 3. 2018.[]

KLJUČ ŠTENARE I REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE

Oslobodi ljubimce i jahaće životinje![]

Key-to-the-pet-kennels.png
Ključ štenare se vratio! Sada, kad skupiš svih 90 standardnih ljubimaca ili jahaćih životinja, možeš ih osloboditi za cijenu od 4 Dragulja, što će ti omogućiti da ih iznova sakupiš! Ako želiš pravi izazov, možeš postići nedostižni Trostruki bingo ispunivši svoju staju sa svim ljubimcima i svim jahaćim životinjama i puštajući ih sve na slobodu istovremeno, i to besplatno!

Otiđi na dno Tržnice kako bi kupio/la jedan Ključ. On se odmah aktivira po kupnji, stoga se prvo pozdravi sa svojim životinjama!

Autor(i): TheHollidayInn, Apollo, Lemoness, deilann i Megan

Refletor o korištenju Habitice: Proljetno čišćenje[]

Sweeping by Leephon.png
Reflektor o korištenju Habitica za ovaj mjesec se bavi proljetnim čišćenjem! Ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći svima vama koji možda želite započeti proljeće u lijepom, čistom obitavalištu.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu da bi učinio/la razliku? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): Beffymaroo

13. 3. 2018.[]

SVJETLUCAVI I DUGINI NAPICI ZA IZLIJEGANJE; REFLEKTOR O CEHOVIMA ZA PROLJETNO ČIŠĆENJE

Svjetlucavi i dugini napici za izlijeganje[]

Promo rainbow potions.png
Vratili smo svjetlucave napitke i dodali novu novcatu vrstu čarobnog napitka: svih duginih boja! Od sad pa do 31. ožujka, moći ćeš kupiti ove napitke za izlijeganje na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što svjetlucavi i dugini napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

Autor(i): Beffymaroo, Teto Forever, tricksy.fox i SabreCat

Another One Fights the Dust: Cehovi za proljetno čišćenje[]

Sweeping by Leephon.png
Imamo novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći s tvojim proljetnim čišćenjem! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la najbolje zajednice Habitice za pomoć i motivaciju za čišćenje.

Autor(i): Beffymaroo

8. 3. 2018.[]

DEMORALIZATOR JE PORAŽEN!

Svjetski bos: Demoralizator je poražen![]

Promo hippogriff.png
Zajedno, svi u Habitici zadaju posljednji udarac svojim zadacima i Demoralizator se povlači zaprepašteno vrištući. "A što je, Demoralizatore?" AnnDeLune viče ozarenih očiju. "Obeshrabren si?"

Svijetleće ružičaste pukotine prošaraju Demoralizatorov oklop i on se rasprsne u prasku ružičaste prašine. Dok osjećaji snage i odlučnosti u valovima zahvaćaju cijelu zemlju, nalet divnih slatkiša počne padati s neba na svih.

omila zaluđeno kliče međusobno se grleći dok njihovi ljubimci veselo žvaču zakašnjele poslastice za Valentinovo. Najednom, radosna pjesma ispuni zrak i svjetlucave siluete prelete nebom.

Naš svježe okrijepljeni optimizam je privukao jato Nadobudnih Hipogrifa! Ova graciozna bića slete na tlo, razbaruše perje i zainteresirano krenu skakutati uokolo. "Izgleda da smo našli neke nove prijatelje koji će nam pomoći da održimo svoju dobru volju, čak i kad su nam zadaci zastražujući," kaže Lemoness.

Beffymaroo već ima pune ruke paperjastih pahulja. "Možda će nam pomoći ponovno izgraditi oštećene dijelove Habitice!"

Zujeći i pjevajući, Hipogrifi preuzimaju vodstvo dok svi Habitičani zajedno počinju raditi na obnovi svog voljenog doma.

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, SabreCat, AnnDeLune, viirus, piyorii i Apollo


6. 3. 2018.[]

DEMORALIZATOROV TREĆI UDAR BIJESA I PAKET PUSTOLOVINA ZAGRLI BUBU

Svjetski bos: Demoralizator napada Dućan pustolovina![]

Promo hugabug bundle.png

Aaaa! Opet smo ostavili neke neobavljene Svakodnevne zadatke i Demoralizator je sad skupio snage da zada posljednji udarac našim ljubljenim trgovcima. Krajolik oko Iana, Gospodara Pustolovina je razoren njegovim udarcem Razarajućeg Srcoloma, a Ian je do srži pogođen ovim užasnim prizorom. Tako smo blizu pobjede nad čudovištem.... Požuri! Nemoj sada posustati!

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, SabreCat, viirus, piyorii i Apollo

Novi paket pustolovina na sniženju: Zagrli bubu![]

Ako si u potrazi za nekim novim prijateljskim insektima koje bi mogao/la priključiti svojoj Staji u Habitici, imaš sreće! Od sada pa do 31. ožujka, možeš kupiti paket pustolovina Zagrli bubu i dobiti pustolovine puža, bube i leptira, sve to za samo 7 Dragulja! To je popust od 5 Dragulja naspram cijene kupovine ovih pustolovina pojedinačno. Pogledaj ponudu u Dućanu pustolovina danas!

Ako bi preferirao/la ne vidjeti bube na Habitici zbog neke fobije, pogledaj proširenje za zaštitu od fobija i omogući opciju za skrivanje "Buba" (Beetles)!

Autor(i): Lemoness, SabreCat i Beffymaroo
Slike: Pfeffernusse, Megan, Pocketmole, overomega, Misceo, UncommonCriminal, Zorella, Anna Glassman, Leephon, Lilith of Alfheim, Ac, starsystemic i Karithina
Tekst: rachnidstardis, emiausti i AnnDeLune


1. 3. 2018.[]

NOVE POZADINE, ARTIKLI IZ ORMARA, IZAZOV USPJEŠNIH ODLUKA I TAKE THIS IZAZOV

Pozadine i artikli iz ormara za ožujak![]

Promo armoire background 201803.png
Dodali smo nove tri pozadine u Dućan pozadina! Tvoj avatar sada može uživati u vožnji kočije, opuštati se na elegantnom balkonu i istraživati sjajni staklenik. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Lepršavog ogrtača. Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): AnnDeLune, Nummycakes, Reesachan, DialFforFunky, Vampitch i RandomGryffindor

Izazov uspješnih odluka i Takee This izazov za ožujak 2018.[]

Gaining an achievement by cosmic caterpillar-d7uyv5z.png

Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka).!

Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjeseca, Reach for Your First Achievement (Posegni za svojimm prvim postignućem), fokusiramo se na slavljenje tvog dosadašnjeg uspjeha i okretanje ka budućnosti! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 2. travnja.

Čestitamo dobitnicima Izazova za veljaču: angelaBelacqua, Birgitte, letsleepingmonsterslie, FlyingRhino i Dani!

Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "I Am the Night!" (Ja sam noć!) i fokusiran je na higijenu spavanja. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Cast of Characters!" (Cijeli niz likova): dobitnik/ca glavne nagrade lovinglyquietcat te drugoplasirani Hannah, Chrys, CTBG_R0X, lucas br i Tarashiko! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take iz This item kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat


veljača 2018.[]

28. 2. 2018.[]

DRUGI UDAR BIJESA DEMORALIZATORA! POSLJEDNJA PRILIKA ZA KOMPLET LJUBAVNE BUBE I LJUBAVNE NAPITKE

Svjetski bos: Demoralizator napada Tržnicu![]

Upomoć! Nakon što se naslađio našim neobavljenim Svakodnevnim zadacima, Demoralizator zadaje još jedan udarac Razarajućeg Srcoloma, rušeći zidove i pod Tržnice! Dok kamen pada posvuda, Trgovac Alex plače nad svojom smrskanom robom, pogođen razdorom.

Ne možemo dozvoliti da se ovo ponovi! Pripazi da obaviš sve svoje Svakodnevne zadatke kako bismo spriječili Demoralizatora od zadavanja svog posljednjeg udarca.

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, SabreCat, viirus, piyorii i Apollo

Posljednja prilika za komplet Ljubavne bube[]

Promo cupid potions.png
Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Ljubavne bube! Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno!

Hvala ti puno na podršci stranici - pomažeš nam u održavanju Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Posljednja prilika za ljubavne napitke za izlijeganje[]

Podsjetnik: ovo je posljednji dan za kupovinu Ljubavnih napitaka za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine najranije, stoga nemoj odgađati!

Autor(i): Willow the Witty i SabreCat

Promo mystery 201802.png

22. 2. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA VELJAČU I ZAKULISNA OBJAVA NA BLOGU

Otkriveni su pretplatnički predmeti za veljaču![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za veljaču: komplet Ljubavne bube!! To je poseban trodijelni komplet u čast naše trenutne borbe protiv Demoralizatora. Imaš samo do 28. veljače za dobiti ovaj komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Artikli da bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš više Dragulja kupovati mjesečno! Postoje i druge pogodnosti poput duljeg pristupa proširenim podacima i slatki Rogati zec za ljubimca. Što je najbolje od svega, pretplate omogućuju Habitici da nastavi raditi. Hvala vam puno na vašoj podršci - puno nam znači.

Promo mystery 201802.png

Autor(i): Beffymaroo

Iza scene: Oživljavanje jednog Svjetskog bosa[]

Promo seasonalshop broken.png
Izašla je nova Zakulisna objava na Habitičinom blogu! Jesi li se ikad zapitao/la što je sve potrebno da bi se u Habitici stvorio jedan Svjetski bos? Pogledaj ovu objavu za letimični pogled iza scene i doznaj kako naš tim realizira ove događaje. Zabavno je i nema spojlera (obećavamo)!

Autor(i): Beffymaroo


21. 2. 2018.[]

UDAR BIJESA SVJETSKOG BOSA, REFLEKTOR O CEHOVIMA I WIKI SRIJEDA

Svjetski bos: Demoralizator napada Sezonsku Čarobnicu![]

Joj ne! Nakon što se naslađio našim neobavljenim Svakodnevnim zadacima, Demoralizator je dobio snagu da zada svoj udarac Razarajućeg Srcoloma. Uz kreštavi vrisak, on spušta svoje bodljikave prednje noge na paviljon u kojem se nalazi the Sezonski dućan! Potresna eksplozija magije raskomada drvo, a Sezonsku čarobnicu obuzima žalost na ovaj prizor.

Brzo, hajdemo nastaviti obavljati svoje Svakodnevne zadatke da čudovište opet ne zada udarac!

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, SabreCat, viirus, Apollo i piyorii

Dijeljenje ljubavi: Cehovi za međuljudske odnose[]

Scene tavern.png

Imamo novi Reflektor o Cehovima na blogu koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći u izgradnji i održavanju tvojih odnosa s drugima! Pogledaj ga sada kako bi pronašao/la najbolja mjesta u Habitici za podršku i pomoć s tvojim međuljudskim vezama.

Autor(i): Beffymaroo

Objava na blogu: Rutine[]

Coding 3 by phoneix faerie-d7idtti.png

Istaknuti wiki članak ovog mjeseca se bavi rutinama! Nadamo se da će ti pomoći dok radiš na strukturiranju tvog vremena i tvojih zadataka. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): Beffymaroo i the Wiki Wizards

14. 2. 2018.[]

SVJETSKI BOS: DEMORALIZATOR JE NA SLOBODI

Joj ne, Svjetski bos napada Habiticu! Kreni put Krčme da bi ga sad vidio/la. Ako si na mobitelu, provjeri da imaš preuzetu najnoviju verziju za puni doživljaj!

Promo dysheartener.png
~*~

Sunce izlazi na Valentinovo kad iznenadni prasak raspara zrak. Bljesak bljedunjave ružičaste svjetlosti probode sve zgrade, a cigle se krenu raspadati dok duboka pukotina para glavnu ulicu grada Habita. Nadnaravni vrisak proleti zrakom razbijajući prozore dok nezgrapna forma gmiže iz zjapeće zemlje.

Čeljusti joj grizu, a oklop blista; bezbroj nogu se širi zrakom. Ljudi počinju vrištati dok se insektoidno biće propinje i otkriva svoj pravi identitet. Ono je jedno od najokrutnijih bića koja postoje: strašni Demoralizator. On urla u iščekivanju i hrli naprijed gladujući za nadom marljivih Habitičana. Svaki put kad škripavo zagrebe svojih bodljikavim prednjim nogama, osjetiš da ti očaj stišće grudni koš.

"Budite hrabri!" Lemoness viče. "On vjerojatno misli da smo lake mete jer je mnoštvo nas donijelo zastrašujuće velike novogodišnje odluke, ali upravo će otkriti da se Habitičani znaju pridržavati svojih odluka!"

AnnDeLune podiže svoj štap. "Hajdemo se latiti svojih zadataka i poraziti ovo čudovište!"

~*~

Izvršavaj Navike, Svakodnevne zadatke i Zadatke kako bi nanio/la štetu Svjetskom Bosu! Neizvršeni Svakodnevni zadaci popunjavaju traku Udara bijesa. Kad se traka Udara bijesa napuni, Svjetski bos će napasti jednog do Habitičinih trgovaca. Svjetski Bos nikad neće nauditi pojedinom igraču ili njegovom računu na ikoji način. Ovom prilikom se zbrajaju neobavljeni Svakodnevni zadaci samo onih aktivnih računa koji se ne odmaraju u Svratištu.

*Ako bi preferirao/la ne vidjeti Svjetskog bosa zbog neke fobije, pogledaj Phobia proširenje za zaštitu (i postavi je na sakrivanje “Buba”/"Beetles") :)

Autor(i): Lemoness, Beffymaroo, SabreCat, viirus, Apollo i piyorii
Tekst: Lemoness
Slike: AnnDeLune, Lemoness i Beffymaroo
Phobia Protection Extension by Alys


12. 2. 2018.[]

SLAVLJE ZA VALENTINOVO I POBOLJŠANJA CHATA

Habitica slavi Valentinovo![]

U čast Habitičinog blagdana koji slavi sve oblike ljubavi, bilo to prijateljska, obiteljska ili romantična, neki od trgovaca su se posebno uredili! Pogledaj malo uokolo i uživaj u njihovim novim svečanim ukrasima.

Autor(i): Beffymaroo i Lemoness

Promo valentines.png

Pošalji čestitku za Valentinovo[]

Pomozi u motiviranju svih prekrasnih ljudi u tvom životu tako da im pošalješ čestitku za Valentinovo u znaku pažnje. Samo tijekom sljedećeg tjedna, ove čestitke će se moći kupiti za 10 zlatnika na Tržnici. Zato što šire ljubavi i sreću kroz zajednicu, i pošiljatelj I primatelj čestitke će dobiti traženu značku "Divni prijatelji". Hura!

Dok si tu, zašto ne bi pogledao/la i druge čestitke koje su dostupne za slanje unutar tvoje družine? Svaka donosi vlastito posebno postignuće...

Autor(i): Lemoness i SabreCat

Nova poboljšanja u performansi chata[]

Uveli smo neka zakulisna poboljšanja u chatu Krčme koji bi trebali omogućiti brže učitavanje poruka i avatara. Uz to, svaka poruka koju objaviš u chatu Krčme ili u Cehovima će zapamtiti opremu koju je tvoj avatar nosio kad si objavio/la poruku, čak i nakon što osvježiš stranicu! Nadamo se da će ove promjene učiniti chat još ugodnijim.

Autor(i): TheHollidayInn i Alys


8. 2. 2018.[]

LJUBAVNI NAPICI ZA IZLIJEGANJE I ZAPLET NOVOGODIŠNJIH ODLUKA SE NASTAVLJA

Ljubavni čarobni napici[]

Promo cupid potions.png
Stigla je nova vrsta ljubimca! Od sada pa do 28. veljače možeš kupiti ljubavne čarobne napitke na Tržnici i koristit ih za izlijeganje bilo kojeg standardnog jaja ljubimca. (Čarobni napici za izlijeganje ne funkcioniraju na jajima Pustolovnih ljubimaca.) Čarobni ljubimci nisu izbirljivi tako da će rado jesti bilo kakvu hranu koju im daš!

Nakon što izađu iz prodaje, trebat će proći barem godinu dana prije nego što ljubavni napici za izlijeganje ponovno postanu dostupni. Stoga ih nemoj zaboraviti sada uzeti!

by Willow the Witty i SabreCat
Zaplet novogodišnjih odluka: sluzi u izobilju[]

Sjećaš li misterije onih Habitičana koji su najednom postali demoralizirani svojim novogodišnjih odlukama? Upravo smo došli do važnog otkrića!

Jedan od timova istraživača kojeg vode Viirus, Apollo i Piyorii, je pronašao nešto vrlo neobično u porušenim zgradama gdje ti Habitičani žive...

"Pukotine u zgradama su počele svijetliti," kaže Viirus. "I pogledaj!" Pokazuje prstom na nešto i ti ugledaš čudnu narančastu sluz koja curi iz razbijenog kamena. Oprezno je dodirneš - miriše slatko i vrlo, vrlo je ljepljiva, skoro kao karamela.

Hm... hajdemo ovo držati na oku sljedećih dana ne bismo li pronašli uzrok.


6. 2. 2018.[]

NOVA PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA I REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICE

Nova pustolovina potjere za ljubimcima: Prekini me uznemiravati![]

Quest badger.png
Zima je stigla u Šumu zadataka, ali vile još nisu pale u zimski san jer ih Uznemirujući jazavac neprekidno gnjavi! Zgrabi najnoviju pustolovinu potjere za ljubicima, Prekini me uznemiravati! iz Dućana pustolovina i zaradi nekoliko živanih jazavaca za ljuimce izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu.

Autor(i): SabreCat i Lemoness
Tekst: Lil Ackbar i Lemoness
Slike: plumilla, LilithofAlfheim, and Willow i Witty

Reflektor o korištenju Habitice: Međuljudski odnosi[]

Scene tavern.png
Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi međuljudskim odnosima! On ističe mnoštvo odličnih savjeta koje su iznijeli Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice). Nadamo se da će pomoći onima među vama koji možda traže savjete oko njegovanja svojih veza.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za proljetno čišćenje? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): Beffymaroo


1. 2. 2018.[]

NOVE POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA, SLUŽBENI IZAZOVI I POPRAVCI

Pozadine i artikli iz ormara za veljaču![]

Promo armoire backgrounds 201802.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada se tvoj avatar može zabavljati u vrtu ruža, istraživati magični muzej i igrati se u Zemlji šahovske ploče. Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Kralja dijamanata! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): AnnDeLune, weeWitch, Katy133, RandomGryffindor i Chimera Liani

Izazov uspješnih odluka za veljaču 2018. i Take This Izazov[]

Scene yesterdailies repeatables.png
Tim Habitice je lansirao posebni službeni niz Izazova u sklopu Official New Year's Resolution Ceha (Službenog Ceha novogodišnjih odluka). Ovi Izazovi su osmišljeni da ti pomognu graditi i održavati ciljeve koji su predodređeni za uspjeh i onda da ih se držiš kako godina odmiće. Za Izazov ovog mjesec "Naoštri svoje oružje" (Hone your Weapons), provjeravamo jesu li ciljevi koje si sebi postavio/la ove godine precizni i dostižni! Nagrada iznosi 15 Dragulja koji će biti dodijeljeni petorici sretnih pobjednika 3. prosinca.

Čestitamo dobitnicima Izazova za siječanj: upsidedawn, Cristalias, feistyturtle, Yachiie i Stijn Verwijmeren!

Promo take this.png
Sljedeći Take This Izazov je također lansiran, "Cijeli niiz likova" (Cast of Characters)!, s naglaskom na zamišljanje vlastitih pozitivnih i negativnih osjećaja poput likova u priči. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne dijelove Take This seta opreme!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Provjeri svoje zdravlje!" (Check Your HP!): dobitnik/ca glavne nagrade PoNyasha i drugoplasirani -ᏲᎾ-, Kat Thompson, 𝒮𝔲𝔠𝔥𝔢𝔯𝔪𝔞𝔲𝔰 🐭, Cal_Fizz i redfeather! Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme Take iz This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness, Beffymaroo i SabreCat

Ažuriranje i popravci[]

Napravili smo veći broj popravaka, od čega je najznačaniji cijeli niz popravaka za notifikacije tako da te ne preusmjere na pravo mjesto kad klikneš na njih i onda nakon toga nestanu!

Također smo ispravili grešku u kojoj su neki Habitičani vidjeli stare obavijesti od Baileya namjesto najnovijih obavijesti. Uz to smo dodali način da upravitelji grupnih planova napomenu kada neki član kojemu je dodijeljen dotični zadatak treba još raditi na njemu.

Nadamo se da će ovi popravci poboljšati tvoje iskustvo Habitice!

Autor(i): Paglias, TheHollidayInn i Apollo


siječanj 2018.[]

31. 1. 2018.[]

ZADNJA PRILIKA ZA KOMPLETE ZIMSKE ZEMLJE ČUDA, ZIMSKE PRILAGODBE I SNJEŽNE GRUDE

Promo starry potions vertical.png
Promo armoire bgs 201801.png
Danas je posljednji dan festivala Zimske zemlje čuda, pa ako ti je još ostalo nekih artikala Zimske zemlje čuda koje bi htio/la kupiti, bilo bi ti najbolje da to učiniš sada! Sezonska izdanja artikala i prilagodbe avatara se neće vratiti sve do idućeg prosinca i ako se posebna izdanja artikala vrate, to će biti po povišenim cijenama ili drukčiji izgled. Stoga ih zgrabi danas!


30. 1. 2018.[]

ROĐENDANSKO SLAVLJE HABITICE, POSLJEDNJA PRILIKA ZA ARTIKLE ZIMSKE ZEMLJE ČUDA I NASTAVAK ZAPLETA NOVOGODIŠNJIH ODLUKA

Promo habit birthday 2018.png

Rođendansko slavlje Habitice![]

31. siječnja je Habitičin rođendan! Hvala ti puno što si dio naše zajednice - puno nam znači.

Sad se pridruži nama i NIL-ovima u slavlju!

Torte za sve![]

U čast veselju, svatko je za nagradu dobio asortiman ukusnih kolača kojima može nahraniti svoje ljubimce! Uz to, sljedeća dva dana Trgovac Alexander prodaje tortu u svom dućanu i ponekad ćeš dobiti komade torte na poklon kad obaviš svoje zadatke. Torta funkcionira kao i obična hrana za ljubimce, ali ako želiš znati koja vrsta ljubimca voli kakve torte, wiki stranica sadrži spoilere.

Halja za tulume[]

Halja za tulume je besplatno dostupna u stupcu Nagrada! Odjeni je s ponosom.

Postignuće rođendanskog tuluma[]

U čast Habitičinog rođendana, svatko je za nagradu dobio postignuće rođendanskog tuluma! Ovo postignuće se gomila za svaki rođendanski tulum koji proslaviš s nama.

Posljednja prilika za komplet Ledenog duha[]

Promo starry potions vertical.png
Podsjetnik: ovo je posljednji dan za pretplatiti se i dobiti komplet Ledenog duha! Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike. Što si duže pretplaćen/a, to možeš dobiti više Dragulja!

Hvala ti puno na podršci stranici! Pomažeš nam u održavanju Habitice na životu.

Autor(i): Beffymaroo

Posljednja prilika za zvjezdane i zimzelene napitke za izlijeganje[]

Podsjetnik: ovoj e posljednji dan za kupiti zvjezdane i zimzelene napitke za izlijeganje! Ako se vrate, to neće biti do sljedeće godine, i to najranije. Stoga nemaš što čekati!

Autor(i): Vampitch, JinjooHat, Lemoness i SabreCat

Zaplet novogodišnjih odluka: Razrušene zgrade[]

Lemoness, SabreCat i Beffymaroo sazivaju važan sastanak kako bi se raspravilo o glasinama koje kruže uokolo o ovoj neobičnoj epidemiji Habitičana koji najednom gube svu vjeru u svoju sposobnost izvršavanja svojih novogodišnjih odluka.

"Hvala vam svima što ste došli," kaže Lemoness. "Bojim se da imamo vrlo važnih vijesti o kojima moramo popričati, ali vas molimo da ostanete mirni."

"Iako je prirodno osjećati se pomalo demoralizirano kako se bliži kraj siječnja," Beffymaroo pojašnjava, "čini se da je ova nagla epidemija magičnog porijekla. Još istražujemo točni uzrok, ali znamo da zgrade u kojima žive pogođeni Habitičani često trpe neku štetu neposredno pred napad."

SabreCat se zakašlje. "Zbog ovoga svih jako potičemo da se klone razrušenih građevina i ako osjetite ikakva neobična podrhtavanja ili čujete čudne zvukove, molim vas da ih odmah prijavite."

"Budite na sigurnom, Habitičani." Lemoness zabljesne svojim najboljim utješnim osmjehom. "I zapamtite, ako vam se novogodišnji ciljevi čine previše zastrašujućima, uvijek možete potražiti podršku u New Year's Resolution Cehu (Cehu novogodišnjih odluka).”

Kako misteriozno! Nadajmo se da će otkriti uzrok ovome uskoro.


23. 1. 2018.[]

PRETPLATNIČKI PREDMETI ZA SIJEČANJ, ZAPLET NOVOGODIŠNJIH ODLUKA I CEHOVI ZA CILJEVE

Otkriveni su pretplatnički predmeti za siječanj![]

Otkriveni su pretplatnički predmeti za siječanj: komplet artikala Ledenog duha! Imaš samo do 31. siječnja za dobiti komplet artikala kad se pretplatiš. Ako si već aktivni pretplatnik, ponovno učitaj stranicu i onda otiđi pod Inventar > Oprema kako bi preuzeo/la svoju opremu!

Pretplatnici također dobivaju mogućnost kupovanja Dragulja u zamjenu za Zlatnike - što si duže pretplaćen/a, to možeš kupiti više Dragulja mjesečno! Postoje i druge pogodnosti također poput dužeg pristupa neprocesuiranim podacima i preslatki ljubimac Rogatog zeca. Što je najbolje od svega, pretplatnici nam omogućavaju da održimo Habiticu na životu. Hvala ti puno na tvojoj podršci - puno nam znači.

Autor(i): Beffymaroo

Promo mystery 201801.png

Zaplet novogodišnjih odluka: Tajni razgovor[]

Dok hodaš ulicama grada Habita, slučajno čuješ zabrinuti skup šapata. Radoznalo viriš na Trg produktivnosti i ugledaš Lemoness i Beffymaroo u ozbiljnom razgovoru.

"Na jednu ruku, uvijek postoji rizik od obeshrabrenosti nakon što entuzijazam svježe novogodišnje odluke splasne i stvori mjesta za svakodnevne poteškoće," Lemoness govori. "Ali ovo naprosto ne odgovara ovim izvještajima. Habitičani koji su zaista napredovali su naglo, gotovo preko noći napustili svoje ciljeve."

"Slažem se," kaže Beffymaroo. "I pogledaj ove karte - sve pritužbe se događaju u istim četvrtima."

"Grupirana obeshrabrenost koja se pojavljuje po cijelom gradu?" Lemoness trese glavom u znaku nevjerice. "Neću mamiti sudbinu tako da to nazivam slučajnošću. Vrijeme je da ovo istražimo."

Bez odgađanja, obje odjure dalje. Kako neobičan razgovor za načuti! Možda ćemo o ovome saznati još kasnije...

Novi ciljevi za Novu godinu: Cehovi za donošenje (i izvršavanje) realističnih odluka[]

Promo task planning.png
Izašao je novi reflektor o Cehovima na blogu koji ističe Cehove koji ti mogu pomoći dok postavljaš nove ciljeve za 2018. godinu i ustrajaš u njima! Pogledaj ga sada kako bi pronaša/la najbolje zajednice Habitice za postavljanje ciljeva.

Autor(i): Beffymaroo


18. 1. 2018.[]

AŽURIRANJE iOS-A, WIKI SRIJEDA I NOVE AUDIO TEME

Ažuriranje iOS aplikacije![]

Promo ios.png
Izdali smo novi iOS update! U ovoj verziji smo dodali nove mogućnosti uključujući opciju dodjeljivanja statističkih bodova, ispravljanje vrijednosti lika i mijenjanja podataka računa unutar same aplikacije. Također smo uklonili veliki broj dosadnih bugova uključujući poteškoće s porukama u Ulaznoj pošti, pada sustava prilikom otvaranja pretplatničke opreme pa čak i sveprisutni problem mijenjanja redoslijeda zadataka!

Nadamo se da ćeš uživati u novoj verziji. Nemoj je zaboraviti preuzeti sada za bolje iskustvo u Habitici!

Ako ti se sviđaju popravci koje radimo u našoj aplikaciji, molimo te da razmoštriš opciju pisanja osvrta na novu verziju. Stvarno nam pomaže! Stare recenzije se skriju sa svakim ažuriranjem, ali ako odeš u odjeljak s osvrtima, možeš svoj ponovno objaviti samo s jednim dodirom prsta.

Autor(i): Viirus i piyorii

Objava na blogu: S.M.A.R.T. sistem postavljanja ciljeva[]

Scene todos.png
Istaknuti Wiki članak ovog mjeseca se bavi SMART metodom postavljanja ciljeva! Nadamo se da će ti pomoći dok stremiš ka postavljanju ostvarivih ciljeva za novu godinu i nadalje. Nemoj ga zaboraviti pogledati i javi nam što misliš o njemu putem Twittera, Tumblra i Facebooka.

Autor(i): Beffymaroo i the Wiki Wizards

Nove audio teme![]

Dostupne su tri nove audio teme u postavkama stranice: Farvoid tema, SpacePenguinova tema i Lunasol tema! Isprobaj ih kako bi iskusio/la svježe nove zvukove koje će ti poboljšati iskustvo u Habitici!

Autor(i): Airu, SpacePenguin95, Pizilden i Accio Books!


12. 1. 2018.[]

OBJAVE NA HABITIČINOM BLOGU: REFLEKTOR O KORIŠTENJU HABITICA I IZA SCENE

Reflektor o korištenju Habitice: Postavljanje realističnih ciljeva[]

Promo task planning.png
Reflektor o korištenju Habitice za ovaj mjesec se bavi postavljanjem realističnih ciljeva! Ističe veliki broj odličnih savjeta koje su ponudili Habitičani u Use Case Spotlights Cehu (Cehu korištenja Habitice) . Nadamo se da će pomoći onima među vama koji možda donosite novogodišnje odluka ili postalvjate nove ciljeve za 2018.

Uz to, sakupljamo prijedloge korisnika za sljedeći reflektor o korištenju Habitice! Kako ti koristiš Habiticu za pomoć u upravljanju i razvijanju tvojih međuljudskih odnosa i veza? Istaknut ćemo korisničke primjere u našem Reflektoru o korištenju Habitice na Habitičinom blogu sljedeći mjesec. Stoga objavi svoje prijedloge u Cehu korištenja Habitice sada. Jedva čekamo saznati više o tome kako ti koristiš Habiticu da bi poboljšao/la svoj život i obavljao/la stvari!

Autor(i): Beffymaroo

Iza scene: Gospa Glacijacija[]

Jesi li ikad htio/la naučiti više o Gospi Glacijaciji, Majstorici Ratnika? Današnja objava na blogu ističe reflektor o ovom izdržljivom i upornom čuvaru Stepa Stoïmirno! Pogledaj ga sada kako bi doznao/la više o njenom usponu na vlast, njenim interesima i hobijima i kako bi čuo/la njeno mišljenje o glasinama o njenoj vezi s Majstorom Lupeža, Travanjskom Budalom!

Autor(i): Lemoness

Scene lady glaciate.png

10. 1. 2018.[]

ISTAKNUTI U iOS TRGOVINI APLIKACIJA, NOVA PUSTOLOVINA POTJERE ZA LJUBIMCIMA I POSLJEDNJA PRILIKA ZA KUPITI PRETPLATE "POKLONI 1 - DOBIJ 1"

Habitica je istaknuta u iOS trgovini aplikacija![]

Promo itunes appday.png
Počašćeni smo što smo istaknuti kao aplikacija dana u iOS trgovini aplikacija!

Check out our story here.

Uz to, možete se početi već sad uzbuđivati jer ćemo uskoro, i to u vrlo skoroj budućnosti, lansirati update za Habitica iOS aplikaciju koja će uključivati brojne jako tražene mogućnosti! Najavit ćemo ovaj update jako brzo, stoga pazi da to ne propustiš!

Autor(i): Viirus i piyorii

Nova pustolovina potjere za ljubimcima: Pterornidaktil![]

Quest pterodactyl.png
Šetnja uz Stoïmirno Stijene se pretvori u živi užas kad Pterornidaktil krene napadati neizvršene Svakodnevne zadatke i negativne Navike! Možeš li poraziti ovu reptilsku prijetnju svojom produktivnošću? Nabavi najnoviju pustolovinu potjere za ljubimcima, Pterornidaktil, i zaradi nekoliko vjernih Pterornidaktila za ljubimce izvršavajući svoje zadatke u stvarnom životu.

Autor(i): SabreCat, Lemoness i Beffymaroo
Tekst: FrenchKey
Slike: Lilith of Alfheim, Vampitch, Procyon P, GeraldThePixel, Edge, stefalupagus, Katy133, Willow the Witty

Posljednja prilika za pokloniti pretplatu i dobiti jednu besplatno![]

Promo bogo.png
Sutra ti je zadnja prilika za iskoristiti našu promociju u kojoj, ako pokloniš nekome pretplatu, ti dobiješ tu istu pretplatu besplatno!

Pretplatnici dobiju gomilu prednosti svaki mjesec, uključujući ekskluzivne artikle, mogućnost kupovanja dragulja zlatnicima, slatkog ekskluzivnog Rogatog zeca za ljubimca i produljeni pristup proširenim podacima. Uz to, to pomaže održavati Habiticu u pogonu :) Kako bi poklonio/la nekome pretplatu, samo otvori njihov profi i klikni na ikonu poklona u gornjem desnom kutu.

Ova posebna promocija će biti aktivna još samo do sutra pa ako te zanimalo probati neku pretplatu, sad ti je prilika! Učini nekog prijatelja sretnim i iskoristite sve svoje nove dragulje kako biste skupa išli na pustolovine.

Molimo vas da imate na umu da, ako ti ili primatelj ovog poklona već imate neku obnavljajuću pretplatu, poklonjena pretplata će započeti tek nakon što otkažete ovu prvu pretplatu ili nakon što ona istekne. Hvala puno na podršci! <3

Autor(i): SabreCat i Lemoness


4. 1. 2018.[]

ZIMSKE PRILAGODBE AVATARA I NOVE AUDIO TEME

Zimske boje kože i kose![]

Promo wintery skins.png
Sezonska izdanja zimskih boja kose su sada dostupna za kupovinu putem korisničkog izbornika pod "Uredi avatara"! Sada možeš obojati kosu svog avatara u sniježno bijelo, pepermint plavo, zelenu boju božikovine, aurora boju, boju zimske zvijezde ili svečano.

Uz to, sezonska izdanja zimskih boja kože su također dostupna! Možeš upotpuniti izgled svog zimskog avatara s bojama kože: aurora, dotjerana, svečana, božikovina, polarna boja, boja šećera ili bojama zimske zvijezde.

Oba ova sezonska izdanja kompleta prilagodbe će biti dostupna za kupovinu samo do 31. siječnja nakon čega će nestati do sljedeće godine. Stoga ih zgrabi sada!

Autor(i): Lemoness i tricksy.fox

Nove audio teme![]

Dostupne su dvije nove audio teme u postavkama stranice: Pizildenova tema i MAFL tema! Isprobaj ih kako bi oživio/la svoje iskustvo Habitice ovim svježim zvukovima.

Autor(i): Pizilden i MAFL


2. 1. 2018.[]

POZADINE I ARTIKLI IZ ORMARA ZA SIJEČANJ I NOVI TAKE THIS IZAZOV

Pozadine i artikli iz ormara za siječanj![]

Promo armoire bgs 201801.png
Dodali smo tri nove pozadine u Dućan pozadina! Sada tvoj avatar može voziti sanjke, uživati u zimskom sjaju Aurore i letjeti preko Ledenih stepa! Pogledaj ih pod Korisnička ikona > Pozadine!

Uz to ima nove opreme koju možeš kupiti Zlatnicima u Začaranom ormaru, što uključuje komplet Vozača kočije! Bilo bi ti pametno marljivo izvršavati svoje zadaće u stvarnom životu kako bi osvojio/la sve komade opreme! Uživaj :)

Autor(i): Katy133, weeWitch, denissa, Reesachan, Nummycakes i Beffymaroo

Novi Take This izazov![]

Promo take this.png
Lansiran je novi Take This izazov, "Provjeri svoje zdravlje!" (Check Your HP!)!, s naglaskom na praćenje tvog raspoloženja. Nemoj ga zaboraviti pogledati kako bi zaradio/la dodatne komade iz Take This kompleta opreme i priliku za dobiti Dragulje!

Take This je neprofitna organizacija koja pokušava informirati gamersku zajednicu po pitanju mentalnog zdravlja, pružiti edukaciju o mentalnim poremećajima i prevenciji mentalnih bolesti te smanjiti stigmu mentalnih bolesti.

Čestitamo pobjednicima zadnjeg Take This Izazova, "Opasno je ići sam!" (It's Dangerous to Go Alone!): dobitnik/ca glavne nagrade Acoustikarl i drugoplasirani Ximena18, Sunbeams90, Castrón, Adara McCLain i Emily Torrey. Uz to, svi sudionici tog Izazova su dobili komad opreme iz Take Take This kompleta ako ga prethodno nisu završili. Nalazi se u tvom stupcu Nagrada. Uživaj!

Autor(i): Doctor B, the Take This team, Lemoness i SabreCat